• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Ultrasondada gördün hey maşallah :) rabbim tamamini erdirir kucağına alırsın inşallah takviminde yakışmış :KK66:
Evet ya şükürler olsun canım benim:) hemde düşün ben gebeyim demedim doktor birşey demeden direk karnıma baktı anında sen gebe misin ya dedi:) Allah razı olsun bakınca ne güzel imrenirdim ne güzel derdim Şükürler olsun Rabbim nasib etti:)

Evet ya şükürler olsun canım benim:) hemde düşün ben gebeyim demedim doktor birşey demeden direk karnıma baktı anında sen gebe misin ya dedi:) Allah razı olsun bakınca ne güzel imrenirdim ne güzel derdim Şükürler olsun Rabbim nasib etti:)

Çok şükür bol bol dinlen is yapma ilk 3 ay önemli sağlıkla buyusun

Veeeee hamileyim. İnanamıyOrum hamileyim kızlar. Şükürler olsun. Hamileyim rabbim isteyen herkese versin İnşallah:anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK54::KK46:
masallah canım senin adına coook sevindim sag salim kucagına almak da nasip olur insallah ayyyy ne kadar heycanlısınızdır simdi siz rabbim isteyen anneligi layıkıyla yapıcakların elini kucagını bos koymasın

masallah canım senin adına coook sevindim sag salim kucagına almak da nasip olur insallah ayyyy ne kadar heycanlısınızdır simdi siz rabbim isteyen anneligi layıkıyla yapıcakların elini kucagını bos koymasın
İnşallah canım inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah:)

Canım prestanın var ben 7 ay ara ara hep kullandım o ilacı arada ignede vurundum markete gitsem kanamam olurdu benim evde daha duruyo hala artan ilaclar ama feci bas dönmesi yapıyo kac kez yere yıgıldım o ilac yüzünden

Canım prestanın var ben 7 ay ara ara hep kullandım o ilacı arada ignede vurundum markete gitsem kanamam olurdu benim evde daha duruyo hala artan ilaclar ama feci bas dönmesi yapıyo kac kez yıgıldım o ilac yüzünden
Canım peki faydası oluyor mu bebeğe. Doktor günde 3 defa demiş bana. Yalnız kalmasam iyi olacak o zaman böyle baş dönmeleRi varsa eğer

Canım bak benim kullandıgım bu en yuksek doz evet oluyo faydası rahim kasılmalarını önlüyo ve rahmin acılmasına engel oluyo ben günde 2 kez iciyodum cok kötüydüm ama bide uzin süre kullanmıstım belki ondanda bas dönmelerim yogun olmustur ama sende mümkünse yalnız kalma yada 2 gün kullan bi belki sende bas dönmesi yapmaz bu arada bu ilacı hep aynı saatte alman gerek canım faydalı olması icin

Eklentiler

• a44eeed6-05b7-4794-a7cd-4f95bce20305.jpg
    a44eeed6-05b7-4794-a7cd-4f95bce20305.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 179
Canım bak benim kullandıgım bu en yuksek doz evet oluyo faydası rahim kasılmalarını önlüyo ve rahmin acılmasına engel oluyo ben günde 2 kez iciyodum cok kötüydüm ama bide uzin süre kullanmıstım belki ondanda bas dönmelerim yogun olmustur ama sende mümkünse yalnız kalma yada 2 gün kullan bi belki sende bas dönmesi yapmaz bu arada bu ilacı hep aynı saatte alman gerek canım faydalı olması icin
Aynısı canım. Günde 3defa yazdı doktor. Tam 3 kutu bir de bir kutu folik asit. Çok teşekkür ederim canım benim dikkat ederim.

Ya canım düşük riski hala vaRmış kanamam ondan olabilirmiş.folik asit ve progestan verdi sence bu ilaçların faydası var mi düşük olmaması için

Olmaz mı Progestan başlı başına düşük olmamasi için kullaniliyor ben Kızımdada içtim tedbir amaçlı sen iç canım içini ferah tut

Olmaz mı Progestan başlı başına düşük olmamasi için kullaniliyor ben Kızımdada içtim tedbir amaçlı sen iç canım içini ferah tut
Ne bilim hamilelikten midir nedir hiç olmadığım kadar pinpirikli yaptı beni.sabahtan beri herşeye acaba birşey yapar mi endişesi başladı ya

Kaşık ağrım devam ama öğle çok değil dün akşam belim çok agrdi ve göğüslerim hala ağrıyor bu sabah test yaptim hala kafamda deli sorular ilk 15 dk da böyle olduk bakalım bişi diyemiyorum 26 28 günde bir oluyorum dün 26.gundu.
28 i geçsin bir daha yapıcam net görmek adına testler dalga geçiyor sanki kızlar benle :(

Eklentiler

• 2016-01-23 05.50.18.jpg
    2016-01-23 05.50.18.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 102
Kizlar merhaba ben yeni uye oldum bir sorum olacakti benim ilk cocugum normal yollarla oldu ama ikinci cocugum icin tedavi olmam gerekti ve progestan ve ardindan klomen kullandim yumurtalik takibi icin gittigimde doktorum yumurtaligin buyumus ve catlamis dedi bu gece birlikte olun dedi ve 1 hafta boyunca gun asiri dedi o ilk gun birlikte oldugumuzda kasigimda inanilmaz bi agri oldu sol bacagim resmen uyustu ve bu bir iki gun surdu ve bir hafta sonra goguslerimin uclari hafif karardi ve acimaya basladi mide yanmalarim var ama idrara cikma as erme falan yok test yapmak istiyorum ama adetime daha 6 gun var cikmaz diye yapmiyorum sizce ben hamilemiyim bide aranizda klomen kullanipta hamile kalan varmi

Back