- 13 Kasım 2015
- 188
- 205
- 53
- 30
Peki bugün kan verdim çıkarmi ki acaba inşallah ya inşallah bu cuma akşamı bekliyorum dualarınızi
Bencede insallah bebisdir canım bebisin tutunurken insaat calısmasında temeli fazla kazmıs ondan olmustur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bugün kan verdim çıkarmi ki acaba inşallah ya inşallah bu cuma akşamı bekliyorum dualarınızi
Bencede insallah bebisdir canım bebisin tutunurken insaat calısmasında temeli fazla kazmıs ondan olmustur
Aynen öyle tam vakti hemde benceHahaha bende mi inşaata kurban gittim acep 14.de yaşadığım 1 gun lekelenme
Benim yakın arkadAşım adet olmayı beklerken ağrılardan hamile çıktı olur mu olur valladoğru söylüyorsun ama regl agrisi gibi ağrım var
Canım yanlıs hatırlamıyosam adet tarihin gecmisti demi cıkması gerek hamileysen degerin yülsek cıkar negatifse 5 altında cıkar düsük olduysa eger pozitif ama cok düsük deger cıkar ama umarım li pozitiftir arkadasım sonucları yArın mı alcaksın hastanede mi kan verdinPeki bugün kan verdim çıkarmi ki acaba inşallah ya inşallah bu cuma akşamı bekliyorum dualarınızi
Canım erken ama bilmiyorum genede belkide olabilir yerlesme bir hafta sürse belkide yavastan baslar belirtiler ama tansiyonunda düsmüs olabilir tansiyon düzüklügü bas dönmesi yapıyo birden kalktıysan yataktan ondan da olur hayırlısı diyelim sen cok düsünmemeye calıs cünkü düsündükce bi belirti bulursun kendindeKızlar gunaydin bu sabah cok degisik bisiy oldu benim hic basim dönmez ama bundan 10 15 dk once yataktan kalkamadim basim fena döndü evin ici yuvarlak gibi döndü hamilelikmiyim ki boyle mi olur hamilelikde ama hamile isem de daha erken degilmi esimle 13 ocak da birlikte olduk anlamadim gitti su an bile arada dönüyor noluyor bana
Canım erken ama bilmiyorum genede belkide olabilir yerlesme bir hafta sürse belkide yavastan baslar belirtiler ama tansiyonunda düsmüs olabilir tansiyon düzüklügü bas dönmesi yapıyo birden kalktıysan yataktan ondan da olur hayırlısı diyelim sen cok düsünmemeye calıs cünkü düsündükce bi belirti bulursun kendinde
Yani normalde ilaç bitmeden bir kaç gün önce olurdum şimdi nerden baksan 7 8 gün geçti hala olmadım. Hesaplama yaptgm yumurtlama tarihinden 2 3 gün sonra göğüs ağrılarım regl sancıları gibi sancılarım oldu. Batmalar falan sağ ve sol yanımda. Ve Bu hep devam etti. Kendimi yordukcada artti.ne bilim kafayı yiyeceğim 5 6 damla kan geldi o da bir gün bile sürmedi bitti. Ne oluyor anlamıyorum. Yok sağlık ocağında kan verdim canım. Bugün kadın doğum doktoruna randevu aldım her sonuçta yine de gideceğimCanım yanlıs hatırlamıyosam adet tarihin gecmisti demi cıkması gerek hamileysen degerin yülsek cıkar negatifse 5 altında cıkar düsük olduysa eger pozitif ama cok düsük deger cıkar ama umarım li pozitiftir arkadasım sonucları yArın mı alcaksın hastanede mi kan verdin
Yani normalde ilaç bitmeden bir kaç gün önce olurdum şimdi nerden baksan 7 8 gün geçti hala olmadım. Hesaplama yaptgm yumurtlama tarihinden 2 3 gün sonra göğüs ağrılarım regl sancıları gibi sancılarım oldu. Batmalar falan sağ ve sol yanımda. Ve Bu hep devam etti. Kendimi yordukcada artti.ne bilim kafayı yiyeceğim 5 6 damla kan geldi o da bir gün bile sürmedi bitti. Ne oluyor anlamıyorum. Yok sağlık ocağında kan verdim canım. Bugün kadın doğum doktoruna randevu aldım her sonuçta yine de gideceğim
