• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Beyinler :) Manik depresifler(Bipolar Hastaları)

Ya bide benim iştah arşa depar atıyor.
Diyetim yalan oldu.
Doymuyorum doyamıyorum napcam bilmiyorum.
İş yerinde giydiğim forma iyice oturdu üstüme eğilip kalkamıyrum düşün yani.
Nolacak benim bu halim ?
Yine 80'lere dayandım.

Geçecek kuzum az kaldı.
Az daha sabır.
Seroya alışınca geçecek.
Diyorum da ;
Seroya alışık olan bende günlerdir her bulduğum yerde uyuyakalıyorum gözümü açınca da kolum kalkmıyo kafam aymıyo çok saçmayım.
Uyku saatini netleştirmem lazım biliyorum.
Doktorum bu ilaç düzeninde 22.30 da uyumuş olmam gerektiğini söylüyor ama ben genelde gece 12 de uyumuş oluyorum.Aksi gibi yatacağım saatlerde bi enerji bi uykusuzluk geliyo bana.
Bu gece erken yatmayı deniycem sende dene.

Ya kuzum sero kullanamıyorum öyle bir sorun var ona rağmen uyuya kalıyorum dün erken yattım kaçtı saat 22:00 falandı sabah 6:30 kalktım yolda uyuya kalmışım üzerime süt dökmüşüm ona rağmen uyanmadım :D ama ilacı kullanmayı deniyoruım aslında birde benim canım sıkılınca hep uykum gelir filmden meslela sıkılayım uyuya kalırım yoldada hep uykum gelir uyurum fazla seviyorum heralde uykuyu birde sürekli geç kalmaya başladım işe telefona alarma falanda uyanmıyorum. Lamotrijin ve gabatenini kestik ondan mı oldu acaba diye düşünmeye başladım :KK14::KK14:

Ya bide benim iştah arşa depar atıyor.
Diyetim yalan oldu.
Doymuyorum doyamıyorum napcam bilmiyorum.
İş yerinde giydiğim forma iyice oturdu üstüme eğilip kalkamıyrum düşün yani.
Nolacak benim bu halim ?
Yine 80'lere dayandım.

huh kuzu egzersiz yapacaksın kaçar yolun yok bendede ilk zamanlar iştah patlamaları vardı gabatenini kesince normale geldim herşey çok lezzetli geliyordu ve iş yerinin yemekleri kötü olmasına rağmen herkes şaşırıyordu nasıl yiyorsun diye 54 ten 65 e çıkmıştım ilk ilaçlara başladığımda sonra 60-61 lere geldim şuanda 58 im düşmeye başladı pantalonlar daralttırdım 6 cm kadar. egzersiz yapacaksın ama çokta kısma yemeklerinden akşam eşinle yürüyüş yapmaya çalış 1-2 durak önce in yürü hareket edebildiğin her an hareket et birde fitwell fat screet gibi uygulamalar ile kalorini yaz onu yapamıyorsanda yediğin içitiğinin kalorilerini not al işe yarıyor.

Kızlar nasılsınız?Kadınlar kulubüne her girişimde sizlerin yaZdıklarınızı okuyorum.Hepinizi çok çok seviyorum,kendinize ve sizi sevenlere çok çok iyi bakın.Her biriniz dualarımdasınız:KK200::KK200::KK200:

Kızlar nasılsınız?Kadınlar kulubüne her girişimde sizlerin yaZdıklarınızı okuyorum.Hepinizi çok çok seviyorum,kendinize ve sizi sevenlere çok çok iyi bakın.Her biriniz dualarımdasınız:KK200::KK200::KK200:
Sağol bebeğim.Bende seni çok seviyorum.Kendine iyi bak .Dualarım seninlee

Canım naptın ? Nasılsın?
Ben bir zayıflama telaşındayım sorma halimi görsen gülersin :)

Canımm günaydın biraz daha toparladım ilacıda almıyorum anlık bir dalgalanmaymış nedenini biliyorum biraz çılgın günler geçirmiştim ondan oldu :D Zayıflama gruplarında gördüm seni bende katılmak istedim almadılar kız beni hahhahah süpersin ama egzersiz = serotonin hem fiziken hem ruhen bende düzenli devam etmeye çalışıyorum egzersizlere yetişebildiğim kadarınca işte. Kaç kilo oldun yavrum sen bu arada ani artış mı oldu son zamanlarda

Eşim bip 2 geçende yazmıştım ama yazdığım yazıyı kaybettim .benimle ilgilenmemesi ilişki istememesi kırıcı olması ailesinin yaninda iyiyken bizimkilerin yanında surat asmasi hatta oraya gitmek istememesi .. ilaçlarını düzensiz alıyor zaten söz geciremiyorum yeni evliyim ama hiç yeni evli gibi bir yeni gelin heyecanı telaşı ne bileyim öyle anlatırlar hallerim olmadı. Her şekilde herşeyden hevesimi kırdı .. bu durumları hastalık tan olur mu yoksa karakter le mi alakalı arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Karakteri öyle bence malesef.
Çünkü çevremde bipolar olmayıp anlattığın huylarda çok insan var.

