Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimi çok seviyorum,hatta söyledim ona .ben seninle elimden geldiğince birlikte mücadele ederim,ama bunun en önemli şartı senin de mücadele etmen.Çocuğum yok ve çok şükür ailem de elinden geldiğince arkamda.son kararı bana bırakıyorlar.Burada bipolar olup da ailesi için mücadele eden insanlarıgördükçe eşim hastalığından değil de tembelliğinden çalışmıyor gibi jissediyorum bu da benim zoruma gidiyor.
AminAllah’ım hayırlısını versin hepimiz için.
Anladım canımEşimi çok seviyorum,hatta söyledim ona .ben seninle elimden geldiğince birlikte mücadele ederim,ama bunun en önemli şartı senin de mücadele etmen.Çocuğum yok ve çok şükür ailem de elinden geldiğince arkamda.son kararı bana bırakıyorlar.Burada bipolar olup da ailesi için mücadele eden insanlarıgördükçe eşim hastalığından değil de tembelliğinden çalışmıyor gibi jissediyorum bu da benim zoruma gidiyor.
Pardon da forum başlığında yazana dikkat etmedin sanırım 'bipolar hastaları'İkisi de yokki
:))
Sıkılma bu kadar vardır her derdin çaresi.Kızlar,bir kez daha fikirlerinize çok çok ihtiyacım var.Eşim biliyorsunuz bipolar.Şu atak döneminde sırf onu daha fazla germemek için müdahale etmedim ama bin lirayı geçen bir kıyafet masrafı yaptı.Ayrıca gittiği pek çok yere taksi ile gitmeye özen gösteriyor.Dışarı her çıkışında bir şeyler alıyor.Bugün de 1800lira civarında bir saat almış.Ben daha stajyerim elime geçen para çok bir şey değil,onun da işi var ama sabit bir geliri yok.Hafta sonu ağbimin düğünü vardı inanın elbiselerimden tutun tüm masrafımı ailem karşıladı.Ayrıca ben de düğünümde bana takılan bir bileziği ağbime taktım.Ben tutumluyumdur elimden geldikçe sıkarım.Ama eşim hem iş konusunda çok gayretsiz hem de çok masraf yapıyor.Ailem hasta olduğu için değil ama bu tembelliği nedeniyle tamamen kararı bana bırakmakla birlikte evliliğimin sarsılabileceğini ifade ediyorlar.Arada kaldım,çok sıkkın canım
OkPardon da forum başlığında yazana dikkat etmedin sanırım 'bipolar hastaları'
Sıkıntılarını konuşacağın zibilyon tane forum varken neden gelip bu forumu işgal ediyosun.
Hem de kadına bi çırpıda boşan diyosun.Adam karaktersizliğinden değil hastalığın verdiği dürtüsel bozukluktan harcıyo o kadar parayı.Hem öyle bile olsa yuva yıkmak kolay mı yaa ne zannediyosun çocuk oyuncağı mı Allahım deliricem sabah sabah size ne kolay ayrıl,kurtul,boşan demesi.
Bipolar değilsin madem rica ederim yazma bu foruma..
Sen ne yürekli bir kadınsın canım benim.Dün gece kredi kartını verdi eşim bana.Allah’ın izniyle inşallah her şey yoluna girecek.Bir de iş konusundaki sorunumuzu halledersek her şey yoluna girecek.İyi ki varsın canım,Öpüyorum seniSıkılma bu kadar vardır her derdin çaresi.
Benim maaş kartım,kredi kartım 2 yıldır eşimde.Kendimi kessem gene de vermez bana zaten vermesin de.Deli gibi para harcıyorum elime geçince ve biz ay sonunu zor getiren bi aileyiz.Kartlar onda durur ben istedikçe o verir parayı.
Bunu niye anlattım sizde belki uygulanması zor bi yöntem ama deneyebilirsin en azından kredi kartını alabilirsin güzel güzel konuşarak bizlerden örnek vererek...Belki bu şekilde önüne geçebilirsin.
Bu öyle bişey ki yapmaman gerektiğini biliyosun ama içinden bi his illa yapman için dürtüyo seni.Karakterinden değil mani dönemindeki dürtü bozukluğundan yapıyor buna emin ol.
