Yaa ne tatlisin, bide uzun uzun yazmisin :1hug: Allah razi olsun canim. Ilgimi ceken arkadasin ve senin ayni anda rüya görmeniz, demekki buda bir isaretti. Gerci ben kendi gördügüm rüyalara küstüm, her bebek görmem hayal kirikligi ile sonuclandi malesef adetlerim cok düzenlidir beni hiccc yanliz birakmazlar. Bu arada diger yazdigim yerdede belirttim o doktoru degistir cok sinir oldum. Bi gebelik daha yeni yeni olusurken ve daha adete 4 gün kala HCG kanda cikinca nasil süpheli oluyor anlamadim. Bayaga hamile kalmisin sen, doktorun daha iyi bilmeli o kadar erken HCG 2000´lerde olacak degilya. Yavas yavas katlanacak iste. Cogu doktor moral bozmayi sever daha neyin ne oldugunu bilmeden, önce bismillahi rahmani rahim de tövbe tövbe
sakın sakın.. kendini ngatif şartlandırma canım
ben yaptım.. 2 kere düşük yaşadım. ikinciyi, sırf böyle düşündüğüm için.. negatif düşünüp-negatifi çektiğim için olduğuna da inanıyorum.
şimdi 3. gebeliğim... 11. haftamıza girdik.. hala tedirginim ama, pozitifim.
sen de, '''bu bebek benim, benimle kalacak''' diye düşün hep. güven kendine de meleğine de annesiii :))
arkadaşlar benim adetim 17 gün geçti karnımdan aşagı çizgi var gögüslerime dedigim zaman acımıyor agrı hissediyorum ama agrımı bilemiyorum emin degilim tabikide sizce hamile kalma ihtimalim varmı idrar testi yaptım ama hepside negatif çıktı kan testi daha yapmadım sigorta başlamadı diye sizce ben hamilemiyim
Canım bayağı zaman geçmiş.Bazılarının idrar testinde çıkmaz gebeliği kanda çıkar.Sen kan testi yaptırmadan biz burdan ne desek boş.Zaten hamileysen ki inş. istiyorsundur ve hamilesindir doktor söyler sana ne kadarlık olduğunu.Değilsende söktürücü ilaç falan verir nedenlerini araştırır gecikmenin... Geçmiş olsun canım....
sagol canım yarin kan testi yaptıracam bakalım hayırlısyla olsun işte allah olmayanlara hayırlısıyla versin amin
canım inşallah degerın yukselır kafan atkma ben 6+3 haftalık hamıleyım kesem 18 mm ama bebegımı daha goremedım
ben de göremedim 6+2gün oldu ya daha ama gözükmüyo?mafoldumben
ben de göremedim 6+2gün oldu ya daha ama gözükmüyo?mafoldumben
nurcum gorunecek takma kafana 6 haftalık daha kucuk ben yarın 8.haftama grecegım ve hastaneye gdecegım ınsallah bebeısımı gorecegım
Megryann
Sen nasilsin tatlim?
şüpheli gebelik ile kimyasal gebelik nedir onu bilen varsa lütfen yazsın da rahatlayım ya...mafoldumben