- Konu Sahibi calikusumuz
-
kızlar çok harika güzel bir gündü uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim iyiki varsınız, yaa sizleri tanıdığıma ne kadar memnunum anlatamam:1hug:roşum canım benim misafirperverliğin için çok çok tşk ederim herşey çok güzeldi hayatım kısmetsizim sanada ayriyetten tşk ederim canım sende yarı yarı evsahibesi sayılırdın ve bizleri cidden çok güzel ağırladınız bunlar sizea.s.a.s.
evet akideşler bende buradan öncelikle bizlere süpriz yapan arkadaşımız roşuma çok teşekkür ederim gerçektende süpriz oldu çok sevindim herzamanki buluşmada fazla kalamıyordum budefa sohbet güzeldi haydeçimde olsaydı dahada güzel olurdu kısmet başka zaman inşallah herkese ayrı ayrı teşekkür ederim çalı kuşu ve kısmetsizede ellerine sağlık
kızlar çok harika güzel bir gündü uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim iyiki varsınız, yaa sizleri tanıdığıma ne kadar memnunum anlatamam:1hug:roşum canım benim misafirperverliğin için çok çok tşk ederim herşey çok güzeldi hayatım kısmetsizim sanada ayriyetten tşk ederim canım sende yarı yarı evsahibesi sayılırdın ve bizleri cidden çok güzel ağırladınız bunlar sizea.s.a.s.
evet akideşler bende buradan öncelikle bizlere süpriz yapan arkadaşımız roşuma çok teşekkür ederim gerçektende süpriz oldu çok sevindim herzamanki buluşmada fazla kalamıyordum budefa sohbet güzeldi haydeçimde olsaydı dahada güzel olurdu kısmet başka zaman inşallah herkese ayrı ayrı teşekkür ederim çalı kuşu ve kısmetsizede ellerine sağlık
çok güzel bir gündü gerçekten..roşuma evini açtığı için,,.ve çok güzel bir şekilde ağırladığı için teşekürler.kısmetsizede tabii..beyazın dediği gibi oda yarı ev sahibiydi..herşey çok güzeldi hanımlar ,,olmayan arkadaşlarımıızı andık..kuluklarını çınlatık..bir dahaki sefre inşalh beraber oluruz diyorum,, sizleri seviyorum...
hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınızz
gümüşboncuk resim kursunamı gidiyonn keşke çizimleride çekseydiniz merak ettim
beyaztoprak bacım yenimi nişanlısın sen :roflol:
hamiş olan arkadaşadaa sağlıklı bebişlerr versin rabbimm darısı bizee
bizim içinde dua etsin
kızlar harikasınız..Maşallah.roşum, kısmetsizkedim.. sizi gördüm ne mutlu bana..
tşk.ederim tebi emeğim vaa da eltimciminde emeği vaa,gelen arkadaşlarımda eli boş gelmemişler,karıştırıp bi güzel yidik rejim hak getirecokacimcoookkız ben size ne diyem emi anaaaa ben bu fotoları yani görüyorum yaaadelikafadulden
maşallah size ya
hepiniz çok samimisiniz çok tatlısınız seviyorum sizia.s.
roşum senide tebrik ederim ne kadar emek verdiğin belli ellerine sağlık
hepinizi öpüyorum Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?