- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
Yaa ne tatlisin, bide uzun uzun yazmisin :1hug: Allah razi olsun canim. Ilgimi ceken arkadasin ve senin ayni anda rüya görmeniz, demekki buda bir isaretti. Gerci ben kendi gördügüm rüyalara küstüm, her bebek görmem hayal kirikligi ile sonuclandi malesef adetlerim cok düzenlidir beni hiccc yanliz birakmazlar. Bu arada diger yazdigim yerdede belirttim o doktoru degistir cok sinir oldum. Bi gebelik daha yeni yeni olusurken ve daha adete 4 gün kala HCG kanda cikinca nasil süpheli oluyor anlamadim. Bayaga hamile kalmisin sen, doktorun daha iyi bilmeli o kadar erken HCG 2000´lerde olacak degilya. Yavas yavas katlanacak iste. Cogu doktor moral bozmayi sever daha neyin ne oldugunu bilmeden, önce bismillahi rahmani rahim de tövbe tövbe
Canım evet bu doktorum biraz daha olumsuz yaklaşır genelde.Yani ilk olasılık olumsuz üzerinde durur hep.İlk hamileliğimde de gebelik düşünmemişti yine.Gerçi gittiğim başka bir doktor var o daha olumlu ama çok yoğun olduğu için nerdeyse 1,5 ay sonrasına randevu veriyorlar.Bende bu nedenle geçici olarak bu doktora gidiyorum.Zaten haftaya çağırdı keseyi görmek için ama bir sıkıntı olmazsa inşAllah gitmeyi düşünmüyorum.Çünkü üstten keseyi göremezse alttan bakmaya çalışacaktır geçende öyle oldu çünkü.Bende bu nedenle daha geç gitmek istiyorum muayeneye.Geçenki gibi zırt pırt gitmek istemiyorum.Rabbime emanet yavrum.O neyi hayırlı görüyorsa öyle olsun....