Süphe...

Ücretsiz bir program var seninde babaninda teli akilli tellerdense . Hem nu ogrenirsin hem nerde buluştklarini oyle bisi varsa hem konusmlarini hem msjlariji .

evet farkettim bende.
son kullanilanlar yok akilli telde.
Babanin telefonu iphone sa eger ve internet varsa nerde bulundugunu gorebiliyorsun bi diger iphonedan.
Belki oyle bilirsin nereye gittigini

Akilli tel degilse isin daha kolayya canim benim.
Bu iyi haber.
Eski telefonlarda mesaj bolumune gir. Yeni mesaj olustura bas.
Numara bolumune numara yazmak icin bastiginda son kullanilanlar gibi bi secenek var. Orda en son kimlere mesaj attigi gorunuyor.
Silinemiyor o numaralar imkansiz babanin aklina gelmesi.
Cunku cogu telefonlarda fabrika ayarlarina geri donmen lazim son kullanilanlar bolumnu silmis olmak icin.
Egerki bi mesaj attiysa ordan gorunur numarasi.

Akilli tel degilse isin daha kolayya canim benim.
Bu iyi haber.
Eski telefonlarda mesaj bolumune gir. Yeni mesaj olustura bas.
Numara bolumune numara yazmak icin bastiginda son kullanilanlar gibi bi secenek var. Orda en son kimlere mesaj attigi gorunuyor.
Silinemiyor o numaralar imkansiz babanin aklina gelmesi.
Cunku cogu telefonlarda fabrika ayarlarina geri donmen lazim son kullanilanlar bolumnu silmis olmak icin.
Egerki bi mesaj attiysa ordan gorunur numarasi.
orayada baktim ama yoktu o numara artik bakacagim hergün belki denk gelirim....

Baban surekli inkar edip birde bagirip cagirip uste ciktiysa , annende zaten supheleniyormus kesin baban bir haltlar yiyordur.Bir kadin hissediyor zaten illa delile gerek yok.Ama annen konuyu kapattigina gore kardesini dusunup vazgectiginden degildir.Bosanmak istemedigindendir.Bir kadin bosanmak istemeyince buna gucu yoksa ilk bahanesi cocuklar oluyor.

Baban emekli mi sürekli evde? Belki kahveye gidiyordur kumar oynuyordur eskiden kumarda var demişsin ya o geldi aklıma,çünkü evden çıkmayan hiçbir sosyal hayatı olmayan adam sevgiliyi nerden bulacak ?

evet erken emekli oldu ama gizlice bunu yapacagini sanmiyorum cünki eskidende acik acik yapardi eve gelir para alir giderdi... felan...ve biriyle 12dk hu mevzulari konusacagini sanmiyorum...aciksasi...yani bu tarz seyleri gizleyecek adam degil...

Baban surekli inkar edip birde bagirip cagirip uste ciktiysa , annende zaten supheleniyormus kesin baban bir haltlar yiyordur.Bir kadin hissediyor zaten illa delile gerek yok.Ama annen konuyu kapattigina gore kardesini dusunup vazgectiginden degildir.Bosanmak istemedigindendir.Bir kadin bosanmak istemeyince buna gucu yoksa ilk bahanesi cocuklar oluyor.

Aslinda gücü var... ve bu gücü ona basta ben verdim...kumar vs yuzunden.... ama simdi mevzu farkli...kari kiz diye geciyor aklimdan...anneme kalsaydi bu yaz terkedecek babami....

Bence babanızın telefonunu karıştırmayın, annenizin eşi olarak buna hakkı olabilir ama siz bence onların ilişkisine bu kadar müdahil olmayın. Babanız annenizle evli ve evliliğindeki sadakati annenizi ilgilendirir. (Annenizin evliliğinde yapmış olabileceği hatalar da yine sizi değil, babanızı ilgilendirir.) Ayrıca annenizin geleceğine dair kararlar da "annenize kalsın" bence. Siz kendi hedeflerinize, yaşıtlarınıza odaklansanız daha mutlu olur, daha çok şey yapabilirsiniz hayatınızda. Evlilikler girdap gibidir, 3. kişiler olabildiğince az girmeli. Ortada her ne varsa, çocuklardan ziyade evliliğin iki tarafı arasında çözülmeli ya da istemiyorlarsa çözülmemeli...

Anneniz ayrılmayı düşünmüyorsa bence fazla kurcalamayın.
Sonuçta gerçeği öğrenseniz bile anneniz babanızla yaşamaya devam edecek.

X