Şüpheli kasık Ağrısı

t nin altindaki cizgiyi ben mi goruyorum bir tek.
3 dk da pembelik vardi ama azicik sonra 20 dkda ki hali bu ?

Eklentiler

• 2016-04-26 10.05.41.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 69
cuma gunune kadar bekliycem her gun test yapa yapa testim cok az kaldi :)
gelecegi varsa gelir yavrumun yoksa ben korunmaya devam edicem durumumuz biraz bozuk bu ara rabbim yardim ederde kalkiniriz insallah

gelecegi varsa gelir yavrumun yoksa ben korunmaya devam edicem durumumuz biraz bozuk bu ara rabbim yardim ederde kalkiniriz insallah
Amin canım inşallah.Yüce Rabbim neyse hayırlısı onu nasip etsin.Bende bu ay hapa başlim dedim ama bende çok sinir yapmıştı vazgeçtim.Bizede iki çocuk yeter,Allah isteyenlere nasip etsin inşallah...

Amin canım inşallah.Yüce Rabbim neyse hayırlısı onu nasip etsin.Bende bu ay hapa başlim dedim ama bende çok sinir yapmıştı vazgeçtim.Bizede iki çocuk yeter,Allah isteyenlere nasip etsin inşallah...

amin canim benim hap bana iyi gelio cok sukur sikinti yaomadi hic te hep kimyasal almak istemiyorum vicuda.
ee esim korunamiyo
spiral kaydi ve onun yuzuden dusuk yaptim
bilmiyorum gene beni hap pakliycak tabi regl olursam birde oda var

merhaba arkadaslar size sorum olucakti 4 aylık evliyim bu ay nisan 14 adetim bitti 7 gün sonra sag kasigimda asiri hissedilir batma acı. agrı halsizlik yorgunluk bel agrisi yanliz tek goğsumde aci var mayis 3 dr randevum varbebek varsa cikarmi adetim mayis 8 deyardimci olursaniz sevinirim

Ancak kan tahlilinde çıkabilir,ultrasonda görünmez daha,Allah gönlünüze göre versin

Senin içinde bi değişiklik oldu iyi oldu :)))Bende çook özledim annemi,babamı okullar kapanınca inşallah giderim tabi tayin işleri nasıl olur bilemiyorum...

Aynen cnm iyi oldu 5 aydir gormuyordum ailemi iyi geldi mayis sonunda tekrar gidicem kpss orada gircem:) bu arada bizim de tayinler daha belli olmadi ya hayielisi ile bir aciklansaydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…