• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

Bakınız ne buldum sempatiksalakcinni

2ajnh4g.jpg

Alıntıdır

Ah çok fena yerde bıraktılar yaaaaa Çok üzgünüm çoook

Supernatural Sezon Finali "Swan Song" Promo

[dailymotion]video/xd7s9z_supernatural-sezon-finali-swan-song_shortfilms[/dailymotion]

Aşağıdaki videoları mutlaka izleyin kızlar :roflol::roflol::roflol:

Supernatural 4x06. Dean "That was scary!"

[dailymotion]video/x77so9_supernatural-4x06-dean-that-was-sca_shortfilms[/dailymotion]

Jensen Ackles : Eye of the Tiger

[dailymotion]video/x76v76_jensen-ackles-eye-of-the-tiger_music[/dailymotion]

Supernatural Funny Moments sempatiksalakcinni

[dailymotion]video/x92ac5_supernatural-funny-moments_shortfilms[/dailymotion]

bu videoları defalarca izlemiştim cidden süperler ya
ayrıca oh death şarkısı da inanılmaz güzel..zaten o sahne de çok karizmatikti ölüm karakterine o oyuncu cuk oturmuş bence

sezon finalini de izlemiş bulunuyorum gerçekten yakışır bi final olmuş
bi ara ağlayacaktım valla o kadar duygulandım :))
chuck tanrı olabilir mi acaba diye ben de düşünmeye başladım
off nasıl bekleyecez 6. sezonu şimdi..en iyisi en baştan tekrar izleyip nostalji yapayım ben :)

ya castielin tanrı olmasını isterdim ben ya cok tatlı adam sam gene cıktı sonunda 6.sezon ne zaman olcak kimbilir

Carry On My Wayward Son'la başladılar ya aha dedim gidiyor Dean :gitme: Neyse kurtardık onu sırnaşık şey Çok kısa değilmiydi bu bölüm ya CADIARZU Tadı damağımda kaldı valla, hele bıraktıkları yer, nasıl beklenir şimdi 5-6 ay Çok üzgünüm çoook Banada Chuck Tanrıymış gibi geldi, hikayeyi bitirdi sırıttı ve yokoldu :bbo: Sonunda gelende Sam'di bence, 6. sezonda süper güçleri olan Winchester kardeşlerle beraber olucaz diye düşünüyorum :smiley-cool:

Supernatural 6. Sezon Ne Zaman Başlayacak?​

Supernatural_Generic-08-01_Ad.jpg

Supernatural’ın 6. sezonu ne zaman başlayacak? Bu resmi bilgi! CW’nin ünlü dizisi, Jensen Ackles ve Jared Padalecki’nin başrollerini paylaştığı “Supernatural” devam ediyor. Dizi, Eylül ayında ekranlarda olacak.

Aslında Eric Kripke, dizinin yaratıcısı, diziyi beşinci sezonun sonunda bitirmeyi planlamıştı. Buna rağmen, dördüncü ve beşinci sezon süresince reytinglerin artması yaratıcının dizi hakkındaki ilk düşüncesini gözden geçirmesine neden olmuş.

Söylenene göre, Kripke “Supernatural” ‘ın altıncı sezonunda bu görevinde olmayacak. Ama baş yapımcı olarak hâlâ iş başında olacak ve görevini eski baş yapımcı Sera Gamble’a devredecek. Ayrıca Ackles ve Padalecki’nin ikisinin de altı yıllık kontratları var, bu nedenle, diziye devam etme kararı da göz önüne alınırsa, ikili son bir sezon için geri dönecek gibi görünüyor.

Padalecki bir keresinde, dizi, olası altıncı sezondan sonra ilgi uyandırmazsa, başka bir sezonda yer almayacağını söylemişti.

Kaynak

Padalecki bir keresinde, dizi, olası altıncı sezondan sonra ilgi uyandırmazsa, başka bir sezonda yer almayacağını söylemişti.

Sammyciiiim merak etme uyandırır sen yorma o güzel beynini biz hepimiz size bayılıyoruz 20 sezon yapsanız yine izleriz yaw :asigim:

Sammyciiiim merak etme uyandırır sen yorma o güzel beynini biz hepimiz size bayılıyoruz 20 sezon yapsanız yine izleriz yaw :asigim:

Değilmi :asigim:

Jensen Ackles & Danneel Harris Evlendi ! :gitme:

jensen3.JPG

Supernatural'ın ünlü yıldızlarından biri olan ve şubat ayında Genevieve Cortese ile hayatını birleştiren Jared Padalecki gibi, diğer ünlü yıldızı Jensen Ackles da uzatmalı sevgilisi One Tree Hill'in yıldızı Danneel Harris ile evlendi. Çift, geçtiğimiz cumartesi Dallas/Teksas'ta the crescent court hotel'de hayatlarını birleştirdi. 32 ve 31 yaşlarında olan Ackles ve Harris çifti, romantik bir komedi olan "Ten Inch Hero" setinde tanışmış, üç yıllık beraberliklerinden sonra 2009 kasım ayında nişanlanmışlardı.

Fotoğraflarda beraber görüntülenemeyen çiftin şu an için sadece birkaç tane düğün fotoğrafı basında yer alıyor.

wedding5-2.JPG

wedding6.jpg

wedding8.jpg

Kaynak

Buldum düğün fotoğraflarınıda :a015:

5f905637.jpg
674e1c30.jpg

Alıntıdır

gitti güzelim çocukmafoldumbenkötükedihüso bunun bekar ve türk versiyonu var mı acaba :jeyyar:sırnaşık şey

diziyi bende yeni keşfettim
harika bir dizi bayılıyorum

Supernatural 6. Sezon’dan Haberler

Supernatural_Generic-08-01_Ad.jpg

Supernatural 6. Sezon daha gizemli ve karanlık olacak. 5. sezondan bu yana devam eden kıyamet olaylarından sonra, cennet ve cehennem tam bir karmaşa içerisindeydi.

Ve şimdi, canavarlar, melekler ve şeytanlar kanunsuz ve kaotik bir manzara karşısında dolaşıyorlar. Ve böylece, avlanmaktan emekli olduğunu söyleyen ve bir daha dönmeyeceğine yemin eden Dean Winchester, kendisini eski hayatının içinde bulmuştu. Tabii ki, cehennemden kaçan kardeşi Sam Winchester tarafından.

İkisi de artan canavar dalgalarını ve şeytan yavrularını yenmek için birlik oldular. Ama ikisi de eskiden oldukları gibi olmadıklarını hemen anladılar ve ilişkileri gibi, hiçbir şey de göründüğü gibi değildi.

Kaynak

Back