• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Kaşık ağrım devam ama öğle çok değil dün akşam belim çok agrdi ve göğüslerim hala ağrıyor bu sabah test yaptim hala kafamda deli sorular ilk 15 dk da böyle olduk bakalım bişi diyemiyorum 26 28 günde bir oluyorum dün 26.gundu.
28 i geçsin bir daha yapıcam net görmek adına testler dalga geçiyor sanki kızlar benle :KK43:
Sanki hayalet bir çizgi var canım iyice yaklaştırıp bakınca var sanki birşeyler

Kizlar merhaba ben yeni uye oldum bir sorum olacakti benim ilk cocugum normal yollarla oldu ama ikinci cocugum icin tedavi olmam gerekti ve progestan ve ardindan klomen kullandim yumurtalik takibi icin gittigimde doktorum yumurtaligin buyumus ve catlamis dedi bu gece birlikte olun dedi ve 1 hafta boyunca gun asiri dedi o ilk gun birlikte oldugumuzda kasigimda inanilmaz bi agri oldu sol bacagim resmen uyustu ve bu bir iki gun surdu ve bir hafta sonra goguslerimin uclari hafif karardi ve acimaya basladi mide yanmalarim var ama idrara cikma as erme falan yok test yapmak istiyorum ama adetime daha 6 gun var cikmaz diye yapmiyorum sizce ben hamilemiyim bide aranizda klomen kullanipta hamile kalan varmi
Canım bence hiç acele etme 6 gün uzun bir süre. Biraz daha bekle kafaya takmamaya çalış. Benim gibi erken gebelikse çıkaR yoksa daha beklemen gerekir. Adet olmazsa yaparsın. Inan ki çok düşünmek de bizi sanki hamile havasına koyuyo.

Canım bence hiç acele etme 6 gün uzun bir süre. Biraz daha bekle kafaya takmamaya çalış. Benim gibi erken gebelikse çıkaR yoksa daha beklemen gerekir. Adet olmazsa yaparsın. Inan ki çok düşünmek de bizi sanki hamile havasına koyuyo.
Evet delirdim sanki herseyi hamilelik belirtisi saniyorum benim adetim duzensiz zaten doktorum adet olmazsan 15 gun sonra gel demisti birazda onu bekliyorum su yumurtalik catladi ya birazda onun icin umutlendim aslinda

Kaşık ağrım devam ama öğle çok değil dün akşam belim çok agrdi ve göğüslerim hala ağrıyor bu sabah test yaptim hala kafamda deli sorular ilk 15 dk da böyle olduk bakalım bişi diyemiyorum 26 28 günde bir oluyorum dün 26.gundu.
28 i geçsin bir daha yapıcam net görmek adına testler dalga geçiyor sanki kızlar benle :KK43:
Canım burda da gayet net görünüyo ikinci cizgi

Canım bi hayalet çizgi var ama diğer yaptığından daha koyu çıkması gerekiyor bejle bakalım

Evet delirdim sanki herseyi hamilelik belirtisi saniyorum benim adetim duzensiz zaten doktorum adet olmazsan 15 gun sonra gel demisti birazda onu bekliyorum su yumurtalik catladi ya birazda onun icin umutlendim aslinda
Tamam ışte hiç takma herşey nasib kısmet de zamana bırak. Sen böyle yaptıkça olmazsa senin için daha kötü olur. 6 gün bitsin. Ufak bir test yap yine çıkmazsa 1 hafta daha bekle. Geç döllenme falan olduysa biraz zaman alır tatlı canını hiç sıkma canım

Tamam ışte hiç takma herşey nasib kısmet de zamana bırak. Sen böyle yaptıkça olmazsa senin için daha kötü olur. 6 gün bitsin. Ufak bir test yap yine çıkmazsa 1 hafta daha bekle. Geç döllenme falan olduysa biraz zaman alır tatlı canını hiç sıkma canım
Oyle yapicam artik bekledim bekledim 6 gun daha beklerim iste alerji ilacimi biraktim oluyorum kasintidan olmazsa aksam acile gitmeyi dusunuyorum

Oyle yapicam artik bekledim bekledim 6 gun daha beklerim iste alerji ilacimi biraktim oluyorum kasintidan olmazsa aksam acile gitmeyi dusunuyorum
Valla canım bende hamile olurum korkusu ile hasta olmama rağmen ilaç almadım düşün artık ses gitmişti iyi ki almamışim acile gidersen de gebe olabilirm de mutlaka belirt mutlaka

Back