Hmmmm canım bu konuda bi bilgim yok ama suan adetine kac gün varBana cevap vercek kimse yok mu
Hmmmm benim de ikinci aynı bu geri cekilme yöntemiyle oldu normalde prezarvatif kullanıyoduk bitmis bi kerede oldu Rabbim nasip ettikten sonra napsan oluyo hayırlısı olsun evde hic test yaptın mı ben yaptın ilk teste cok hafif cizgi cıktı ertesi gün bidaha yaptım negatifti aklım cok karıstı kasıklarımda cok agrıyo yarın saat 2 olsada alsam su sonucları
Hmmmm tamam canım hayırlısı emarada girmissin insallah bisey yokturBen regl oldum 2 gün sürmüştü pıhtısız ağrısız hemen test yaptım negatif ona güvenip Emara girdim ben şimdi leke geldi gitti kahve ve beyaz akıntı yarın kızımın aşısı var ona gidicez oradan geçebilirsem kadın doğum doktoruma geçiçem geçemesem eczaneden test alıcam
Hmmmm tamam canım hayırlısı emarada girmissin insallah bisey yoktur
Aminnnn canımmmmYarın belli olucak şekerim beyin emarına girdim inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olsun tatlımm
2 hafta varHmmmm canım bu konuda bi bilgim yok ama suan adetine kac gün var
Yani kırmızı kanı görene kadar umut var diyorsun:) peki hamilelik belirtileri böyle devamlı mi oluyordu yoksa ara ara miIlk basta yaptıgım 2_3 test negatif gibiydi ama ben testleri söküp ısıga tutuyodum hafif hatalet gibi cizgi var diyodum ama annem ve esim bana delirmisim gibi tuhaf tuhaf bakıyolardı ce adetime 2 gün kala ikinci cizgi pembe cıktı bi hevesle gidip kan verdik özel bi polikılinikte ve kan testi negatif o kadar üzülmüstük ki anlatamam adet günüm 2 gün gecti yani kan verdikten 4 gün sonra tekrar kan verdim 5 haftalık hamileydim ikincide hemen cıktı ama kan ve idrar testimde insallah sende hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin
Benim hic belirtim yoktu canım evet adet olana kadar bi umut var bence kendini hamilelige cok kaptırma ama umutsuzda olma eee ne demisler umutsuz yasanmaz benim hamilelik belirtim tek akıntıydı doguma kadar bulantı felan yasamadımYani kırmızı kanı görene kadar umut var diyorsun:) peki hamilelik belirtileri böyle devamlı mi oluyordu yoksa ara ara mi
Canım ben sonucları aldım hamile degilimYarın belli olucak şekerim beyin emarına girdim inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olsun tatlımm
Saat 2 de doktora göstericem size yazsam anlarmısın degerlerimin ne anlama geldigini
Tsh 2.55
Beta hcg 0.100
Prolaktin 98.77
LH 1.14
Fsh 3.93
Estradiol 5.00
hmmmm hayırlı olsun canım silik cizgi varsa gebelikde vardır benim cocuklarımın arasıda az biliyosun o kadar güzel anlasıyolar ki anlatamam hem ikiside kücük oldugundan kıskanclık da olmuyoBen pek anlamam tatlım ama beta negatif o belli ben sadece açıya gittim eve geldim evde test yaptım silik çizgi çıktı sanırım var çünkü akıntım sarı ya döndü kızındada yaşadığımı yaşıyorum 2 gün sonra tekrar edicem testi
H
hmmmm hayırlı olsun canım silik cizgi varsa gebelikde vardır benim cocuklarımın arasıda az biliyosun o kadar güzel anlasıyolar ki anlatamam hem ikiside kücük oldugundan kıskanclık da olmuyo
Anlıyorum seni bende 24 yasındayım 22 yasında anne oldum sezeryanla sonra apandistim patladı 4 aylıkken oglum bi ameliyat daha oldum doktorlar sakıncalı dedi ama coksükür bisey olmadı 11 aylıkken hamile kalmıstım bende 13 gün erken aldılar sadece sezeryana bisey olmasın diye meraketme rabbim kolaylıgını verirŞekerim valla şoktayım yani ilk 10 dk içinde çıktı hafif pembe akıntım sarı oldu varsa kabulüm aldırmam ama kızım 6 aylık ve ben sezeryanlıyım inşallah bişi olmaz daha 21 yaşıma giricem yaşımda ufak araları az olcak zorlanılan baya ama onlar sağlıklı olsun da yapılacak bişi yok
Anlıyorum seni bende 24 yasındayım 22 yasında anne oldum sezeryanla sonra apandistim patladı 4 aylıkken oglum bi ameliyat daha oldum doktorlar sakıncalı dedi ama coksükür bisey olmadı 11 aylıkken hamile kalmıstım bende 13 gün erken aldılar sadece sezeryana bisey olmasın diye meraketme rabbim kolaylıgını verir
Daha önce bildiğim kadariyla kızından sonra bi düşuk yapmıştin hatta iğne ile korunurken yanlış hatırlamıyorsam hayırlisı olsun senin için.Benimde 2çocuğum var 10 aralıkta adet olmustum,bu ayda 5 ocakta oldum biraz erken geldi ama diger aylara gore farkliydi 2 gun normal geldi daha sonra az az en sonunda kahverengi bi leke.Oldum çok sukur derken bitmeyen kasik agrisi,asiri asabiyet göğuslerde yanma var yarin bi test yaoicam ama korkuyorum büyük ihtimalle degilim ama geri cekilme ile korunuyorum acaba mi varEğer ki benim hayat riskim varsa eşim istemez ki dedi çünkü. :/ yarın sabah bir kez daha bakarım pozitif çıkarsa hemen doktora kan vermeye
Daha önce bildiğim kadariyla kızından sonra bi düşuk yapmıştin hatta iğne ile korunurken yanlış hatırlamıyorsam hayırlisı olsun senin için.Benimde 2çocuğum var 10 aralıkta adet olmustum,bu ayda 5 ocakta oldum biraz erken geldi ama diger aylara gore farkliydi 2 gun normal geldi daha sonra az az en sonunda kahverengi bi leke.Oldum çok sukur derken bitmeyen kasik agrisi,asiri asabiyet göğuslerde yanma var yarin bi test yaoicam ama korkuyorum büyük ihtimalle degilim ama geri cekilme ile korunuyorum acaba mi var
Benim bu son bir kaç gündür akıntı kokum da değişti abla bugün iyice farkettim sende var miydiBenim hic belirtim yoktu canım evet adet olana kadar bi umut var bence kendini hamilelige cok kaptırma ama umutsuzda olma eee ne demisler umutsuz yasanmaz benim hamilelik belirtim tek akıntıydı doguma kadar bulantı felan yasamadım
Sarı akıntı bende de var,sen idrar testi yapmışmıydınEvet şekerim doğru hatırlıyorsun sağol birtanem bakalım yarım daha net çıkar varsa valla benim sarı akıntım gelio yerleşme sanırım sende test yap her ihtimale karşı benim kasık be bel Ağrı'm vardı şüphelendim baya
Sarı akıntı bende de var,sen idrar testi yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?