- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
-
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Biliyorum. Aynen öyle söylersin. Sinirli birisi mi? Nasıl tepki vereceğini kestirebiliyor musun? Ama bu son çare olsun. Bir süre hiçbirşey hissettirmeden izlemeye al derim.
Tüh ne yapılır bilmiyorum ki numaranın başını ezbere ve babanı takip et illaki boşluğuna gelir ve silmeden bırakır o zaman bak o numara yla konuşmuş mu numarayı al ve Ara
Şimdi böyle annem cok çekmiş deyince hepten sinirlendim. Ortaya Çıkar canım bunu. Belki yapmıyordur masumdur ki o zaman korkacagi bir durum da yoktur. Ama varsa bi pislik çıksın ortaya. Yanına kalmasın. Insan azıcık elindekilerin değerini bilmeli. Yazık değil mi o kadına. Annenin hayatını güzel yaşamak hakkı.cok genc yasta evlenmisler...gecmiste cok sey yasanmis..kadin..kmar...alkol...hersey..ama annem affetmis... simdide bunlarin hic birini yapmiyor..ama bu son durum beni rahatsiz. etti...... sevgisini gösteren biri degil babam bize bile... seni seviyorum diyemez mesela...
Bence sessiz kalın,takip edin. Anneniz şüphelenmişse vardır birşeyler,geçmişte de aldatmış. Keşke karışmasaydınız da ayrılsaydı kadın
Şimdi böyle annem cok çekmiş deyince hepten sinirlendim. Ortaya Çıkar canım bunu. Belki yapmıyordur masumdur ki o zaman korkacagi bir durum da yoktur. Ama varsa bi pislik çıksın ortaya. Yanına kalmasın. Insan azıcık elindekilerin değerini bilmeli. Yazık değil mi o kadına. Annenin hayatını güzel yaşamak hakkı.
Şüphe en zor saklanan duygudur o yüzden bir an evvel açıklığa kavuşturman lazım.
Cep telefonun gsm sitesine girip telefon dökümlerini çıkaramaz mısın?orada tam numara veriyor.
Zaten başını da biliyormuşsun numaranın.
olmadı derken? nasıl olmadı yani?yok olmadi malesef...denedim...cok moralim bozuk ya....aynennn suan dalmamak icin kendimi zor tutuyorum
Anneniz zaten kardeşiniz için katlanmaya karar vermiş bence irdelemeyin çünkü ortaya çıkınca boşanmayacak anneniz ve bu durum babanızı arsız yapacak
Ama sadece birisiyle konuşmuş olması aldattığına dair kanıt değil ki.
Numarayı silmesi tabi şüphe uyandırıcı.
Sessiz kalıp takip et diyeceğim ama annen zaten boşanmayacakmış.
olmadı derken? nasıl olmadı yani?
o zaman android telefon kullanıyorsa dinleme programı kurabilirsin.yani bu telefon sirketi sadece son 3 numarayi bilerek gizliyor....
Siz ve kardeşleriniz kaç yaşında?cok zor durumdayim aglamamak icin kendimi zor tutuyorum suan...kardesim icin tamam dedi....buydu yani baska sebep degildi
o zaman android telefon kullanıyorsa dinleme programı kurabilirsin.
bu da etik değil ama bi seçenek.
Siz ve kardeşleriniz kaç yaşında?