• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

Cass süperdi hele Dean'le olan dyologları :)

Doğru çok bekledik birde 5.sezonda olayı çok farklı bir yere getirdiler. Kıyemete az kaldı, şeytanlar yeryüzüne indi, dahası büyük şeytan Lucifer serbest kaldı kendine bir beden arıyor ve Sam'i seçti üstüne Tanrı'nın melekleri bile Tanrı'ya ihanet etti ve Lucifer'in tarafına geçti. Hrıstiyan inancında kıyamet öncesi yeryüzüne inen dört atlıdan yanlış hatırlamıyorsam 3 tanesini görmüştük. Hastalık, açlık ve ölüm...

Ve tüm bunların üstüne aylar sonra birde baktım ki Dena family guy olmuş :/ Heh dedim Sammy ile beraber işin başına geçecek, ava devam edecekler yok adam ben karımı, çocuğumu bırakmam tavırlarında...

İnşallah gelecek bölümlerde işler değişir...

2. bölümü izledim 1. ye nazaran oldukça iyiydi
geri dönüyorlar çok şükür :)
bu arada gelecek bölümde cass varmış :asigim:

Episode 3-The Third Man

Sam and Dean call Castiel for help when they investigate a case about several dead police officers who seem to have been killed by the plagues of Egypt. Castiel confirms the staff of Moses was used to kill the cops and tells Sam and Dean that Heaven is in a state of chaos and God's weapons have been stolen. The three head off to find the thief and come face to face with an old enemy.
alıntıdır

imdb den baktım 3. bölüme oyuncular arasında cass,yani kesin geri dönüyo yaşasın yaşasın :asigim:

izledim 3. bölümü..cass döndü :asigim:
ama değişmiş huyu suyu..sam zaten değişmişti
güzel bi bölümdü valla

Bende beğendim bu bölümü, Cass'ide gergin gördüm azcuk ama yakışmış o telaş ona kaydirigubbakcemile3

dikkat ederseniz her sezon basindaki ilk bolum boyle sonuk oluyor ve daha sonra toparlaniyor dizi
:asigim: dean

Ben çok soğudum bu diziden, Fringe'den de soğudum.

Nikita, Dexter, Human Target ile idare ediyoruz... Haa birde outsourced diye dizi buldum kızlar, manyak bişi, komedi :)). İnşallah iptal edilmez ratingleri fena değil gerçi ama bu paragöz amaragılaların ne yapcağı belli olmaz...

Son düzenleme:
Ben çok soğudum bu diziden, Fringe'den de soğudum.

Nikita, Dexter, Human Target ile idare ediyoruz... Haa birde outsourced diye dizi buldum kızlar, manyak bişi, komedi :)). İnşallah iptal edilmez ratingleri fena değil gerçi ama bu paragöz amaragılaların ne yapcağı belli olmaz...

niye yaa :teselli:
sirf jensen icin izlenir :asigim:

fringe e bende baslamistim ama SIKti :delphin:
izlemiyorum uzun zamandir
dur bi bakim o diziye neyin nesidir kaydirigubbakcemile5

niye yaa :teselli:
sirf jensen icin izlenir :asigim:

fringe e bende baslamistim ama SIKti :delphin:
izlemiyorum uzun zamandir
dur bi bakim o diziye neyin nesidir kaydirigubbakcemile5

Zateb Jensen ve Cass olmasa hayatta çekilmez bu sezon. Kimi erkek izleyiciler de İmpala :D ve güzel kızları için çekiyormuş..Ne bilim çok bocaladı, saçmaladı sanki dizi. Zaten geçen sezon tamemen bitireceklermiş de işte fazla izlenince devam edilmiş şimdi nasıl toparlayacaklar onun derdinler

Fringe ilk sezonun sonuna kadar sıkıcı, yani ben ana konu olmadan biririnden bağımsız, her bölümde ayrı olayların olduğu dizileri pek sevmiyorum o yüzden bana sıkıcı gelmişti ama sonlara doğru güzel bir ana konu oluşturdular, 2.sezon da burdan devam etti ve Fringe'in ikinci sezonu iyiydi. 3.sezon yine benim gözümde düşüşe geçti. Ama ben işte bir umut devam ediyorum :)

Son düzenleme:
ben de supernatural ın her bölümünü izledim, dean her zaman bir numara :dance:
sammy nin hali ne olacak onu merak ediyorum içine şeytan mı kaçtı nee :uhm:

Sammy'den ben de emin olamıyorum öyle garip davranıyor ki.
En son bölümde mesela vampir Dean'i öldürecek bu kaşrıdan bakıyor üstelik gülüyor yanii ağzı bir sağ tarafa kaydı hani hıh iyi oldu dersiniz ya öyle oldu, sevindi sanki
Dean de zaten tüm olanları ve Sam'ın bu yaptığını gördü. Çok üzülüyorum şu çocuğa ya yani Dean'e
Bence Sam'in içinde hala Lucifer var ama şeytan ya pek çaktırmıyor, gününü bekliyor gibi geliyor bana.

