Süphe...

okulda son senesi...bu yil...egitimi icin...kurcaliyorum iste bunu yaptim onun haberi yok yaptigimdan.... benim degil kardesimin olur... bunu bilmem nefret ederim eminim cünki 3 yildir anneme sacmaliyorsun dedi babam...bagirdi cagirdi inkar etti....

Benim anneciğimde hissetmiştide en abartıyorsun demiştim. Kadın hissediyorsa bişey çıkıyor o işin altından üzgünüm. Siz takipte olun açık verir muhakkak. Olmazsa konuşursunuz ya da sevdiği bir aile büyüğünüzün uyarmasını istersiniz

Mesaj atıyorsa bulabilirsin canım aslında. mesaja gir -mesaj yolla- son kullanılanlar-dan bulabilirsin o dediğin numaraya benzer numara varsa kaydet son 20 numaraya kadar kaydediyor ve bütün tellerde var bildiğim kadarıyla.

Mesajı silmiş olsa bile numara kalıyor canım bak bence.son 20 numara saklanıyor mesaj attıysa mutlaka görürsün,akıllı telefonları bilmiyorum ama son kullanılanlar diye bi kısım var mı :)

Tamam canim bakarim anca yarin tekrar bakabilirim...artik icim hic ama hic rahat degil... haksizligin icindeyim resmen...anneme.kiyamiyorum ne yapacagimi hala bilmiyorum..

Tamam canim bakarim anca yarin tekrar bakabilirim...artik icim hic ama hic rahat degil... haksizligin icindeyim resmen...anneme.kiyamiyorum ne yapacagimi hala bilmiyorum..
Bak öğren canım bence bi yere kaydet numarayı..sonra babamın telinden ona mesaj at zarf atar gibi, nasılsın filan gibisinden muhabbet başlat devam ettir bakalım nasıl cevaplar veriyor,aşkım filan gibi kelimeler kullanırsa tamamdır zaten .

Cok tesekkür ederim... bi ogreneyim elimden kurtulamaz zaten

Cok tesekkür ederim... bi ogreneyim elimden kurtulamaz zaten
Babanın telefonunun markası ne,ilk önce kendi telefonunda dene bakalım bi bu dediğim şeyi,son kullanılanlara bak,babanın telini aldığında sıkıntı yaşama..Arafta kalmak kötü birşey canım bir yakınımda buna benzer bir olayı yaşadı,arada kalmaktansa kesin emin olmak daha doğru ona göre ne yapacağınza karar verirsiniz,illa boşancak filan diye düşünme en azından böyle bişi varsa bunun bitmesini sağlarsınız annenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…