Bizim dediklerimiz kadar birde diyemediklerimiz var bunu unutma.Şahsen benim burda paylaştıklarım Bipolar Hico nun sadece görünen yanı.Sen bize çok takılma belirti anlamında.Koskoca prof. sana bipolar değilsin dediyse değilsin demek ki.Zorla olmaya çalışma nolur özenilecek ya da istenecek bi hastalık değil.Y yesil_safir D DeliHA35misspitty tarif ettikleriniz bende de mevcut
D DeliHA35 senin kadar mani baskin yasamadim sadece icsel coskuluk ve yorulmayan bunye oluyor sonra tam tersi
Y yesil_safir atak derken nasil atak oluyor ve sende surekli mi halsizlik durumu
misspitty kendim teshis ettim demissin ya su an bende kendime baktigimda bipolara cok yatkinlik var ama bana 1 prof psikiyatrist bir de doc norolog anksiyete dedi bipolar bu sekilde olmuyor deniyor ama sizin dediklerinizi yasiyorum kesinlikle var bence sadece somatik bedensel belirtiler fazla bende ondan mi.anlamiyorlar
Eğer içine sinmedi ise istersen bir hekim tarafından yeniden muayeneye gir ankisiyetede buna yakın şeyler yaşarsın çünki şuan ilaçlı bir tedavi uygulanıyor mu sana ? ne kullanıyorsun ? ilaç ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama
Y yesil_safir D DeliHA35misspitty tarif ettikleriniz bende de mevcut
D DeliHA35 senin kadar mani baskin yasamadim sadece icsel coskuluk ve yorulmayan bunye oluyor sonra tam tersi
Y yesil_safir atak derken nasil atak oluyor ve sende surekli mi halsizlik durumu
misspitty kendim teshis ettim demissin ya su an bende kendime baktigimda bipolara cok yatkinlik var ama bana 1 prof psikiyatrist bir de doc norolog anksiyete dedi bipolar bu sekilde olmuyor deniyor ama sizin dediklerinizi yasiyorum kesinlikle var bence sadece somatik bedensel belirtiler fazla bende ondan mi.anlamiyorlar
atak geçirince zaten anlıyor insan. geçirmişseniz bilirsiniz o halleri. herkeste farklı oluyor. bende genelde dışta halsizlik içsel coşku sinirlilik, çok ani ruh hali değişikliği, karamsarlık, intihara meyil, kısıtlanmışlık hissi vs vs. çok çeşitli duygular falan. anlatması zor yani anlayacağın. her türlü sıkıntılı hal hepsi oluyor. ergenlik zamanlarımda falan nasıl yöneteceğimi bilemediğimden kendime zarar verirdim. şimdi kontrol edemiyorum tabi yine ama en azından kendime zarar vermiyorum engel oluyorum kendime. aklınızın üstü örtülüyor kısaca. çok tuhaf değişik bişey. belki başka sıkıntılarda var ama doktorlara güvenip gitmediğim için bilemiyorum tabi
Gülüm ;
Karbamazepin,volproik asit ve lityum denedim.
Ve sana kesinlikle lityum diyorum.
Valproik asitte iyi ama o maniden alıp hooppp depresyonun kucağına koyuyo insanı.
Lityum anında kafayı durultuyor.
İlaç değişimi talep et mutlaka lityum denemek istiyorum de.
Mikst epizod oluyor yavrum o .tamam canım bir süre daha rixper tegratol gideceğim tegratol 800 mg yetmemeye başladı bana bir deneyelim olmazsa işin garibi ne manideyim nede depresyonda sürekli dalgalanıyorum buda çok yordu beni uyuyorum ama sürekli yorgunum bişeyler yapmak istiyorum halim yok egzersiz yapıyorum supplementlere yüklendim artık enerjim gelsin diye yok hiçbişey fayda etmedi bana ya dalgalanmak daha zor. kafam karışıyor sürekli. sen nasılsın iyi misin ?
