Benimde varsa yarın çıkar koyu bir şekilde diye tahmin ediyorum 5inden bu yana 10 gün olduYaptım silik çizgi ile karşı karşıya kaldım
Benimde varsa yarın çıkar koyu bir şekilde diye tahmin ediyorum 5inden bu yana 10 gün oldu
Istemiyoruz canim 2 tane var cocugumuz ama varsa da yok demeyiz.Ben yarin çaktirmadan bi test alicam ogleden sonra yaparim sonucu hemen yaz sendeEğer ki istiyorsanız inşallah nasip eder istemiyorsanız da allah hayırlısını versin Hakkında. Bende yapıcam yarın sabah
tamam canım bizede haber ver merak ederim bende ne olur ne olmaz diye 2 test daha aldm kasıklarım cok agrıyoEğer ki benim hayat riskim varsa eşim istemez ki dedi çünkü. :/ yarın sabah bir kez daha bakarım pozitif çıkarsa hemen doktora kan vermeye
Bat geçtimi canım senintamam canım bizede haber ver merak ederim bende ne olur ne olmaz diye 2 test daha aldm kasıklarım cok agrıyo
Canım ben dogumdan sonra hic adet olmadım dogum yapalı 15 ay oldu 22 aralıkta cok aferdersin ama esim prezarfatifte delik oldugunu farketmis olsa cıkarmıydı yumurtlama oluyomudur ki offff allak bullak oldumBat geçtimi canım senin
Canım ben dogumdan sonra hic adet olmadım dogum yapalı 15 ay oldu 22 aralıkta cok aferdersin ama esim prezarfatifte delik oldugunu farketmis olsa cıkarmıydı yumurtlama oluyomudur ki offff allak bullak oldum
Canım ben dogumdan sonra hic adet olmadım dogum yapalı 15 ay oldu 22 aralıkta cok aferdersin ama esim prezarfatifte delik oldugunu farketmis olsa cıkarmıydı yumurtlama oluyomudur ki offff allak bullak oldum
Ben ilk oglumdan sonra 5. Ayda oldum bunda 15 ay oldu gelen giden yok 2 tane daha test aldım. Pazartesi bidaha yapıcam yoksa cıkmaz zaten ama benim süt hormonum cok yüksek kadınlık gormonumda cok düsükmüsCanım karışık bi durum,ben40 dan sonra hemen adet olmustum bilemiyorum
Hakkımızda hayırlısı seninde 2tane çocugun var anlaşılan ,kısmet artık bende içim rahat etsin diye yapicam büyük ihtimal degilimdir zatenBen ilk oglumdan sonra 5. Ayda oldum bunda 15 ay oldu gelen giden yok 2 tane daha test aldım. Pazartesi bidaha yapıcam yoksa cıkmaz zaten ama benim süt hormonum cok yüksek kadınlık gormonumda cok düsükmüs
Evet canım ikitane var hemde 2side kücük 34 aylık oglum 15 aylık kızım var ben bugün kan testi yaptırdım negatif cıktı ama pazartesi bidaha idrar testi yaptırmadan rahatlamıcam sanırımHakkımızda hayırlısı seninde 2tane çocugun var anlaşılan ,kısmet artık bende içim rahat etsin diye yapicam büyük ihtimal degilimdir zaten
Evet canım ikitane var hemde 2side kücük 34 aylık oglum 15 aylık kızım var ben bugün kan testi yaptırdım negatif cıktı ama pazartesi bidaha idrar testi yaptırmadan rahatlamıcam sanırım
Tamam canım heberleselimEmin olamamak çok kötü haberleşiriz bakalım
Istemiyoruz canim 2 tane var cocugumuz ama varsa da yok demeyiz.Ben yarin çaktirmadan bi test alicam ogleden sonra yaparim sonucu hemen yaz sende
Prolaktin yüksekse adet gecikmesi olur hatta lekelenme olur cogu zaman göguslerden süt gelir gebelige engeldir :)Ben ilk oglumdan sonra 5. Ayda oldum bunda 15 ay oldu gelen giden yok 2 tane daha test aldım. Pazartesi bidaha yapıcam yoksa cıkmaz zaten ama benim süt hormonum cok yüksek kadınlık gormonumda cok düsükmüs
Unsalkah canım lekelenmem bile hic olmadı hic calısmıyo sanırım benim kadınlıgım annelik hormonlarım tavan yapmıs benimProlaktin yüksekse adet gecikmesi olur hatta lekelenme olur cogu zaman göguslerden süt gelir gebelige engeldir :)
Ilac vermedi mi peki .. Ben kullaniyorum dostinex diye bir ilac senin bayagi yüksek mutlaka vermistir ilac..
Unsalkah canım lekelenmem bile hic olmadı hic calısmıyo sanırım benim kadınlıgım annelik hormonlarım tavan yapmıs benim
Iste bende bunu anlamıyorum 3.5 senede 4 ay adet oldum ve bana hicccc ilac vermedilerIlac vermedi mi peki .. Ben kullaniyorum dostinex diye bir ilac senin bayagi yüksek mutlaka vermistir ilac..
Mutlaka vermeli 98 yüksek emar bile isteniyor 50den sonrasinda .. Devlet hastanesine mi gidiyorsun peki ?
Iste bende bunu anlamıyorum 3.5 senede 4 ay adet oldum ve bana hicccc ilac vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?