Bu arada bu mesajı yazarken mesaj sayım 666 eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Sammy'den ben de emin olamıyorum öyle garip davranıyor ki.
En son bölümde mesela vampir Dean'i öldürecek bu kaşrıdan bakıyor üstelik gülüyor yanii ağzı bir sağ tarafa kaydı hani hıh iyi oldu dersiniz ya öyle oldu, sevindi sanki
Dean de zaten tüm olanları ve Sam'ın bu yaptığını gördü. Çok üzülüyorum şu çocuğa ya yani Dean'e
Bence Sam'in içinde hala Lucifer var ama şeytan ya pek çaktırmıyor, gününü bekliyor gibi geliyor bana.

Bu arada bu mesajı yazarken mesaj sayım 666 eyvahedigeldismile

666 :bbo:

evet Dean sam i gördü ve çok üzüldü, keşke önceki gibi birbirlerini kollasalar diyorum bazen.. geçen sezon karşı karşıya kalacaklar diye düşünüyordum ama asıl bu sezon sam de kötü bişiler var..bakalım neler olacek kaydirigubbakcemile2

Dean'in iyi ve Sam'in kötü kardeş olduğuna süphe ediyorsanız Supernatural'ın yeni promosyon fotoğrafları bunların hepsini size açıklayabilir.

Dean'in kafasının etrafında hale varken, Sam kırmızı bir tişörtle, gözlerinden ateş fışkırarak ve de kolundan yukarı bir yılan sürünerek çıkıyor. Sanırım iyi ve kötü burada yeterince açık bir şekilde gözüküyor.

Ne de olsan Dean 6. sezonun başında beri aile babası rolünü üstlenmiş, onlara bakarken, Sam bir yılını cehennemde geçirmiş ve ruhsuz olarak bizim dünyamıza geri dönmüştü. Bir sene boyunca gözünü bir kere bile kırpamamış biri olduğundan evet bir şeyler garip gidiyor.

2. posterde ise, Wincester'lara Castiel adlı favori meleğimiz de katılıyor. Bir mezarlığa ya da Sam'in cehenneme gittiği deliğe benzeyen bir ortamda yer alıyor bu resimde. Acaba sezonun sonunda tekrardan buraya döneceklerini mi göstermeye çalışıyor? Hani nerde başlarsa orada biter havasında? Yorumlar sizlere kalmış.

1. posterin üzerinde yazan "Her kötülük ışığı görecek." adlı yazı takımımıza hiç savaşmadıkları yaratıklarla savaşırken, en tehlikelilerin karşısındayken onlara -hatta bize de- umut veriyor.

supernatural-poster-good-vs-evil.jpg

supernatural-poster-grave.jpg

Dean'in iyi ve Sam'in kötü kardeş olduğuna süphe ediyorsanız Supernatural'ın yeni promosyon fotoğrafları bunların hepsini size açıklayabilir.

Dean'in kafasının etrafında hale varken, Sam kırmızı bir tişörtle, gözlerinden ateş fışkırarak ve de kolundan yukarı bir yılan sürünerek çıkıyor. Sanırım iyi ve kötü burada yeterince açık bir şekilde gözüküyor.

Ne de olsan Dean 6. sezonun başında beri aile babası rolünü üstlenmiş, onlara bakarken, Sam bir yılını cehennemde geçirmiş ve ruhsuz olarak bizim dünyamıza geri dönmüştü. Bir sene boyunca gözünü bir kere bile kırpamamış biri olduğundan evet bir şeyler garip gidiyor.

2. posterde ise, Wincester'lara Castiel adlı favori meleğimiz de katılıyor. Bir mezarlığa ya da Sam'in cehenneme gittiği deliğe benzeyen bir ortamda yer alıyor bu resimde. Acaba sezonun sonunda tekrardan buraya döneceklerini mi göstermeye çalışıyor? Hani nerde başlarsa orada biter havasında? Yorumlar sizlere kalmış.

1. posterin üzerinde yazan "Her kötülük ışığı görecek." adlı yazı takımımıza hiç savaşmadıkları yaratıklarla savaşırken, en tehlikelilerin karşısındayken onlara -hatta bize de- umut veriyor.

supernatural-poster-good-vs-evil.jpg

supernatural-poster-grave.jpg

çok yakışıklı çıkmış hepside
cass kostüm değiştirmiş ee artık baya kirlenmiştir krem rengi paltosu :1:

kızlar bu diziyi 1 senedir takip ediyordum sezona girdi
yeni bölümleri ne zaman başlıycak
merakla bekliyorum

Back