• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

crowley şimdiye kadarki en sevdiğim şeytan,

en sevdiğim melekte öldü ya, neydi onun adı, hah baltazardı

sonra fark ettim ki ben bu iki karakteri aksanları yüzünden seviyorum:27::27:

en sevdiğim bölüm gerçek hayatlarına gittikleri bölümdü

bu arada bobby i de merak ediyorum, niye öldürdülerki onu ya, bu ikiliye bi baba figürü şart
:27::27:

Son düzenleme:
crowley şimdiye kadarki en sevdiğim şeytan,

en sevdiğim melekte öldü ya, neydi onun adı, hah baltazardı

sonra fark ettim ki ben bu iki karakteri aksanları yüzünden seviyorum:27::27:

en sevdiğim bölüm gerçek hayatlarına gittikleri bölümdü

bu arada bobby i de merak ediyorum, niye öldürdülerki onu ya, bu ikiliye bi baba figürü şart
:27::27:

doğru diyosun valla hiç dikkatimi çekmemişti ben de genelde o değişik aksan ingilizceleri daha çok seviyorum
boby intikam duygusuyla objektif düşünemedi ya ne bilim bedenine girdiği kadının hayatını hiçe saydı filan
bizimkiler de bobynin avlanmalarına fayda değil zarar getireceğini düşündüler demek
ama boby nin onlarla atışması süper oluyodu
idiots deyişine hayrandım zaten :1:

doğru diyosun valla hiç dikkatimi çekmemişti ben de genelde o değişik aksan ingilizceleri daha çok seviyorum
boby intikam duygusuyla objektif düşünemedi ya ne bilim bedenine girdiği kadının hayatını hiçe saydı filan
bizimkiler de bobynin avlanmalarına fayda değil zarar getireceğini düşündüler demek
ama boby nin onlarla atışması süper oluyodu
idiots deyişine hayrandım zaten :1:

kesinlikle atışmaları çok komik oluyordu:1:

valla bu dizide ölenin öldüğüne güvenme heran geri gelebilir
:1:

Kendi içinde kurgusu mükemmel bir dizi. Bütün sezonlarını arşivliyorum ben. Prison Break'taki kardeşlik olgusundan daha etkileyici Dean ve Sam arasındaki kardeşlik duygusu...

samin sevgilisi kesin ölmüştür, ya da ilerleyen bölümlerde ölür:27::27:

dün yeni bölümü izlemiştim ama çoks armadı beni bu bölüm
belki de keyifsizken izledim diye tat alamadım :26:

dün yeni bölümü izlemiştim ama çoks armadı beni bu bölüm
belki de keyifsizken izledim diye tat alamadım :26:

bu bölüm beni de fazla sarmadı valla bide bu mal sam yine başladı normal hayat normal hayat diye,cehennemin dibine gidip geldiler hala noraml hayat diyolar yaaa

Yabancı dizilere hiç sarmadım ama başlamak istiyorum.Nerden indirebilirim izleyebilirim.En başı nere oluyor?Sezon dediğiniz ne,kaçıncı sezonunda şu anda bu dizi? Beni bir bilgilendirirseniz sevinirim:9::9::9:

Yabancı dizilere hiç sarmadım ama başlamak istiyorum.Nerden indirebilirim izleyebilirim.En başı nere oluyor?Sezon dediğiniz ne,kaçıncı sezonunda şu anda bu dizi? Beni bir bilgilendirirseniz sevinirim:9::9::9:

Google'a dizi izle yazarsan çıkar zaten izleme siteleri.En başı 1.sezon 1.bölüm işte.Sezon o dizinin ilk bölümünden son bölümüne kadarki zaman.. :8:

sonunda 8. sezondayım ama 4. bölüm biraz tuafıma gitti ben daha başka birşey bekliyordum hem bu sezon samin bencilliğide tescillendi o nasıl bir bencilliktir adam benim hayatım benim seçimim diyip duruyor uyuz oluyorum hep bir isyan modunda deande normal hayatı seçmişti şimdi sende seçtin eşitlendiniz ama yine kötü şeyler oluyor ve avcılar üstesinden geliyor hayır bu sami neden bu kadar kötü gösteriyolar bencilin teki yaaa

BAYILIYORUM! Tam anlamıyla bir Supernatural fanıyım. Gerilim ve komediyi böylesini kusursuz işlemek, böylesine iyi harmanlamak taktir edilmeli. Ayrıca senaryo olarak da oldukça sürükleyici bir dizi. Dean ve Sam'in çekiciliğin sınırlarını zorlamasını da eklersek oldukça keyifle izlenir..

Dün son bölüm ne kadar kötü ve sıkıcıydı ya..
ki ben gecede 4-5 bölüm izlerdim ilk başladığımda

dean bi vampirle bro ya bağlasın, duyda inanma:27::27:

bu arada bölümün başında sam le atışmaları pek hoştu
:1::1:

şu amelia olayından çok sıkıldım ya, geçip gitse, umarım sezon sonuna kadar sürmez

Cass yavrum benım hosgeldın :))
Ya adam tek basına dızıyı kurtarıyor dersem yalan olmaz..
8. sezonun en ıyı bolumuydu ..

merhaba ben de supernatural fanıyım 4 yıldır
izlediğim yabancı dizilerin başında ilk sırayı alır ,cass da döndü ya süper oldu son bölüm çok iyiydiii

Back