Endişe , kaygı , güçsüzlük hissi bende gırla gidiyor.Kızçelerimm nasılsınız?5 aydır depakine devam ediyorum kafam durmuş gibi,hiçbirşey hissedemiyorum.9 aydıe işsizdim haftaya iş görüşmem var çok huzursuzum tekrar çalışabilir miyim,ya hata yaparsam,ya birine zarar verirsem diye.sizde yaşadınız mı böyle endişeler?ben mi çok güçsüzüm
Teşekkür ederim canım.Elimden geldiğince hazırlanmaya çalışıyorum.Sizlerden gördüğüm kadarıyla çalışmak daha iyi geliyor,inş kabul edilirim.Endişe , kaygı , güçsüzlük hissi bende gırla gidiyor.
Nefes egzersizleri biraz rahatlatıyor.
İnanıyorsan eğer İnşirah suresi çok rahatlatıyo endişe durumlarında.
Bak şimdi iş görüşmene çok güzel hazırlan,en asil duruşunu takınıp gir içeri.Rol yapıyorsun farzet.Ben bunu hep yaparım işe yarıyor :)
Çalışırsın merak etme ben en deli mani/depresyon zamanlarımı bu işyerinde geçirdim.
Edilmen lazım elinden geleni yap lütfen.Teşekkür ederim canım.Elimden geldiğince hazırlanmaya çalışıyorum.Sizlerden gördüğüm kadarıyla çalışmak daha iyi geliyor,inş kabul edilirim.
Canımmm çok teşekkür ederim güzel kalbin,iyi dileklerin için❤Edilmen lazım elinden geleni yap lütfen.
Çalışırken sabah evden dışarı ilk attığında başka bi dünyaya çıkıyosun sanki.
O kadar iyi geliyor ki kafan dağılıyo herşeyden öte.
Evdeyken hastalık daha zorluyor
İnşallah senin için her şey çok güzel olur.
Dualarım seninle.
Kızçelerimm nasılsınız?5 aydır depakine devam ediyorum kafam durmuş gibi,hiçbirşey hissedemiyorum.9 aydıe işsizdim haftaya iş görüşmem var çok huzursuzum tekrar çalışabilir miyim,ya hata yaparsam,ya birine zarar verirsem diye.sizde yaşadınız mı böyle endişeler?ben mi çok güçsüzüm
Evet canim dedigin gibi cunku bende cok farkli farkli belirtiler var hicbir taniya konmayan artik boyle dusunuyorumA Astroreader
Farkettim de sen çok düşünüyorsun yani çok dolambaçlı çok detaylı düşünüyorsun.Yazdıklarından bunu çıkardım.
Öyle mi ki ???
Kızlar selamlar :)
Topigi gezdim biraz çok içten bir topik. Yazmaya karar verdim o yüzden :) çünkü işin içinden çıkamıyorum yoruldum galiba.
Nereden başlasam. Ben de bir sorun var ama çözemiyorum. Önceden iki piskologa gittim ikisi de senin sorunun yok dedi. Ama var. Önceden yaklaşık bir dokuz sene önce panik atak geçirdim kendim atlattım. Sorun şu ki bende baya bir takıntı var. Bir de çok dengesizim. Gerçekten ruh halimi dengede tutamıyorum bu dışardan da görülüyor. Nasıl bir yol cizmeliyim. Hayatımı etkiliyo ya
Yok canım sağlamadim. Herhangi bir yönlendirme vs de olmadı. İşte tam ne yapabilecegimi bilmiyorum ama bende bir sorun olduğunun farkındayım daMerhaba öncelikle hoş geldin aramıza bir psikiyatrist ilede görüşme sağladın mı ?
Yok canım sağlamadim. Herhangi bir yönlendirme vs de olmadı. İşte tam ne yapabilecegimi bilmiyorum ama bende bir sorun olduğunun farkındayım da
Öneribilecegin birileri var mı :)psikolog değilde bir uzman psikiyatristin seni muayene etmesinde fayda var ama açık ol ona karşı gerekirse farklı bir hekimlede görüş en doğru tanıyı onlar koyacaktır sana :)
Öneribilecegin birileri var mı :)
Kızlar gözünüzü seveyim banada yardım edin bu depresyon illetinden kurtulamadım gitti 8 aydır ilac tedavisi görüyorum doktorundan cok memnunum ama yolunda gitmeyen bisey ler var sanırım bazen cok mutluyum bazen böle hayattan hic zevk almıyorum üstümden tur gecmiş gibi bitkin oluyorum ağzımda. İki kelime cıkacak onu bile zor sölüyom hayattan zerre kadar zevk almıyorum yaşamak istemiyorum bunun gibi birsürü şey benim durumumda olanlar iyi bilir mutlu Bi evliliğim var şükür meddi manevi Bi sorununda yok ama niye ben yaşamak istemiyor um neden hayattan zevk alamıyorum anlamıyorum benim gibi olanlar bu yaşadıklarım gel gitler normalmi sizce ?
8 ay yeterli bir süre.Kızlar gözünüzü seveyim banada yardım edin bu depresyon illetinden kurtulamadım gitti 8 aydır ilac tedavisi görüyorum doktorundan cok memnunum ama yolunda gitmeyen bisey ler var sanırım bazen cok mutluyum bazen böle hayattan hic zevk almıyorum üstümden tur gecmiş gibi bitkin oluyorum ağzımda. İki kelime cıkacak onu bile zor sölüyom hayattan zerre kadar zevk almıyorum yaşamak istemiyorum bunun gibi birsürü şey benim durumumda olanlar iyi bilir mutlu Bi evliliğim var şükür meddi manevi Bi sorununda yok ama niye ben yaşamak istemiyor um neden hayattan zevk alamıyorum anlamıyorum benim gibi olanlar bu yaşadıklarım gel gitler normalmi sizce ?
Merhaba bayanlar;
Bizmisspitty ile beraber bipolar hastalarıyla tanışmak istiyoruz.
Hastalık geçmişiniz,yaşınız,ilk teşhisiniz,hissettikleriniz,tedavi süreciniz kısacası biz sizleri merak ediyoruz.
İnsan her yaşta her zaman birbirinden yeni bir şeyler öğrenebilir.
Hadi birbirimize destek olalım,arkadaş olalım.
Sıkıntılar paylaştıkça azalır konuşmak hele de hastalığı hakkında konuşmak her kadını rahatlatır ben buna eminim.
Unutmayın yalnız değiliz.
Sevgiler
Hico
Merhaba canım.Selam arkadaslr araniza yeni katiliyorum yakin zamanda bipolar 2 teshisi konuldu bana. Sosyal iliskilerim berbat halde tüm arkadaslarim tarafindan yavas yavas uzaklastirildim. Erkek arkadasim bile terk edip izmire yerlesti cok kötü durumdayim lütfen yardimci olun
Merhaba canım.
Hoşgeldin aramıza.
Tedavi oluyorsun değil mi ilaç kullanıyorsun yani ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?