bu arada gelecek bölümde cass varmış :asigim:
Ben çok soğudum bu diziden, Fringe'den de soğudum.
Nikita, Dexter, Human Target ile idare ediyoruz... Haa birde outsourced diye dizi buldum kızlar, manyak bişi, komedi :)). İnşallah iptal edilmez ratingleri fena değil gerçi ama bu paragöz amaragılaların ne yapcağı belli olmaz...
niye yaa :teselli:
sirf jensen icin izlenir :asigim:
fringe e bende baslamistim ama SIKti
izlemiyorum uzun zamandir
dur bi bakim o diziye neyin nesidir kaydirigubbakcemile5
Sammy'den ben de emin olamıyorum öyle garip davranıyor ki.
En son bölümde mesela vampir Dean'i öldürecek bu kaşrıdan bakıyor üstelik gülüyor yanii ağzı bir sağ tarafa kaydı hani hıh iyi oldu dersiniz ya öyle oldu, sevindi sanki
Dean de zaten tüm olanları ve Sam'ın bu yaptığını gördü. Çok üzülüyorum şu çocuğa ya yani Dean'e
Bence Sam'in içinde hala Lucifer var ama şeytan ya pek çaktırmıyor, gününü bekliyor gibi geliyor bana.
Bu arada bu mesajı yazarken mesaj sayım 666 eyvahedigeldismile
Dean'in iyi ve Sam'in kötü kardeş olduğuna süphe ediyorsanız Supernatural'ın yeni promosyon fotoğrafları bunların hepsini size açıklayabilir.
Dean'in kafasının etrafında hale varken, Sam kırmızı bir tişörtle, gözlerinden ateş fışkırarak ve de kolundan yukarı bir yılan sürünerek çıkıyor. Sanırım iyi ve kötü burada yeterince açık bir şekilde gözüküyor.
Ne de olsan Dean 6. sezonun başında beri aile babası rolünü üstlenmiş, onlara bakarken, Sam bir yılını cehennemde geçirmiş ve ruhsuz olarak bizim dünyamıza geri dönmüştü. Bir sene boyunca gözünü bir kere bile kırpamamış biri olduğundan evet bir şeyler garip gidiyor.
2. posterde ise, Wincester'lara Castiel adlı favori meleğimiz de katılıyor. Bir mezarlığa ya da Sam'in cehenneme gittiği deliğe benzeyen bir ortamda yer alıyor bu resimde. Acaba sezonun sonunda tekrardan buraya döneceklerini mi göstermeye çalışıyor? Hani nerde başlarsa orada biter havasında? Yorumlar sizlere kalmış.
1. posterin üzerinde yazan "Her kötülük ışığı görecek." adlı yazı takımımıza hiç savaşmadıkları yaratıklarla savaşırken, en tehlikelilerin karşısındayken onlara -hatta bize de- umut veriyor.
6. sezonu diyorsan eger coktan basladı hatta 7.bolum oynıycak:26:
hangi gün saat kaçta yayınlanıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?