Mikst epizod oluyor yavrum o .
Bende sürekli bi aksiyon içindeyim bişeye merak salıyommm hoopp deli gibi peşindeyim ordan başka bişey geliyo aklıma ona takılıyom.Manyak gibi ev temizliyom en etkili deterjanları araştırıyorum indirim takip ediyom felan
Savrulup duruyorum ortalıkta millete deli saçması fikirlerimden bahsediyom.
Hipomani fazında sallanıyom.
Bugünlerde geçer elbet İkoooo bizde duruluruz elbet birgün.
Tegretol işe yaramıyo sende ben sana deyim ulan şu İzmirde olsan sana iki gün lityum içirsem fişek gibi olursun :))))))))
Gebert lan hakkındır :) Sağa sola dalasım var beni de çağırmazsan vicdansızsın İkooooohahahah ya o temizlik olayı bendede var sana bahsetmiştim para harcama bendede var zor tutuyorum kendimi gerekli gereksiz herşeyi alasım var. 6 yıl oldu yahu tegratol kullanalı bide birde lithium işe yararsa ben o ilacı bana ilk veren doktoru gebertirim ha
Gebert lan hakkındır :) Sağa sola dalasım var beni de çağırmazsan vicdansızsın İkooooo
Hemde çok pis rahatlarız içimi gıdıklama İkoooo yoktan yere kavga çıkarcam şimdi :))hahahahahah geldağıtalım rahatlarız belki hahahahah
Canım benim ;Kızlar,beni hatırlarsınız sanırım.Bipolar eşim için bilgi almak için aranıza katılmıştır.Bizim evliliğimiz resmi olarak bitti,ama bu bitişe hastalık değil eşimin çalışmaması etken oldu.Elimden geleni yaptım,kitap okudum,doktoruyla konuştum,eşimle konuştum ama mücadelem sonuçsuz kaldı.Eşimi çok sevdim ama benim sağlığım her şeyden önemli dedi.Çalışmadı,bir evin bütün sorumluluğu üzerime kalıyordu ki karar verdik ayrıldık.Sizleri gördüm burada deli gibi çalışan mücadele eden anne olan kadınları gördüm.Canım daha bi yandı.evliliğim bitti ben de bittim.Sizleri çok seviyorum sadece dertleşmek istedim.Bir de sizi seven ailenize,eşinize dostunuza lütfen sıkı sıkı sarılın,sizleri anlamamız çok zor ama sizlere yardım etmeyi gerçekten istiyoruz.Kendinize çok iyi bakın.
Kızlar,beni hatırlarsınız sanırım.Bipolar eşim için bilgi almak için aranıza katılmıştır.Bizim evliliğimiz resmi olarak bitti,ama bu bitişe hastalık değil eşimin çalışmaması etken oldu.Elimden geleni yaptım,kitap okudum,doktoruyla konuştum,eşimle konuştum ama mücadelem sonuçsuz kaldı.Eşimi çok sevdim ama benim sağlığım her şeyden önemli dedi.Çalışmadı,bir evin bütün sorumluluğu üzerime kalıyordu ki karar verdik ayrıldık.Sizleri gördüm burada deli gibi çalışan mücadele eden anne olan kadınları gördüm.Canım daha bi yandı.evliliğim bitti ben de bittim.Sizleri çok seviyorum sadece dertleşmek istedim.Bir de sizi seven ailenize,eşinize dostunuza lütfen sıkı sıkı sarılın,sizleri anlamamız çok zor ama sizlere yardım etmeyi gerçekten istiyoruz.Kendinize çok iyi bakın.
Beni sev arada nasılsın de yeter :)Çok teşekkür ederim kızlar Allah’a emanet olun.Sizin için ne yapabilirim bilmiyorum ama yanınızdayım.
Kuzum benimhakkın ödenmeZ ki.az mı destek oldun bana.seni çok seviyorum ve dualarımdasın.(ız)Beni sev arada nasılsın de yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?