Süprayyyyzzzzz yine benn

Demedim mi zannediyorsun
Blöf yapma ciddi ol. Hatta yap. Gözünün önünde yap. Sonra git gusulunu al.
Benim de orgazm olamama sorunum var. Internette araştırıken neler gördüm neler. Bir tanesini sipariş et. fiyatları da bayağı tuzlu

Bibi başkanım kocalarımız aynı kabileden mi acaba libidosuzlar kabilesi heee ????

yeminle o tarif ettiğin kişi benim kocam sevişirken Aslan oluyor ama sonrasında zort of the cort....
Benim libidom da arşı alayı titretir seviyede ama gururum ah gururum mm

Bende 3ay oldu dogum yapali hamileligimin 8.haftasndan snra cinselligi yasamadik ve hala da acilis yapmadik bana cok dusgun bir bebegim var bende kendimi saldim ama napmak lazm bilmiyorm bu konuyu takibe aldm

Aaa mas. Candır ya onsuz olmaz bence en azındam benim için haftada 1 beni kesmiyor

Bende 3ay oldu dogum yapali hamileligimin 8.haftasndan snra cinselligi yasamadik ve hala da acilis yapmadik bana cok dusgun bir bebegim var bende kendimi saldim ama napmak lazm bilmiyorm bu konuyu takibe aldm
Kurban olduğum nasıl dayandin ben gün sayıyordum
Allam 40im cikada tez elden herife verem diye..

Adamı uyurken yatağa bağla belki aklı başına gelir.

kizinin nesi var? kusura bakma gecmis konularini hatirlayamadim halbuki nickini taniyorum gozumden mi kacgi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…