- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Mesajı silmiş olsa bile numara kalıyor canım bak bence.son 20 numara saklanıyor mesaj attıysa mutlaka görürsün,akıllı telefonları bilmiyorum son kullanılanlar diye bi kısım var mı :)
orayada baktim ama yoktu o numara artik bakacagim hergün belki denk gelirim....Akilli tel degilse isin daha kolayya canim benim.
Bu iyi haber.
Eski telefonlarda mesaj bolumune gir. Yeni mesaj olustura bas.
Numara bolumune numara yazmak icin bastiginda son kullanilanlar gibi bi secenek var. Orda en son kimlere mesaj attigi gorunuyor.
Silinemiyor o numaralar imkansiz babanin aklina gelmesi.
Cunku cogu telefonlarda fabrika ayarlarina geri donmen lazim son kullanilanlar bolumnu silmis olmak icin.
Egerki bi mesaj attiysa ordan gorunur numarasi.
Baban emekli mi sürekli evde? Belki kahveye gidiyordur kumar oynuyordur eskiden kumarda var demişsin ya o geldi aklıma,çünkü evden çıkmayan hiçbir sosyal hayatı olmayan adam sevgiliyi nerden bulacak ?Inanin onun suratini dahi görmek istemiyorum...
Baban emekli mi sürekli evde? Belki kahveye gidiyordur kumar oynuyordur eskiden kumarda var demişsin ya o geldi aklıma,çünkü evden çıkmayan hiçbir sosyal hayatı olmayan adam sevgiliyi nerden bulacak ?
Bence annene soylemelisin hersey acikca ortada..
Baban surekli inkar edip birde bagirip cagirip uste ciktiysa , annende zaten supheleniyormus kesin baban bir haltlar yiyordur.Bir kadin hissediyor zaten illa delile gerek yok.Ama annen konuyu kapattigina gore kardesini dusunup vazgectiginden degildir.Bosanmak istemedigindendir.Bir kadin bosanmak istemeyince buna gucu yoksa ilk bahanesi cocuklar oluyor.