- 13 Ocak 2020
- 44.550
- 167.845
- 33
-
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Tahmin etKaç cm
Milyonlarca yürek tek bir soruKaç cm
18Tahmin et
artik dayanamiyormKurban olduğum nasıl dayandin ben gün sayıyordum
Allam 40im cikada tez elden herife verem diye..
1 cm eksik idare ediyoruz.9+10 değildir herhalde
Bizde gerçeği var hahahahahahahahahahshshsh1 cm eksik idare ediyoruz.
oda dogruda ben 5dk istemiyorum en az bir saat on sevsmeSizde iş yok o zaman. Yapan 5 dakikada da yapar kızı bahane etmeyin
Bizde de gerçeğininin boyutunu burda cinsellik başlığı müdavimleri öğrendi. Onlarla uğraşıyorum.Bizde gerçeği var hahahahahahahahahahshshsh
allah sifa versin bir an once...Kızım kalp hastası ve kalp hastalıklarının içinde en zor olanı...
O da iyiymiş1 cm eksik idare ediyoruz.
He anlamayalim diye 9+10 yazdiydi ama anladık niyeyseBizde de gerçeğininin boyutunu burda cinsellik başlığı müdavimleri öğrendi. Onlarla uğraşıyorum.M mehlika nur
Hayatım bende onun dediğine hee dicek göz var mı sence?O da iyiymiş
Merve sana kocan mi dedi ölçüsünü,
Kız benimki de öyle demişti ölçtüm daha küçük çıktıüstüne ekliyorlar haberin olsun
Dediğine göre önce o cm deymiş, zamanla kalinlasinca kısalmış
Dikkat sex yoluna gitmaaKurabiye yiyodum genzime kaçıyodu az kalsın.
Kız nispet mi ediyorsun sennnnn ayyy ayyyC CiNNET NUR seninle bir kaç hafta arayla doğum yaptık,20 sinde 6 aylık olacak oğlum,
Bizim lohusalıktan 24 gün geçince oldu ilk ilişki ama eşim artık diğer korunma yöntemlerine güvenmediği için spiral taktırmadan istemiyorum dedi, ona rağmen arada ilişki oldu çok seyrekte olsa,
Cuma günü spiral takıldı bakalım değişme olacak mı ben de merak ediyorum
Bu arada çok geçmiş olsun kızına,Rabbim acil şifalar versin
Şubat 20,Kız nispet mi ediyorsun sennnnn ayyy ayyy
Teşekkür ederim bu arada kaçıncı ayda doğum yaptınız
Olmuş 40. Gün kirmiziyi gormus boga gibiyim, ceylan gormus aslan gibiyim, kisacasi pusudayim....artik dayanamiyormhaftaya yazliktan gelicm haftaya bu isi cozmem sart
Fazla da seyrek sayılmaz hiç olmayan var hiçççŞubat 20,
Yok bizimki de çok seyrek oldu yani toplasan 5-6 kere ancak, ben de sendenim yani,
Kral hareketler nxnxncncnfnOlmuş 40. Gün kirmiziyi gormus boga gibiyim, ceylan gormus aslan gibiyim, kisacasi pusudayim....
bizim ki kafa topu adında salak saçma bi oyun oynuyor, oyunu kaybetti mutsuz hay şeyapayim ya diye söylendi..
Durur muyum
Yapıştırdım o mübarek cevabı..
Keşke o adam kadar şanslı olsam..
Ondan sonra ayikti da öyle atladık ustune