- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
-
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
O numarayı ara bakalım bayan mi özelden ara
Ayy bilemedim ki. Açık açık sorsan mi? Bi süre izlemeye alıp açık vermesini mi beklesen acaba? Ama annene yansıtma. Soğuk kanlı davranman gerek.
Hiç bir sey yapma hıc bırsey bellı etmeyın, sadece iyi bir gözlemci olun. babanız eger boyle bır sey yapıyorsa açık verecektır zaten..
baktim tüm rehberine kayitli degil...O numara kayıtlıdır herhalde ilk hanelerden bulamaz mısın
Anneniz ne olursa olsun boşanmayacaksa annenize duyurmayın.
Bir süre izlemeye al o zaman. Sık sık farkettirmeden kontrol et babanın telefonunu. Hatta birhaha bir bahaneyle dışarı çıktığını hissedersen eğer izleyebilirsin bile. Bütün bunlara rağmen sonuç almazsan ve için de rahatlamazsa açık açık komusma kayıtlarını delil olarak sunarak babana sorarsın.ben ne yapacagimi bilmiyorum....3 yildir var annemin süpheleri...simdide bu
Çekirge bir sıçramış iki sıçramış üçüncüyü bekleyin.
Ayrıca annen boşanmayacaksa boştan yere konuşmayın,yüzüne vurmayın.Madem herkes biliyor diyip açık açık yer haltları.
baktim tüm rehberine kayitli degil...
Baban annene nasıl davranıyor ki kadın bu düşüncelere kapıldı?onu biz ailece ikna ettik kardesimi düsün dedik...felan herseyi....bi sebep yok suan dedik...simdide bu cikti
Bir süre izlemeye al o zaman. Sık sık farkettirmeden kontrol et babanın telefonunu. Hatta birhaha bir bahaneyle dışarı çıktığını hissedersen eğer izleyebilirsin bile. Bütün bunlara rağmen sonuç almazsan ve için de rahatlamazsa açık açık komusma kayıtlarını delil olarak sunarak babana sorarsın.
Baban annene nasıl davranıyor ki kadın bu düşüncelere kapıldı?
Biliyorum. Aynen öyle söylersin. Sinirli birisi mi? Nasıl tepki vereceğini kestirebiliyor musun? Ama bu son çare olsun. Bir süre hiçbirşey hissettirmeden izlemeye al derim.simdi söyle bi durum var....son konusma dakkasi baskasi aradiginda degisiyor... acik acik yüzüne demem icin...sistemden baktim seni takip ettim demem gerekiyor...
Tüh ne yapılır bilmiyorum ki numaranın başını ezbere ve babanı takip et illaki boşluğuna gelir ve silmeden bırakır o zaman bak o numara yla konuşmuş mu numarayı al ve Araarayamiyorum iste....son 3 numarayi göstermiyor sistem...;( ;(