Süphe...

Bence sessiz kalın,takip edin. Anneniz şüphelenmişse vardır birşeyler,geçmişte de aldatmış. Keşke karışmasaydınız da ayrılsaydı kadın

Tüh ne yapılır bilmiyorum ki numaranın başını ezbere ve babanı takip et illaki boşluğuna gelir ve silmeden bırakır o zaman bak o numara yla konuşmuş mu numarayı al ve Ara

ya insallah öyle birsey olur....anneme haksizlik ettigimi düsünüyorum....ona sacmaladigina kadar herseyi dedim....simdi ya öyle birsey varsa diyorum kendi kendime...

Şimdi böyle annem cok çekmiş deyince hepten sinirlendim. Ortaya Çıkar canım bunu. Belki yapmıyordur masumdur ki o zaman korkacagi bir durum da yoktur. Ama varsa bi pislik çıksın ortaya. Yanına kalmasın. Insan azıcık elindekilerin değerini bilmeli. Yazık değil mi o kadına. Annenin hayatını güzel yaşamak hakkı.

Şüphe en zor saklanan duygudur o yüzden bir an evvel açıklığa kavuşturman lazım.
Cep telefonun gsm sitesine girip telefon dökümlerini çıkaramaz mısın?orada tam numara veriyor.
Zaten başını da biliyormuşsun numaranın.

Anneniz zaten kardeşiniz için katlanmaya karar vermiş bence irdelemeyin çünkü ortaya çıkınca boşanmayacak anneniz ve bu durum babanızı arsız yapacak

ortaya cikarmak kolay suan icerdeler dalip herseyi tek tek anlatirim ama... ya sonra? annemin ailesi uzakta...gidecek bir yer yok sonrasi ne olacak...

Ama sadece birisiyle konuşmuş olması aldattığına dair kanıt değil ki.
Numarayı silmesi tabi şüphe uyandırıcı.

Sessiz kalıp takip et diyeceğim ama annen zaten boşanmayacakmış.

yok olmadi malesef...denedim...cok moralim bozuk ya....aynennn suan dalmamak icin kendimi zor tutuyorum

Ama sadece birisiyle konuşmuş olması aldattığına dair kanıt değil ki.
Numarayı silmesi tabi şüphe uyandırıcı.

Sessiz kalıp takip et diyeceğim ama annen zaten boşanmayacakmış.

takip derken evden cok nadir cikiyor...birsey lazim oldugunda felan..yoksa hep evde icerde tv..kitap...namaz felan...nasil takip edecegim ki....

neden kardeşin için katlanıyor ki...

eğer annen devam edecekse o duymadan siz kurcalayın... kesin aldattığını bilirseniz sizin hayatınızda bir değişiklik olur mu. bilmeniz ne değiştirecek onları da düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…