• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Mutlaka vermeli 98 yüksek emar bile isteniyor 50den sonrasinda .. Devlet hastanesine mi gidiyorsun peki ?
Evet canım esim istanbulda ben habersizce gitmistim bizim burda özel hastane yok o gelince gideriz ama ben cok önemli oldugunü düsünmemistim anlarsan degerlerimi yazayım

Evet canım esim istanbulda ben habersizce gitmistim bizim burda özel hastane yok o gelince gideriz ama ben cok önemli oldugunü düsünmemistim anlarsan degerlerimi yazayım
Yazmistin baktim hersey güzel normalde prolaktin cok yüksek bebegin kücuk mu emziriyormusun ?

20160115_220047-1.jpg
Yazmistin baktim hersey güzel normalde prolaktin cok yüksek bebegin kücuk mu emziriyormusun ?
Bebegim 15 aylık canım hic adet olmadım

Gebelik olacagini düşünmüyorum ama emziriyorsan prolaktin ondan bu kadar yüksekte çıkmış olabilir .. esin geldiginde bence bu sonucuda alip git özel bir hastaneye icin rahat etsin hemde adet olup rahatlarsin ..
Tamam canım cok saol düzenli emiyo kizım ondan bu kadar yüksek sanırım esim pazar günü gelicek insallah o zaman gidelim bari

Kızlar bu sabah idrar test negatif çıktı leke git gide azalıyor zaten yoğun değildi regl olmayı mı beklesem kadın doguma mı gitsem bilemedim gitsem kanda gebelik bakar 2 saate çıkar sonuç kızımla beraber akşam gidebilirim kızımı kimseye bırakamam + 2 saat Nasıl bekliycez onu düşünüyorum eşim gelip arabayla götürmesi lazım uzak hastane

Kızlar bu sabah idrar test negatif çıktı leke git gide azalıyor zaten yoğun değildi regl olmayı mı beklesem kadın doguma mı gitsem bilemedim gitsem kanda gebelik bakar 2 saate çıkar sonuç kızımla beraber akşam gidebilirim kızımı kimseye bırakamam + 2 saat Nasıl bekliycez onu düşünüyorum eşim gelip arabayla götürmesi lazım uzak hastane
Bende yaptım negatif rahatladım valla bence bekle bat ne zaman senin

Hepimizin negatiffff rabbim isteyenlere olmayanlara versin

Amin Canım regl geçerse bir daha yaparım ben ya ara kanama yaşadım yada korunmadığımdan yerleşme kanaması gibi bişi oldu zaten nettede yerleşme kanamasından 1 hafta sonra çıkar denilyo

Yaaa o zaman haftaya bidaha yap canım test garanti olsun
Aynen öğle yapıcam Can'ım garanti olsun reğl geçikince şuan bolca beyaz akıntım geliyor artık kahve ve sarımsı leke kayboldu 2 gün sürdü ama hiç pedime geçmedi hep az peçeteyle geçti

Çok fena sancım oluyor sanki rahimim kaZınıyor gibi afedersiniz popoma vuruyor kızlar yatıyorum ağrı kesici aldım

Bu 1hafta dikkat et kendine belki bebek vardır canım,lekelenme olduguna göre düşündürücü
Aynen Canım benide düşündürüyor çünkü kızındada yaşamıştım ama ozaman kan ve idrar pozitif ti göğüs hassasiyet i eklendi bu sabah Hakkı'mda neyse hayırlısı o olsun ilaç kullanmıyorum zaten birde ağır iş yapmıycam bakalım teşekkür ederim yorumlarıma cevap verdiğin için :)

Back