Supernatural

evet ya o gerçekten sam miydi ?? yoksa lucifer mi?

bence lucıfer dı. gırdıgı delıkten bı sekılde cıkmıs sanırım. o zaman mıchael da cıkmıstır.
bence bu sezonda lucıfer ın tekrar ortaya cıkmasıyla dean de mıchael a evet dıcek. ve bu sezon hem gercek hemde otekı boyuttakı ıkı kardesın catısması ıle gececek peehhhhhh lmaz:

Bence Lucifer değildi, Sam çok fazla şeytan kanımı artık neyiyse içtiğinden ışık yanıp söndü..

Arkadaslar bakalim kac kisi bu sarkiyi hatirlayacak
kendim upload ettim ; )

[dailymotion]xdkd2l_supernatural-o-death_music[/dailymotion]​

Geri dönen Lucifer olamaz, eğer yapabilseydi daha önce de kaçardı tıkıldığı delikten. Geri dönen bence Sam, tabi yaşananlardan sonra eski Sam'den farklı olacağı söylentileri var. Çıkmasını Tanrı sağlamış olmalı. Meleklerin dizi boyunca gösterdikleri performansa bakarak, böyle güçlü birşeyi onların yapamayacağı izlenimi oluşuyor. Benim yeni sezonda en merak ettiğim şey Sam ve Dean'ın nasıl tekrar bir araya geleceği. Sam, son sahnede Dean'i Lisa'yla yemek masasında gördüğünde, büyük bir ihtimalle, onun yeni kurduğu normal hayatı bozmamak için, karşısına çıkmayacak, belki de Dean, Sam'in yaşadığını biraz daha sonra, tesadüflerle öğrenecek. Bilmiyorum, aklıma onlarca senaryo geliyor =) Bu dizinin hastası olmamın başlıca nedeni, ne dinler üzerine yaptığı felsefeler, sorgulamalar, ne de fantastik yaratıklar. Diziyi asıl özel yapan şey, iki kardeş arasındaki bağ. Kardeş denen şeyin ne kadar tatlı bir varlık olduğunu, Dean'in, Sam için yaptığı herşeyde iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Off yeni sezonu çok merak ediyorum ve daha eylüle çok var. =(

Bu arada Dean'in, Def Leppard, Led Zeppelin, AC/DC,Black Sabbath gibi eski müthiş grupları sevmesi de kendisine olan hayranlığıma tavan yaptırmaktadır, söylemeden geçemeyeceğim. =)

Son düzenleme:
Çok fenaaaa. Son başlıyor hee. 6.sezon son olacak gibi poster de süpermiş...

6. Sezon Tanıtım Videosu

[dailymotion]video/xdot3s_supernatural-promo_shortfilms[/dailymotion]

Slm, bende sıkı bir Supernatural izleyicisiyim ve yeni sezonu iple çekiyorum sanırım 24 eylülde başlayacak daha 2 ay kadar var bende bu arada tvden tekrar izleyerek avunuyorum

Tam tamına bu cuma başlıyor. C.tesi indirir izleriz.

Çok özledim kerataları, hele Dean

Sönük bir bölümdü. Geçiş bölümü olarak değerlendirip, 5.sezonda bitirdikleri konudan yani ana konudan yani Lucifer, kıyamet, melekler, şeytanlar tabi bizimkisiler arasındaki mücadele hatta savaş olacak şeklinde devam edeceğini umuyorum, yoksa izlemem bu diziyi..

Birde Castiel'siz çekilmez valla. Ama o artık tamamen yok oldu sanırım...

ben de baya hayal kırıklığına uğradım ve şaşkınlıkla izledim diziyi
çok durağandı çok sıradan geldi
ama ilk bölüm..bi de çok bekledik ve haliyle beklemtimiz yüksek oldu
ben inanıyorum yine o harika günlerine geri döneceğine

cassiz bi supernatural ben de düşünemiyorum..kontratı bitmiş 5. sezonda ama belki gelebilirmiş umut varmış sözde
inşallah gelir seviyodum ben onun o şaşkınlığını :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…