Sabırlı ol . O hastalığına sende onun hasta haline,mani ataklarına,çöküş zamanlarına alıştıkça bu kadar büyümeyecek gözünde.
Yani zaman gülüm zaman.Zaman her şeyin ilacı.
Seviyorsun Burcu sen kocanı seviyorsun.Sevmek sabretmektir , çabalamaktır , karşındakini her haliyle kabul etmektir.
Sanma biz kolay yollardan geçiyoruz.Kadın hastaysa hele ki bipolar gibi illetle savaşıyorsa kocası da , çocukları da , ailesi de karman çorman oluyo .
Her şeye rağmen güçlü olmak zorundayız bu hayatı 'yaşamak' istiyorsak tırnaklarımızla kazımak zorundayız.
Merhaba Allah yardımcın olsunEşimi çok seviyorum,hatta söyledim ona .ben seninle elimden geldiğince birlikte mücadele ederim,ama bunun en önemli şartı senin de mücadele etmen.Çocuğum yok ve çok şükür ailem de elinden geldiğince arkamda.son kararı bana bırakıyorlar.Burada bipolar olup da ailesi için mücadele eden insanlarıgördükçe eşim hastalığından değil de tembelliğinden çalışmıyor gibi jissediyorum bu da benim zoruma gidiyor.
Her şey güzel olacak gönlünü ferah tut.Sen ne yürekli bir kadınsın canım benim.Dün gece kredi kartını verdi eşim bana.Allah’ın izniyle inşallah her şey yoluna girecek.Bir de iş konusundaki sorunumuzu halledersek her şey yoluna girecek.İyi ki varsın canım,Öpüyorum seni
Ben sürekli esniyorum,dişlerimi sıkıyorum,ellerim titriyo bi de çok unutuyorum.Bu arada nasılsınız kızlar durumlar nasıl ben iş yüzünden stresliyim bir işten haber bekliyorum bir yandan da yeni bir ortam korkutuyor beni
Başka bir sorunum yok çok şükür
Bir ara bende de olmuştu dişlerimi ve istemsizce yumruğu sıkıyordumelim acıyınca fark ediyordum sıktığımıBen sürekli esniyorum,dişlerimi sıkıyorum,ellerim titriyo bi de çok unutuyorum.
Şuan bunlara takmış durumdayım.
Onun dışında iyiyim sanırım
Kaygıların artmaya başlamış Hate ilaçlarını sakın aksatma
İnşallah kuzum.Bir ara bende de olmuştu dişlerimi ve istemsizce yumruğu sıkıyordumelim acıyınca fark ediyordum sıktığımı
Unutkanlık bende de var unutkanlığa takılma o genel bişey sanırım hepsi geçecek biz güçlü kadınlarız buralara kolay gelmedik şu mevsim bi düzelse çiçek açıcaz Allah yardımcımız olsun
Bol bol dua edelim
İlaçlarımı düzenli alıyorum hiç aksatmadan
İçim sıkıldığın da kafamı dağıtacak bişeyler yapıyorum diyete başladım yürüyüşe gidiyorum spor yapıyorum
Merhaba Allah yardımcın olsun
Kendimden bir örnek vermek istedim sana
Çalışmıyorım şuan çalışmak isyormuyum evet deli gibi istiyorum ama gel gör ki o görüşmeye gittikten sonra nasıl olcak nasıl yapcaıcam sanki herkes bana bakıcak gbi hissediyorum kalabalıkta Aşırı sıkılıyorum belki eşinin ki de öyle birşeydir
Yeni bir ortama girme fobisi gibi
Kişilik yapsını sen daha iyi bilirsin konuşlan mı çekingen mi belki böyle bi sebeptendir belki şuan dönemsel hiç birşey yapmak gelmiyordur içinden bazen oluyor böyle şeyler bir iğneyi bile kaldırmak zor gelebiliyor bizlere[/QUOTE
Ben iyim çok şükür sen nasılsınHu hu kızlarrrr,herkes iyi mi?
Ben de iyi sayılırım canım,temizlik yapıyorumBen iyim çok şükür sen nasılsın
Diğer kızlar nerde hiç sesleri çıkmıyo