- Konu Sahibi beyaz toprak
maşaallah hepiniz çok güzel görünüyorsunuz hepinizin gözleri gülüyor dostluğunuz bozulmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşil gözlüm,ben,canom,myhope,roşum,kısmetsiz kedim ve gümüş boncuk,
arkada gördüğünüz üzere hazırlanan muazzam düğün masaları yüzünden yerimizden olduk kibarcaaa:) ama olsun sayelerinde şirketten birer bardak çay ve su içtik ee bir de kk yı duyunca ne yapacaklarını şaşırdılar ama bizi kandıramazlar servis sıfırdı-tatlicadiarzu-
beni çatlattınız kıskançlıktan ya bende olmalıydım o karede... :a015:
kıs cano ne diyon sen bakimmmmnaniknanikiki eltiyi zor ayırdık
ah ah bi ben tutturamıyorum. intihar edecem bi gün ya...
kıskanıyorum. nedenhep haftasonu bişey diyin bana yaa (((
KK'nın en sık buluşan ve bu kadar sık buluştuğu halde her seferinde biraz daha çoğalan güzel grubu Sakarya :lepi:
yine çooooooooookkkkk güzel görünüyorsunuzsengözlerimebaksanab
bi de soramadan edemicem;bi daha ki buluşma ne zaman sırnaşık şey
çarşamba olsun lütfen. annemide getiricem :)kaydirigubbakcemilebuluşmada sırf senin için hafta içi bir buluşma daha yapmaya karar verdikkkkkkk:)
çarşamba olsun lütfen. annemide getiricem :)kaydirigubbakcemile[/QUOT
inş güzelim iftar buluşmasının günü belli değil artık hanımlar beylerinden nasıl izin koparırlarsa ama ramazandan sonra senin için bir çarşamba buluşuruz bu arada bu sohbete bizim sakarya topiçinde devam edelim ok
sen neden gitmedin topram eniştemi göndermedi :roflol:yoksam
beyz toprak güzel bir buluşma olmuş allah dostluğunuzun devamını getirsin sohbetleriniz eksik olmasın
mekanınızda güzelmiş yeşillikler arasında:1hug:
selam hepınız çok hoşsunuz yeşil gözlüm kalbimdeki yerini
bilirsin size bir dörtlüylen veda edeyim Sakarya serin serin akarya uzakta olanlarda böyle resımlere BAKARYA