Hiç sorma benim dilim yandı bir kere yandı o yüzden gidiyorum geçen ay da aşırı mide bulantısı baş dönmesi devamlı uyku hali halsizlik iştahszlik vardı. Ben hamile olmayı beklerken meğersem sarılik geçiriyormusum karaciğer enzimlerim normal değerleRin 3 katı çıktı. Allahtan ki bebekten şüphelenip kan testi verdim doktor ne olur ne olmaz diye diğer değerlerime de bakmış. Yani ınan insan anormal birşeyler yaşayıp hamile degilse peşini bırakmamalı benceGit bakalım inşallah pozitiftir negatif bile olsa git bakalım kist vs bişi olmasin
Hiç sorma benim dilim yandı bir kere yandı o yüzden gidiyorum geçen ay da aşırı mide bulantısı baş dönmesi devamlı uyku hali halsizlik iştahszlik vardı. Ben hamile olmayı beklerken meğersem sarılik geçiriyormusum karaciğer enzimlerim normal değerleRin 3 katı çıktı. Allahtan ki bebekten şüphelenip kan testi verdim doktor ne olur ne olmaz diye diğer değerlerime de bakmış. Yani ınan insan anormal birşeyler yaşayıp hamile degilse peşini bırakmamalı bence
Gebelige dair başka belirtiler var mi canım. Hadi hayırlısı bakalim inşallah cuma cuma duani bekliyorum. Tabi ki yazaRım sonuçlar çıkaR çıkmaz fırsatt bulduğum ilk anda yazaRım insaallah canımÇok haklı söyledin şekerim aman inşallah iyisindir şimdi rabbim şifa versin bende aralik 28 inde regl oldum ama sokulmedim pıhtılaşma gelmedi kahverengi akinti ve arada sulu kan 1 Ped dolmadi 5 gün süren regl 2 gün sürdü bitti.
Gidemedim doktora 14 ocakta 1 gun süren kahverengi leke leke de değil akinti ile beraber geldi gitti bende regl bekliyorum 26 28 günde bir oluyorum bugün 26.gun pazar test yapıcam.
Korunmadik bu ay normalde korunuyorum ben doğum kontrol hapi mi bıraktım eşime de dedim tamam bırak ben korunacam dedi ama korunmadi sürekli içe boşalma oldu her ilişkide o yüzden supheleyim bakalım hakkımızda neyse hayırlısı o olsun kan testin çıkınca yaz muhakkak iyi veya kötü
Gebelige dair başka belirtiler var mi canım. Hadi hayırlısı bakalim inşallah cuma cuma duani bekliyorum. Tabi ki yazaRım sonuçlar çıkaR çıkmaz fırsatt bulduğum ilk anda yazaRım insaallah canım
Eeee internetten baksana kuzum sonuclarınaYani normalde ilaç bitmeden bir kaç gün önce olurdum şimdi nerden baksan 7 8 gün geçti hala olmadım. Hesaplama yaptgm yumurtlama tarihinden 2 3 gün sonra göğüs ağrılarım regl sancıları gibi sancılarım oldu. Batmalar falan sağ ve sol yanımda. Ve Bu hep devam etti. Kendimi yordukcada artti.ne bilim kafayı yiyeceğim 5 6 damla kan geldi o da bir gün bile sürmedi bitti. Ne oluyor anlamıyorum. Yok sağlık ocağında kan verdim canım. Bugün kadın doğum doktoruna randevu aldım her sonuçta yine de gideceğim
Ayyyy sonucları almaya gittin sanırım insallah güzel haberlerle gelirsinGebelige dair başka belirtiler var mi canım. Hadi hayırlısı bakalim inşallah cuma cuma duani bekliyorum. Tabi ki yazaRım sonuçlar çıkaR çıkmaz fırsatt bulduğum ilk anda yazaRım insaallah canım
Veeeee hamileyim. İnanamıyOrum hamileyim kızlar. Şükürler olsun. Hamileyim rabbim isteyen herkese versin İnşallahAyyyy sonucları almaya gittin sanırım insallah güzel haberlerle gelirsin
Veeeee hamileyim. İnanamıyOrum hamileyim kızlar. Şükürler olsun. Hamileyim rabbim isteyen herkese versin İnşallah
Veeeee hamileyim. İnanamıyOrum hamileyim kızlar. Şükürler olsun. Hamileyim rabbim isteyen herkese versin İnşallah
Hiç bakmadım doktor ekrandan gördü. Hemen ardından doktora gittik.ultrasondan baktık doktor hemen gördü şükürler olsun:) amin amin inşallahAy hayırlı ugurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin maşallah :) değer kaç çıktı
3 gün geçti Canım gittim. Ama benim ki erken gebelikmis. Düşük riski olduğu için kanama olmuş.Birde leke nin üstünden kaç gün sonra test yaptırmış oldun bende lekelendim ya ondan soruyorun