Şüpheli kasık Ağrısı

Ay canım benim ya. Üzülme rabbim bir daha nasib eder inşallah. Spiraldan dolayı mi düşük oldu acaba

Canım düsük mü yaptin sen

Hayırlı olsun oğluşun,rahim darlığı benim görümcemede var demişlerdi,9 ay çok dikkat etti bebekte çok kilolu olmadigi icin hayırlısıyla dogdu .Seninde inşallah hayırlisiyla Allah tamamina erdirir
Valla bizimkinin gelişimi iyi kilolu olacak gibi ama bilmiyorum. Kendine dikkat etti derken nelere dikkat etti

Ay canım benim ya. Üzülme rabbim bir daha nasib eder inşallah. Spiraldan dolayı mi düşük oldu acaba

Hiç fikrim yok hayatım ya ama doktor spiral korumamış hiç dedi baya önce kaymis sanırım spiral cikartilirken sorun oldu yerleşemedi.
Hakkımızda hayırlısı böyle imiş hala videosu duruyor bakıp bakıp iç. Çekiyorum.

Nasib kısmet zaten korunmak için yaptın. Üzme kendini inşallah tekrar nasib olur. Kiyamam ben sana ya

Nasib kısmet zaten korunmak için yaptın. Üzme kendini inşallah tekrar nasib olur. Kiyamam ben sana ya

Eşim korunuyor ama sözde sinir ediyor beni istemiyorum diyor ozaman bari geri çekildi diyorum onu da yapmıyor bir seferlikten bişi olmaz dedi bakalım

Eşim korunuyor ama sözde sinir ediyor beni istemiyorum diyor ozaman bari geri çekildi diyorum onu da yapmıyor bir seferlikten bişi olmaz dedi bakalım
Valla ne geliyorsa başımıza birşey olmazlardan geliyor zaten. Erkek milletine hiç güven olmuyor o yüzden eşim açık açık bana güvenme diyor ben birşey yapamam. Allah yardımcın olsun

Valla ne geliyorsa başımıza birşey olmazlardan geliyor zaten. Erkek milletine hiç güven olmuyor o yüzden eşim açık açık bana güvenme diyor ben birşey yapamam. Allah yardımcın olsun

Harbiden öğle erkek milletine guvenilmiyor eczane uzak olmasa ben doğum kontrol hapı alacaktım ama ona al dedim almadı bilmiyorum artık riskli donemdeyim diyorum yumurtlarim belki die anlamio diyor olursa bakarız dio bana soran yok

Idrar da tekrar test yaptim bembeyaz demek ki birakip gitmiş beni hayırlısı böyle imiş

Idrar da tekrar test yaptim bembeyaz demek ki birakip gitmiş beni hayırlısı böyle imiş
Üzülme olan da da olmayan da da vardır bir hayır. Biz hep Allahtan hayırlısı diyoruz öyle dua ediyoruz belki hayırlı olanı da bırakıp gitmesidir. Nasibten öte yol yok

Ben eşime diyorum ki zor bir hamilelik dönemi geçiriyorum bir daha ki sefere uzun bir müddet ara veririm yok olmaz ben bakarım diyor sanki tek sorun bakmakti. Aynen soran yok

Buarada kızlar biz yine bir acil dönüşü evdeyiz yine serumlar ilaçlar tekrar idrar yolu enfeksiyonu başlamis rahim ağzı darlığı en alt seviyeye çok yakın. Bugün annemlere yolcuyum ben kendime bakamıyorum olmuyor

Geçmiş olsun canım isabetli bi karar annecigin bajar sana

Gecmis olsun canım sağlıklı olsun da annen bakar sana

Geçmiş olsun canım aman dikkat et.
Valla ogleler hep bakarlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…