Süprayyyyzzzzz yine benn

Kızım kalp hastası ve kalp hastalıklarının içinde en zor olanı...
allah sifa versin bir an once...

yalniz ben daha once birsey duymustum yapilan arastirmaya gore saglik sorunu ya da engel durumu olan cocuklara sahip ebeveynlerin evliliklerinin kotu gittigi genellikle bittigi, ozellikle de uzaklasanin erkek oldugu... sorumluluk ve sikintidan kacmak icin uzaklasiyorlarmis, anne cocugundan asla uzaklasamadigi icin es te cocukla beraber kadindan da uzaklasiyormus yani... kizimizi one suruyor dedigin icin aklima bu ihtimal geldi

Hayatım bende onun dediğine hee dicek göz var mı sence? ölçtük herhalde.

C CiNNET NUR seninle bir kaç hafta arayla doğum yaptık,20 sinde 6 aylık olacak oğlum,
Bizim lohusalıktan 24 gün geçince oldu ilk ilişki ama eşim artık diğer korunma yöntemlerine güvenmediği için spiral taktırmadan istemiyorum dedi, ona rağmen arada ilişki oldu çok seyrekte olsa,
Cuma günü spiral takıldı bakalım değişme olacak mı ben de merak ediyorum
Bu arada çok geçmiş olsun kızına,Rabbim acil şifalar versin

Kız nispet mi ediyorsun sennnnn ayyy ayyy
Teşekkür ederim bu arada kaçıncı ayda doğum yaptınız

artik dayanamiyorm haftaya yazliktan gelicm haftaya bu isi cozmem sart
Olmuş 40. Gün kirmiziyi gormus boga gibiyim, ceylan gormus aslan gibiyim, kisacasi pusudayim....
bizim ki kafa topu adında salak saçma bi oyun oynuyor, oyunu kaybetti mutsuz hay şeyapayim ya diye söylendi..
Durur muyum
Yapıştırdım o mübarek cevabı..
Keşke o adam kadar şanslı olsam..
Ondan sonra ayikti da öyle atladık ustune

Kral hareketler nxnxncncnfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…