- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
-
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
takip derken evden cok nadir cikiyor...birsey lazim oldugunda felan..yoksa hep evde icerde tv..kitap...namaz felan...nasil takip edecegim ki....
neden kardeşin için katlanıyor ki...
eğer annen devam edecekse o duymadan siz kurcalayın... kesin aldattığını bilirseniz sizin hayatınızda bir değişiklik olur mu. bilmeniz ne değiştirecek onları da düşünün..
Takip et derken telefon vs açısından yani peşine takıl anlamında demiyorum.
Mesela evde eline telefonu alıyor mu sık sık?
iste onu hic yapmiyor telefon ortada benim annemin bazen kardesimin elinde.... bende onu anlamiyorum...acaba anlasmali mi yada belki kadinda evli
Annen aldatıldığını biliyor,sizden destek görse ayrılır bence.kardesim 15....ben 22 bide ben evliyim
Ama dışarı çıkmıyor diyorsun telefonu eline almıyor diyorsun.
O zaman hangi ara nasıl aldatacak ki?
Bir de aldatıyor olsa bence telefonu yanından hiç ayırmaz.
Annen aldatıldığını biliyor,sizden destek görse ayrılır bence.
iste bende onu anlamiyorum....ya kadinda evli anlasmali....böyle yapiyorlar yada baska sebep bulamiyorum benim babam kiminle olursa olsun numara silmez....
Mesaj atıyorsa bulabilirsin canım aslında. mesaja gir -mesaj yolla- son kullanılanlar-dan bulabilirsin o dediğin numaraya benzer numara varsa kaydet son 20 numaraya kadar kaydediyor ve bütün tellerde var bildiğim kadarıyla.
Mesajı silmiş olsa bile numara kalıyor canım bak bence.son 20 numara saklanıyor mesaj attıysa mutlaka görürsün,akıllı telefonları bilmiyorum son kullanılanlar diye bi kısım var mı :)Baktim canim....heryerden silmis....
Mesajı silmiş olsa bile numara kalıyor canım bak bence.son 20 numara saklanıyor mesaj attıysa mutlaka görürsün,akıllı telefonları bilmiyorum ama son kullanılanlar diye bi kısım var mı :)
Bak öğren canım bence bi yere kaydet numarayı..sonra babamın telinden ona mesaj at zarf atar gibi, nasılsın filan gibisinden muhabbet başlat devam ettir bakalım nasıl cevaplar veriyor,aşkım filan gibi kelimeler kullanırsa tamamdır zaten .Tamam canim bakarim anca yarin tekrar bakabilirim...artik icim hic ama hic rahat degil... haksizligin icindeyim resmen...anneme.kiyamiyorum ne yapacagimi hala bilmiyorum..
Cok tesekkür ederim... bi ogreneyim elimden kurtulamaz zatenBak öğren canım bence bi yere kaydet numarayı..sonra babamın telinden ona mesaj at zarf atar gibi, nasılsın filan gibisinden muhabbet başlat devam ettir bakalım nasıl cevaplar veriyor,aşkım filan gibi kelimeler kullanırsa tamamdır zaten .
Babanın telefonunun markası ne,ilk önce kendi telefonunda dene bakalım bi bu dediğim şeyi,son kullanılanlara bak,babanın telini aldığında sıkıntı yaşama..Arafta kalmak kötü birşey canım bir yakınımda buna benzer bir olayı yaşadı,arada kalmaktansa kesin emin olmak daha doğru ona göre ne yapacağınza karar verirsiniz,illa boşancak filan diye düşünme en azından böyle bişi varsa bunun bitmesini sağlarsınız annenle.Cok tesekkür ederim... bi ogreneyim elimden kurtulamaz zaten