• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

10. sezondan görüntüler taze taze :KK76::KK76:
Dean in bu hallerini özledim be neşe gelsin azıcık

). sezonu bi türlü bitiremiyorum demiştim önceki mesajımda. gayret ettim oturdum başına. Şu an 21. bölümdeyim. Crowley adamın yine şahane. ama bu Deanle sammy baydı beni. Yukarıda izlediğim promo 10. sezonun iyi geçeceğini gösteriyo. hadi bakalım.

En sonunda sezonu bitridim. Gerfçekten de son iki bölüm şahaneydi. Şöyle 4. sezon gibi bir sezon gelse ya 10. sezon. Öyle sevinirim ki. Yukarıdaki fragmanda da Dean'in süpersonik eski hallerine döndüğünü gördüm. İyi olmuş adamcağız Sammy ölmesin diye bir sezon kadın yüzü görmedi be, yazıktır.

Yeni sezon sonunda :KK55::KK55:

İlk bölümü izledim. Dean daha tatlı olmuş bu saç şekli falan hoş durmuş. Adam ne yapsa yakışıyor. Ama sesi çok kalınlaşmış ya.
Özlediğim sahneler vardı iyi oldu. Bakalım haftaya durumlar ne olacak.

Crowley adamımsın ya :cool:
Duygusal hallerin süper

Dean den bi sürpriz bekliyorum.

Ya ben gene başlayamama sendromu yaşıyorum. Yeni sezon başlamış ben bir türlü oturamadım başına. Deani çok merak ediyorum.

Ya kızlar sizce de sıkıcı olmadı mı artık? Çok uzadı bu dizi.. En favori dizimdi, şimdiyse en favori olmayan dizim, zoraki izliyorum sırf yarım kalmasın diye..

200. bölüm eğlenceliydi aynı zamanda duygusal. Sürpriz bir geri dönüş oldu. Bakalım bir dahaki bölüme ne olacak.

Ya kızlar sizce de sıkıcı olmadı mı artık? Çok uzadı bu dizi.. En favori dizimdi, şimdiyse en favori olmayan dizim, zoraki izliyorum sırf yarım kalmasın diye..
Bence de artık konu sıkıntısı çektikleri bariz belli oluyor. Önceki sezonu zar zor izleyebildim yeni sezona başlayamıyorum bile korkudan. Yine çok sıkıcı olacak diye ödüm kopuyor resmen. Halabuki ilk 4 sezonu aklım çıkarcasına izlemiştim.

Bence de artık konu sıkıntısı çektikleri bariz belli oluyor. Önceki sezonu zar zor izleyebildim yeni sezona başlayamıyorum bile korkudan. Yine çok sıkıcı olacak diye ödüm kopuyor resmen. Halabuki ilk 4 sezonu aklım çıkarcasına izlemiştim.

İlk sezonlarla alakası yok şimdikilerin valla.. Hiç izleyesim gelmiyor.

Bu sezonun ilk üç bölümünü izledim, sıkıntı geldi desem yeridir. Bilemiyorum bakalım nasıl devam edicek.

son bölümleri çok hareketli aslında ama sürekli izleyince arka arkaya iç sıkıntısı yaratıyor.

Arada başka diziler güzel oluyor.

Back