- 13 Kasım 2015
- 188
- 205
- 53
- 30
Ay canım benim ya. Üzülme rabbim bir daha nasib eder inşallah. Spiraldan dolayı mi düşük oldu acabaRahim darlığı felan bilgim yok şekerim ya.
Iyiyim çok şükür gecen ay spiral taktırdım taktirirken bayıldım felan sonra 1 aylık kontrole gittim spiral kaymis.
Kan negatif çıktı doktor alalım dedi spirali aldı neyse regl gecikti 4 tane idrar testim pozitif çıktı sonra parça düşürüp regl oldum.. ağla ağla canım cikmisti gitti diye
Regl olduktan 1 hafta sonra pembe leke geldi dün akşam öğle benim
Rahim darlığı felan bilgim yok şekerim ya.
Iyiyim çok şükür gecen ay spiral taktırdım taktirirken bayıldım felan sonra 1 aylık kontrole gittim spiral kaymis.
Kan negatif çıktı doktor alalım dedi spirali aldı neyse regl gecikti 4 tane idrar testim pozitif çıktı sonra parça düşürüp regl oldum.. ağla ağla canım cikmisti gitti diye
Regl olduktan 1 hafta sonra pembe leke geldi dün akşam öğle benim
Valla bizimkinin gelişimi iyi kilolu olacak gibi ama bilmiyorum. Kendine dikkat etti derken nelere dikkat ettiHayırlı olsun oğluşun,rahim darlığı benim görümcemede var demişlerdi,9 ay çok dikkat etti bebekte çok kilolu olmadigi icin hayırlısıyla dogdu .Seninde inşallah hayırlisiyla Allah tamamina erdirir
Evet inşallah paşamiz geliyor:)) bütün aile de ayrı bir heyecan var.Maşallah canım paşa geliyor desene:)
Canım düsük mü yaptin sen
Ay canım benim ya. Üzülme rabbim bir daha nasib eder inşallah. Spiraldan dolayı mi düşük oldu acaba
Nasib kısmet zaten korunmak için yaptın. Üzme kendini inşallah tekrar nasib olur. Kiyamam ben sana yaHiç fikrim yok hayatım ya ama doktor spiral korumamış hiç dedi baya önce kaymis sanırım spiral cikartilirken sorun oldu yerleşemedi.
Hakkımızda hayırlısı böyle imiş hala videosu duruyor bakıp bakıp iç. Çekiyorum.
İş güç yapmadı dr.riskli deyince annesi geldi yanına doguma kadar kaldıValla bizimkinin gelişimi iyi kilolu olacak gibi ama bilmiyorum. Kendine dikkat etti derken nelere dikkat etti
Nasib kısmet zaten korunmak için yaptın. Üzme kendini inşallah tekrar nasib olur. Kiyamam ben sana ya
Valla ne geliyorsa başımıza birşey olmazlardan geliyor zaten. Erkek milletine hiç güven olmuyor o yüzden eşim açık açık bana güvenme diyor ben birşey yapamam. Allah yardımcın olsunEşim korunuyor ama sözde sinir ediyor beni istemiyorum diyor ozaman bari geri çekildi diyorum onu da yapmıyor bir seferlikten bişi olmaz dedi bakalım
Valla ne geliyorsa başımıza birşey olmazlardan geliyor zaten. Erkek milletine hiç güven olmuyor o yüzden eşim açık açık bana güvenme diyor ben birşey yapamam. Allah yardımcın olsun
Tehlikeli günlerde olduysa hamile kalabilirsinIdrar da tekrar test yaptim bembeyaz demek ki birakip gitmiş benihayırlısı böyle imiş
Tehlikeli günlerde olduysa hamile kalabilirsin
Üzülme olan da da olmayan da da vardır bir hayır. Biz hep Allahtan hayırlısı diyoruz öyle dua ediyoruz belki hayırlı olanı da bırakıp gitmesidir. Nasibten öte yol yokIdrar da tekrar test yaptim bembeyaz demek ki birakip gitmiş benihayırlısı böyle imiş
Ben eşime diyorum ki zor bir hamilelik dönemi geçiriyorum bir daha ki sefere uzun bir müddet ara veririm yok olmaz ben bakarım diyor sanki tek sorun bakmakti. Aynen soran yokHarbiden öğle erkek milletine guvenilmiyor eczane uzak olmasa ben doğum kontrol hapı alacaktım ama ona al dedim almadı bilmiyorum artık riskli donemdeyim diyorum yumurtlarim belki die anlamio diyor olursa bakarız dio bana soran yok
Geçmiş olsun canım isabetli bi karar annecigin bajar sanaBuarada kızlar biz yine bir acil dönüşü evdeyiz yine serumlar ilaçlar tekrar idrar yolu enfeksiyonu başlamis rahim ağzı darlığı en alt seviyeye çok yakın. Bugün annemlere yolcuyum ben kendime bakamıyorum olmuyor
Buarada kızlar biz yine bir acil dönüşü evdeyiz yine serumlar ilaçlar tekrar idrar yolu enfeksiyonu başlamis rahim ağzı darlığı en alt seviyeye çok yakın. Bugün annemlere yolcuyum ben kendime bakamıyorum olmuyor
Buarada kızlar biz yine bir acil dönüşü evdeyiz yine serumlar ilaçlar tekrar idrar yolu enfeksiyonu başlamis rahim ağzı darlığı en alt seviyeye çok yakın. Bugün annemlere yolcuyum ben kendime bakamıyorum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?