Eşim bip 2 geçende yazmıştım ama yazdığım yazıyı kaybettim .benimle ilgilenmemesi ilişki istememesi kırıcı olması ailesinin yaninda iyiyken bizimkilerin yanında surat asmasi hatta oraya gitmek istememesi .. ilaçlarını düzensiz alıyor zaten söz geciremiyorum yeni evliyim ama hiç yeni evli gibi bir yeni gelin heyecanı telaşı ne bileyim öyle anlatırlar hallerim olmadı. Her şekilde herşeyden hevesimi kırdı .. bu durumları hastalık tan olur mu yoksa karakter le mi alakalı arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim,Allah’ım kolaylık versin.Sizin eşinizde durum nedir bilmiyorum ama benim ayrıldığım eşim de bipolardı.Benim eşimde doğru düzgün çalışmıyordu ,sürekli çalışacağım zaman ver bana diyordu.Çok şiddetli bir atak geçirdikten sonra bu sitedeki bipolar arkadaşlarla tanıştım ve kendi eşim adına bunun hastalıktan ziyade karakteri ile ilgili bir durum olduğuna kanaat getirdim.O dönemde D DeliHA35 bana o kadar destek oldu ki,hakkını asla ödeyemem.Bu fırsatla tekrar teşekkür edeyim.Ben hastalık kaynaklı olarak çalışmadığını zannederken buradaki kadınların hem evlerinde hem de işte deli gibi çalıştıklarına şahit oldum.Size haddim olmayarak minicik bir öneride bulunmak istiyorum düzeniniz tam olarak oluşana kadar çocuk planınızı erteleyin.Benim eski eşim hastalığın ardına sığınıyordu sizde kendi eşinizde de bu durum var mı bir inceleyin bence.Sevgiler

Atak dönemlerimizde çalışmak oldukça zor ama çalışmak bizi ayakta tutan en önemli etmen kendimizi bir şekilde oyalamamızı ve kafamızı dinç tutmamızı sağlıyor. Çalışmak bazen oldukça zorlu şuan ayakta uyuyorm mesela depresif döneme daha yakınım.. yeni maniden çıktım. mani dönemine geçtiğimdede iş yerinde sergilediğim performans düşüklüpünü manide tamamlamaya çalışıyorum 2 senedirde aynı firmada aktif şekilde çalışıyorum yalnız yaşıyorum aynı zamanda hepmizin çeşitli sorumlulukları var. ve bunlarıda yerine getiriyoruz. ELimizde yani herşey zorlu olsada. bunun arkasına sığınmaması konusunda ikna edilmeli kendisi sevgiler..

Atak dönemlerimizde çalışmak oldukça zor ama çalışmak bizi ayakta tutan en önemli etmen kendimizi bir şekilde oyalamamızı ve kafamızı dinç tutmamızı sağlıyor. Çalışmak bazen oldukça zorlu şuan ayakta uyuyorm mesela depresif döneme daha yakınım.. yeni maniden çıktım. mani dönemine geçtiğimdede iş yerinde sergilediğim performans düşüklüpünü manide tamamlamaya çalışıyorum 2 senedirde aynı firmada aktif şekilde çalışıyorum yalnız yaşıyorum aynı zamanda hepmizin çeşitli sorumlulukları var. ve bunlarıda yerine getiriyoruz. ELimizde yani herşey zorlu olsada. bunun arkasına sığınmaması konusunda ikna edilmeli kendisi sevgiler..
Ben ikna edemedim,üç buçuk yıl bekledim çalışsın diye.Düzenli bir iş hayatın olsun dedim benim özgürlüğümümü kısıtlayacaksın,beni kafese mi kapatacaksın dedi.Halbuki limon satsa razıydım.Benim sağlığım her şeyden önemli dedi.Peki dedim.
Çok şeyler yaşadım çok...

Ben ikna edemedim,üç buçuk yıl bekledim çalışsın diye.Düzenli bir iş hayatın olsun dedim benim özgürlüğümümü kısıtlayacaksın,beni kafese mi kapatacaksın dedi.Halbuki limon satsa razıydım.Benim sağlığım her şeyden önemli dedi.Peki dedim.
Çok şeyler yaşadım çok...

Hakkınızda hayırlısı olsun onun sağlığı kadar sizinde sağlığınız önemli kimsenin kimseye bu dünyada cehennemi yaşatmasının bir anlamı yok.

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim,Allah’ım kolaylık versin.Sizin eşinizde durum nedir bilmiyorum ama benim ayrıldığım eşim de bipolardı.Benim eşimde doğru düzgün çalışmıyordu ,sürekli çalışacağım zaman ver bana diyordu.Çok şiddetli bir atak geçirdikten sonra bu sitedeki bipolar arkadaşlarla tanıştım ve kendi eşim adına bunun hastalıktan ziyade karakteri ile ilgili bir durum olduğuna kanaat getirdim.O dönemde D DeliHA35 bana o kadar destek oldu ki,hakkını asla ödeyemem.Bu fırsatla tekrar teşekkür edeyim.Ben hastalık kaynaklı olarak çalışmadığını zannederken buradaki kadınların hem evlerinde hem de işte deli gibi çalıştıklarına şahit oldum.Size haddim olmayarak minicik bir öneride bulunmak istiyorum düzeniniz tam olarak oluşana kadar çocuk planınızı erteleyin.Benim eski eşim hastalığın ardına sığınıyordu sizde kendi eşinizde de bu durum var mı bir inceleyin bence.Sevgiler
Bizde hastalik ardina saklanmiyor ancak ben ne sebeple diye düşündüm .. çocuk falan düşünmüyorum .. ailesiyle ne yazıkki evlendikten sonra farkettim o kadar kültürler farklıki .. gerçi bunlar herkeste olur ama hayal kırıklığı yaşadım işte argo orda burda herşeyi acikacik anlatan insani rezil eden bir kaynanam ve annesini çok normal gören beni garipseyen bir kocam var . Maalesef .. sinaniyorum resmen. .

Kızlarr günaydınlar nasılsınızzz ? D DeliHA35 zayıflama telaşları nasıl gidiyor. Güzel günler dilerim hepinizeee :KK45:
İyiyyim çok şükür canım diyet iyi gidiyo şekersiz ve unsuz yaşama alıştım çok şükür.2 hafta sonunda direnci kırıp 2 kilo vermeyi de başardım bile.
Sen nasılsın ?

Back