Ya cok süper, senin adina coook sevindim canim. Madem cok yükselmis neden baska yere gönderdiler? Kendi yaptiklarina güvenmedikleri icinmi? Zaten gebelikte var. Pek aklim almadi ama hayirli olsun arkadasim saglikli ve huzurlu hamilelik gecirmeni temeni ediyorum.
Ya cok süper, senin adina coook sevindim canim. Madem cok yükselmis neden baska yere gönderdiler? Kendi yaptiklarina güvenmedikleri icinmi? Zaten gebelikte var. Pek aklim almadi ama hayirli olsun arkadasim saglikli ve huzurlu hamilelik gecirmeni temeni ediyorum.
Çok sevindim umarım diğer labaratuardan da herhangi olumsuz bir sonuç gelmez saat 3'e geliyor az sonra o sonuçları da alacaksın eline inşallah bir aksilik olmayacak, yaa çok sevindim yaa tekrardan tebrikler canım hihoyyyt:teytey:kaydirigubbakcemile5
Canım hayırlı olsun, ben emindim zaten, nasıl diye sorma ama öyle :)
Değerin süpper fazla söyleme nazar değer soora, maşallah maşallah:)
Gerçektenmi?Çok sağol canım ben rakamsal değerlerden çok anlamadığım için sadece yüksekmi düşükmü diye sorarım hep.Sağol canım maşallah diyelim öyleyse dediğin gibi.Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşatasın inşAllah....
Canımcım belirtilerini yazınca sağlıklı bir gebelik olduğu anlaşılıyordu zaten, hem seninki ya erken döllenme veya tam zamanında olmuş, en geç 5-6 güne kesesini de görürsün inşallah, Rabbim bu sefer tamamına erdirsin güzelim.
canım tebriklerrrrrrr
darısı başıma inşallahhhhhh
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin... İnş. sende en kısa zamanda hamiş kalırsın... Seviniriz beraber....
Daha reglime bir gün var 381 değer normal değilmi kızlar ? Sanırım 3 haftalık oluyor değilmi?Geç mi döllenme olduki acaba?Yada herkeste böylemidir?
Cooook harika bir deger kaydirigubbakcemile5
Merhaba arkadaşlar bugün gördüğüm rüyanın etkisiyle reglime 4 gün olmasına rağmen kalkıp idrar testi yaptım tek çizgiyi görüp rahatlayım kafamdaki soru işareti gitsin derken ikinci çizgi silik çıkınca tedirgin oldum.Gidip kan testi yaptırdım 63 çıkmış hcg.Doktor 2 ay önce düşük yaptığımı biliyor.Bana gün aşırı kan vermen gerek dedi.Eğer değer artarsa sağlıklı bir gebelik ama aynı kalırsa yine düşükle sonlanır dedi.Sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım.Tekrar düşük olacak diye korkuyorum inanın... Şimdi pazartesiyi bekliyorum.Pazartesi sabahtan gidip tekrar kan vereceğim inş. değer yükselmiştir ve sağlıklı bir gebeliktir.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...