Şüpheli kasık Ağrısı

Ah ah o hevesin azcigi bnm esimde olsa

Eşimin kuzeni doğum yapmisti kız bebek ufacık eşim öğle bir bakmistiki ona bu çok tatlı ufacık dokunamam Kıyamam demişti :)
Sonra dedi bizimde olsun zaten ben can atiyordum denedik ben 11 ay boyunca denedim hep husran her regl oldugumda omuzunda agliyordum teselli ediyordu bu sefer olcak merak etme diye.
12.ayda ovulasyon test aldim yumurtlama gunumu bellirledim sonra regl 5 gün kala oturuyoruz eşim elini karnima koydu dedi aşkım hissediyorum sen hamilesin bebek var dedim birtanem çok erken hem bak hep regl oluyorum olmuyor bakarsın gene gelir üzülürüz dedi sonra içim bir garip oldu.
Ertesi sabah bir test yapayım dedim yaptım pat silik çizgi 2 dkda hemde.
Ben şok.
Esim mesaj attı ne zaman test yapıcaz dedim yarin yapalım o günde cumartesiydi yani pazar sabah birlikte yaptık baya belli pembe çizgi çıktı biz birbirimize baktık eşim dedi sana demistim bak gelmiş işte sarıldı hemen kan verdik 60.73 ile ogrenmistik :)

Ayyy ne mutlu canim size yaa nazar degmesin size masallah
Insllh 2.bebis de vardir

Hadi ya uzuldum senn icin canim insallah dedigin gibi ben olmam bakalim yarin adrt olcam mi olmaz sa 4 unu beklicem o da olmaz sa kan testi

Inşallah canım olmazsın.
Olsun ben rahatladim en azından valla iyiki geldi korunmaya devam edicem kendim doğum kontrol hapi na devam :)
Senden güzel haberler aliriz inşallah

Ben hic kullanmadim cnm bilmiyorum:) benim esim korunuyor keske ben hap icsem iciyorum derim icmem:) ama benim es uyanik sen kullanmazsin diyor kendi korunuyor hahah

Hımm sende doğum kontrol hapı içiyorum de folik asit al onun yanında iç hep :) bak alıyorum misali.
Ama senin eşinde baya uyanikmis.
Bir tanıdığımız bebek istiyordu kadın adam istemiyor kadın Prezervatifi iğne ile delmis öğle kullanmislar adam anlamamis sonra kadın hamile kalmış adam nasıl olur ya felan derken kadın demiş ben iğne ile deldim diye :)
Ama şimdi iyiki olmuş diyorlar

:)) evet esim polis olunca meslek i geregi hep uyanik olmak zorunda bana karsida uyanik:) bende deleyim desem sisirir de bakar kullanmadan hahaha nasil koca var bende bilmem:))

:)) evet esim polis olunca meslek i geregi hep uyanik olmak zorunda bana karsida uyanik:) bende deleyim desem sisirir de bakar kullanmadan hahaha nasil koca var bende bilmem:))

Hahaha aman anlarsa kötü olur boşver inşallah hamileisndir gerek kalmaz

Kızlar ben bu sabah regl oldum :) mutlu oldum bir yandan sıkıntı attım ustumden valla regl olmam ak ta bir ayrı sikintiymis
L Limon135416 inşallah sen olmazsın bebiş gelir
En azından rahatlamış oldun canım.Bundan önce bende hapla korunuyordum ama bana çok sinir yaptı bende bıraktım.Ben adetin ilk günü başlayıp 21tanesi bitince 7gün ara verip 8.gün başlıyordum gerçekten hap çok güzel koruyor.

Sen de hala adet belirtisi yok demi cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…