Geri dönen Lucifer olamaz, eğer yapabilseydi daha önce de kaçardı tıkıldığı delikten. Geri dönen bence Sam, tabi yaşananlardan sonra eski Sam'den farklı olacağı söylentileri var. Çıkmasını Tanrı sağlamış olmalı. Meleklerin dizi boyunca gösterdikleri performansa bakarak, böyle güçlü birşeyi onların yapamayacağı izlenimi oluşuyor. Benim yeni sezonda en merak ettiğim şey Sam ve Dean'ın nasıl tekrar bir araya geleceği. Sam, son sahnede Dean'i Lisa'yla yemek masasında gördüğünde, büyük bir ihtimalle, onun yeni kurduğu normal hayatı bozmamak için, karşısına çıkmayacak, belki de Dean, Sam'in yaşadığını biraz daha sonra, tesadüflerle öğrenecek. Bilmiyorum, aklıma onlarca senaryo geliyor =) Bu dizinin hastası olmamın başlıca nedeni, ne dinler üzerine yaptığı felsefeler, sorgulamalar, ne de fantastik yaratıklar. Diziyi asıl özel yapan şey, iki kardeş arasındaki bağ. Kardeş denen şeyin ne kadar tatlı bir varlık olduğunu, Dean'in, Sam için yaptığı herşeyde iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Off yeni sezonu çok merak ediyorum ve daha eylüle çok var. =(
Bu arada Dean'in, Def Leppard, Led Zeppelin, AC/DC,Black Sabbath gibi eski müthiş grupları sevmesi de kendisine olan hayranlığıma tavan yaptırmaktadır, söylemeden geçemeyeceğim. =)