şüphe

kartlar bende aldım elinden onlardand kullanmasın diye, ama bi insan kafasına koymuşsa oynamayı durduramıyosunuz inanın,sağdan soldan borç bulup yapan gene yapıyo

Çektiği parayı göstermedi dokundurmadı bile düşünün,bütün akşam dışarıdaydı ve bana üzerimde para dedi,saçmalama evde bırak dedim bişey olur iç cebimde bişey olmaz dedi,bugünde diyo ki evde bırakmıştım sana bıraktım deseydim kurcalardın.. hayır kurcalasam ne olur biz iki yabancımıyız bende çalışmıyomuyum o eve para getirmiyo muyum nasıl onur kırıcı üzücü hareketler anlatamam size bugünde gidiyorum ablama vercem diyo ben hiiç görmedim bile paraları

Vay be, kumar bagimlisina 500 tl vermek... Yemin ile bu konun fake olmasini istiyorum, yoksa kusura bakma kimse bu kadar saf olamaz.

Asktan bu kdr mi kor oldunuz gercekten bunlarin yalan olmasini istiyorum nasil bu kdr kanip inanip herseyine evet diyebiliyorsunuz siz ablasina borcu olduguna eminmisiniz nasil bir abla ki hep siz yokken para isteniyor odeniyor?

Asktan bu kdr mi kor oldunuz gercekten bunlarin yalan olmasini istiyorum nasil bu kdr kanip inanip herseyine evet diyebiliyorsunuz siz ablasina borcu olduguna eminmisiniz nasil bir abla ki hep siz yokken para isteniyor odeniyor?
Ablasına sordum paraya acil ihtiyacım var dedi tamamını kapatmasını istiyorum dedi böyle bi görümcem var işte

az önce aradı kredi kartın yanındamı dedi karta olan borcuda kapatacak sanırım,kendi kafasına göre davranan bi adam işte,insan demez mi bu kadar çekeyim kredi şunları şunları kapatalım olur mu die, herkesin evliliğinde dayanışma böylemi ilerliyo

Aksama ablama beraber gidelim deyin. Yanınızda versin gerçekten borcu varsa

Aksama ablama beraber gidelim deyin. Yanınızda versin gerçekten borcu varsa
o öğlende işten çıkıyo bense akşam mesafede var biraz görümcemin eviyle, erken vermesi gerekiyomuş daha öncede dedim 500 ü beraber verelim die yok güvenmiyo musun hep peşimdemi olcaksın geçmişi hep yüzümemi vurcaksın böle diyo

Hayır cnm böyle olmuyor. Eşim maaşının ne kadarı nereye gitti bilirim. Kalan parayı bana getirir benden azar azar alır. Sizin baştan Yalanla başlayan yerine oturmayın ilişkinizz yüzünden böyle ve malesef ki değişeceğini sanmıyorum. Çünkü eşin kumar oynamak için yapmayacağım şey yok.

ayyyyyy tiksindim adamdan yaaa....Ben olsam bu adamdan boşanırdım diyim sana...Düzelicek bi durum değil bu, iliğini kurutur senin bak sana diyim

Bide hep der eve gren para ortak senin benim yok, tabi kendisi bi şeklde yediği için işine böle geliyo,maaşımı mı saklıyım eve sen bakcaksın diyim napıyım ne bilim artık ya

Tek diyeceğiniz laf güvenmiyorum olmalıydı. Ki hala güveniyorsanız daha çok kumar borcu ödersiniz malesef. Gözünüzü açmalısınız

Ama gorumceniz hakli ki o borv hangi sartlarda hangi sozlerle yapildi su an kendi cocuklarindan kendi ailesinden kisipta bekliyosa cok bile sabretmis kardesininin esinizn cidden bedel odeme zamani gelmis burda sorun sizin yumusak davranmaniz yuzsuzluge bak bide guvenmiyormusun dio

tabiki haklı borç verdi geri istiyo sonuçta

tabiki güvenmiyorum ama kendisine laf söyletmiyo hep arkasını araştırıyorum nasıl kızıyo ama napıyım hakediyo
Size bir tavsiye akşam diğer 5000 i isteyin. Eğer vermezse kendi Ailene ve onun ailesine durumu anlatacağinizi böyle onu cekemeyeceğinizi söyleyin. Kendinizden emin bir şekilde konuşun ciddiyetini anlasın. Büyük ihtimal parası kalmamıştır ama siz her şekilde ailelere söyleyin ya kendini toplasın yada sizin hayatınızı mahvetmesin.

Aynen öyle yapmam lazım, ödediği rakamı sorcam (tabi ablasıyla da teyitleşicem) kartıda kapattı diyelim kalan şu kadar ver bana dicem saklıyım ben yok mok derse o zaman büyücek patlama noktasındayım çünkü...

Ama ona söylicem ailene demicem direk yarın gittiğimizde kv söylicem babası hesap sorsun birileri konuşsun artık, bu yuva dağılcak böyle gderse dicem ve benim ailem duyarsa çok daha kötü olur dicem kimseye bişey demedim sabrettim ama düzelmiyo dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…