Süprayyyyzzzzz yine benn

Demedim mi zannediyorsun :KK49:
Blöf yapma ciddi ol. Hatta yap. Gözünün önünde yap. Sonra git gusulunu al. 🤷‍♀️
Benim de orgazm olamama sorunum var. Internette araştırıken neler gördüm neler. Bir tanesini sipariş et. fiyatları da bayağı tuzlu 😏

Aaa bu şey değil mi benim kocam :KK70: oda hiç etkilenmez böyle şeylerden ha olay sevişmeye gelince dersin ki o sevişmeyen adam bu mu üşeniyor heralde :deli:
Taktik yok bam bam bam kocama neden gurur yapim ki kendisindem eminim karakteri o adamin bende de libido bol olunca gurur falan cıks
Bibi başkanım kocalarımız aynı kabileden mi acaba libidosuzlar kabilesi heee ????

yeminle o tarif ettiğin kişi benim kocam sevişirken Aslan oluyor ama sonrasında zort of the cort....
Benim libidom da arşı alayı titretir seviyede ama gururum ah gururum mm

Bende 3ay oldu dogum yapali hamileligimin 8.haftasndan snra cinselligi yasamadik ve hala da acilis yapmadik :KK70: bana cok dusgun bir bebegim var bende kendimi saldim ama napmak lazm bilmiyorm bu konuyu takibe aldm 😁

Ajjkım kocişim evlendikten 1 sene sonra 4 ay eğitim için yanımda değildi. Ya napacağğdım. 🤣🤣 Ben beceremedim mastürbasyon işini. Komple aktivitenin bütünü önemliymiş benim için. Sevişme neyin eksik kalınca olmadı.
Aaa mas. Candır ya onsuz olmaz bence en azındam benim için haftada 1 beni kesmiyor :KK70:

Bende 3ay oldu dogum yapali hamileligimin 8.haftasndan snra cinselligi yasamadik ve hala da acilis yapmadik :KK70: bana cok dusgun bir bebegim var bende kendimi saldim ama napmak lazm bilmiyorm bu konuyu takibe aldm 😁
Kurban olduğum nasıl dayandin ben gün sayıyordum
Allam 40im cikada tez elden herife verem diye..

Sizin yine arkasına sığınabileceğiniz “mantıklı” sebepleriniz varmış. Bizde oda yok bana sunduğu bahaneler çok uç şeyler.
Siz nasıl yapıyorsunuz peki bu şekilde cinsellik benim için olmazsa olmazlardan çünkü. Ben artık bu şekilde yapamayacağımı tam anlamıyla fark ettim
Adamı uyurken yatağa bağla 😂 belki aklı başına gelir. 😂

Bende teklif etsem reddetmez sanırım ama hep ben yaklaşıyorum. Yani artık böyle olsun istemiyorum. Neden yapmıyoruz dediğimde kızımı bahane olarak sunması beni yıptatıyor.
Terapi kabul etmez ama hasta bir kızım var ve sırf bu yüzden boşanmak da kızıma haksızlık olur
kizinin nesi var? kusura bakma gecmis konularini hatirlayamadim halbuki nickini taniyorum gozumden mi kacgi nedir

X