Süphe...

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
Merhaba kizlar... annem babamdan asiri derece süpheleniyordu ama simdi emin onun annemi sevmedigini düsünüyor ve kardesim icin katlanmaya karar verdi... süphelerini ben hep yersiz buluyordum ama o ben hissediyorum diyordu...gecen hafta cok ilginc birsey oldu.... babam markete gidecegini söyledi ve gitti 3 saat ortada yoktu... ve eve geldiginde cay aradim zor bulduk diye bi cümle dile getirdi..bulduk kelimesi beni sasirtdi ama sormadim....nete girdim...kiminle konusmus son 3-4 saat baktim bi telefon görüsmesi var.... 12dk süren...12dk süren görüsmeden sonra beni aradi 20 saniye konusmustuk ve sonra 2dk ayni numara yine aranmis....telefon numaranin son 3 numarasi yok...eve geldiginde... telefon etmem lazim dedim...verdi silmis o numarayi... suan en son görüsme benimle yapilmis olarak duruyor telefonda...ama rehber bölümünde....en son konusma süresinde 2dk yaziyor yani bu ben olamam....simdi söyleyin bana ben ne yapayim........

Ayy bilemedim ki. Açık açık sorsan mi? Bi süre izlemeye alıp açık vermesini mi beklesen acaba? Ama annene yansıtma. Soğuk kanlı davranman gerek.

Hiç bir sey yapma hıc bırsey bellı etmeyın, sadece iyi bir gözlemci olun. babanız eger boyle bır sey yapıyorsa açık verecektır zaten..

Çekirge bir sıçramış iki sıçramış üçüncüyü bekleyin.
Ayrıca annen boşanmayacaksa boştan yere konuşmayın,yüzüne vurmayın.Madem herkes biliyor diyip açık açık yer haltları.

ben ne yapacagimi bilmiyorum....3 yildir var annemin süpheleri...simdide bu
Bir süre izlemeye al o zaman. Sık sık farkettirmeden kontrol et babanın telefonunu. Hatta birhaha bir bahaneyle dışarı çıktığını hissedersen eğer izleyebilirsin bile. Bütün bunlara rağmen sonuç almazsan ve için de rahatlamazsa açık açık komusma kayıtlarını delil olarak sunarak babana sorarsın.

simdi söyle bi durum var....son konusma dakkasi baskasi aradiginda degisiyor... acik acik yüzüne demem icin...sistemden baktim seni takip ettim demem gerekiyor...

Baban annene nasıl davranıyor ki kadın bu düşüncelere kapıldı?

cok genc yasta evlenmisler...gecmiste cok sey yasanmis..kadin..kmar...alkol...hersey..ama annem affetmis... simdide bunlarin hic birini yapmiyor..ama bu son durum beni rahatsiz. etti...... sevgisini gösteren biri degil babam bize bile... seni seviyorum diyemez mesela...

simdi söyle bi durum var....son konusma dakkasi baskasi aradiginda degisiyor... acik acik yüzüne demem icin...sistemden baktim seni takip ettim demem gerekiyor...
Biliyorum. Aynen öyle söylersin. Sinirli birisi mi? Nasıl tepki vereceğini kestirebiliyor musun? Ama bu son çare olsun. Bir süre hiçbirşey hissettirmeden izlemeye al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…