Pes doğrusu bu kadar yanılma olur mu ya ilginç valla,neyse canım sıkma canını...Kanım negatif çıkmış doktoru aradım kızlar demekki neymiş idrar tahlili yaniltmis
Pes doğrusu bu kadar yanılma olur mu ya ilginç valla,neyse canım sıkma canını...
canım neler neler duyuyoruz 1 hafta sonra tekrarla kan testini buarada dikkat et kendine yinede belkide tam oluştu kanamanla düştü oyüzden yinede regl olmazsan dediğim gibi tekrarla canm3 test evet.
Video bile çekmiştim idrari damlatirken pozitif çıkıo hemen hatıra kalsın die saskinim
canım neler neler duyuyoruz 1 hafta sonra tekrarla kan testini buarada dikkat et kendine yinede belkide tam oluştu kanamanla düştü oyüzden yinede regl olmazsan dediğim gibi tekrarla canm
hiç sıkma canım kendini olursa ne ala olmmazsa da vardır bir hayır kızını biraz daha büyütmüş olursun hakkına hayırlısı tatlımTamam canım kanama kesildi.
Bakalim belki sokulurum baya da sevin mistim ama demek
Kısmet diil
Tamam canım kanama kesildi.
Bakalim belki sokulurum baya da sevin mistim ama demek
Kısmet diil
Merhaba kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayali
Pes doğrusu bu kadar yanılma olur mu ya ilginç valla,neyse canım sıkma canını...
Merhaba kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayali
Olduk Olduk da bir sor neler çektikMaşallah 16 haftalik olmusuz bile :)
Iyiyiz be canım başımdan bişiler atlattim hala soru işareti kaldı kafamda..
Sen nasılsın bebis nasıl
Allah razı olsun canım benim bu mübarek günde en tez kısa zamanda inşallah. Ama bir anne adayı olarak tavsiye şimdiden vitamin deposu yapmaya başlayın. Cinsiyetimiz erkek inşallahCanim masallah kocaman olmusunuz cinsiyetiniz neydi darisi bizlerin basina
Allah razı olsun canım benim bu mübarek günde en tez kısa zamanda inşallah. Ama bir anne adayı olarak tavsiye şimdiden vitamin deposu yapmaya başlayın. Cinsiyetimiz erkek inşallah
Allah razı olsun seninde inşallah sen nasılsın kendinden bahset bakalım:) buarada sen bilirsin en son gittiğimde doktor rahim darlığı var demişti. Yarın inşallah kontrol var çok önemli mi doktor düşük tehlikesinden olabilir demiştiMaşallah pasamiza öğle vallah Kıyamam ya olsun demekki sağlıklı benim kızda ultrasonda 38+4 regl göre 36+4 te doğum yaptım bebek 38 haftaya uyumlu dünyaya geldi ölçüleri tamdi ve Ciğerlerleri gelismisti.
Allahıma şükür regl tarihine takılma dollenme ile alakali o :)
Kandilinizi en icten dileklerimle kutluyorum
Allah razı olsun canım benim bu mübarek günde en tez kısa zamanda inşallah. Ama bir anne adayı olarak tavsiye şimdiden vitamin deposu yapmaya başlayın. Cinsiyetimiz erkek inşallah
Allah razı olsun seninde inşallah sen nasılsın kendinden bahset bakalım:) buarada sen bilirsin en son gittiğimde doktor rahim darlığı var demişti. Yarın inşallah kontrol var çok önemli mi doktor düşük tehlikesinden olabilir demişti
Valla canım çok ilginç ama bu ay hapa tekrar başladıysan o da yapabilir ara kanama olabiliyorCanim ya sen bilirsin belki 13 yaşından beri regl görüyorum ilk kez regl bittikten 7 gun sonra pembe ve hafif kahve leke geldi peçete ye 1 saat kadar durdu 1 saat dediğime bakma şakır şakır değil peçete sildikce halbuki 2 gündür ilişki de yok.
Zaten 4 test pozitif verdikten sonra muhallakta kalmıştım acaba rahim de bişi mi oldu
Hayırlı olsun oğluşun,rahim darlığı benim görümcemede var demişlerdi,9 ay çok dikkat etti bebekte çok kilolu olmadigi icin hayırlısıyla dogdu .Seninde inşallah hayırlisiyla Allah tamamina erdirirAllah razı olsun seninde inşallah sen nasılsın kendinden bahset bakalım:) buarada sen bilirsin en son gittiğimde doktor rahim darlığı var demişti. Yarın inşallah kontrol var çok önemli mi doktor düşük tehlikesinden olabilir demişti
Valla canım çok ilginç ama bu ay hapa tekrar başladıysan o da yapabilir ara kanama olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?