ben de evime tanımadığım birini almam. ilkokul 3. sınıfa gidiyordum. evimiz okula yakındı o yüzden yürüyerek gidip geliyordum bir gün karşıma bir adam çıktı. senin annen hastalanmış ben babanın arkadaşıyım seni götürmeye geldim dedi. adam kolumdan tuttu götürmeye çalışıyor. adamın yanında elinden tutmuş yürüyorum tanıdığımız bir tuhafiye vardı onun yanından geçerken elinden kurtuldum tuhafiyeye girdim. tuhafiyedeki amcaya anlattım adamı. sonra ordaki esnaflar heryeri aradılar ama adam gitmişti.sonra babam karakola gidiyor ve anlatıyor bu olayı. 1 hafta sonra falan sivil polisler adamı yakaladı. zaten aranan bir adammış bir sürü suçu varmış. yıllar geçmesine rağmen adamın yüzü, kınalı saçları hala gözümün önünde. aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur. türk filmi gibi ama böyle olmuştu. aklıma geldi anlatmak istedim.
cok oluyor cnm öyle olaylar bende ilkokul ikinci sinifa gidiyordum adamin biri bana gelmistibeni babama götürcegini söylemisti ,annemler devamli beni uyardiklari icin o adamla gitmedim annem babam evdeler demistim .......
aradan gene bir kac ay gecti biraz uzak olan anneannemin yasadigi sokakta oynuyordum gene bi adam geldi ismimi nerden nasil ögrendi bilmiyorum bana ve kardesime seslenerek bi arabanin üsüne beyaz bi paket birakti biz korkup hemen eve girdik :1shok:
ALLAH bilir o pakette ne vardi .... tek hatam aileme bisey anlatmamistim ,kücük belkide düsünemedim
orta sonuncu siniftayken bi grupla takiliyordum karsiyaka carsisinda hiphop dansi yapiyorlardi , bende onlari nekadar tanimasamda onlarla takilirdim bir gün oraya bi kiz geldi biz onla iyi anlastik arkadasim beni uyamisti ondan uzak dur diye,onu dinlemeyip kizla oraya yakin olan alisveris merkezine gittim sonra ben kizdan önce geri döndüm arkadaslara hoscakal dedim
bir daha oraya gittigimde ordakiler beni uyardilar ,sen eve gittiginde bir kac kisi iki arabayla geldi hepsininde silahi vardi ,seni sordular dediler :1shok: :1shok: benden ne istiyorlardi bilmiyorum hic birini tanimiyorum o adamlarin...
ama eminim bunlar o yeni tanistigim kizin altindan cikiyordu cünki kizla alisveris merkezini gidip geldigimde onlarda arkamdan geldiler ..... bir daha gitmedim oraya ve kesinlikle bir defa konustugum bi kisiyle böyle muhattap olmadim Çok üzgünüm çoook
hayatan okadar ders alincak sey varki ......artik kimseye güvenmemek gerek