- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Sizi de sıkmak istemiyorum uzatıp :) şunu da söyliyim o zamanBu arada rica ederim,elimden bir şey gelmiyor.Ama dinlerim.
Senede iki kere tatil hakkımız oluyo veya tek seferde kullanıyoruz neden o tatili eşimize ailemize eşimizin işine göre ayarlayamıyoruz da adli tatilde alıyoruz tamam işler aksamasın anlıyorum ama keyfi değil ki bi kere de köye gidecektim evi ortak kullanıyoruz eylülde müsait olucaktı ona da izin vermediler
Geçen sefer idare ettiler ilk kez tamam müdürlük sınavına girdim yoğun duruşma haftasıydı sora vijdan mı yaparlarmış ne tamam sağolsunlar ama bu izin meselesi yıllardır böyle devam edicek eşim polis bazı dönemler izinler de kapatılıyor
Aslında herşey arkadaş da bitiyo bana destek olsa çalışma arkadaşım
Ben duruşma katibiyim tamam ama tatilim engelleniyor stres yapıyorum
Bu zamana kadar stres yaptığımı ifade ettim
Arkadaşıma dedim hatta açık açık
İzne çıkıcam hemen duruşma gümlerine bakıyoruz senden de bu rahatlığı göremiyorum dedim bana karşı yok sorun değil dedi ben de tamam o zaman ben yanlış anlamışım dedim konu kapansın die ama alakası yok
Bu sefer onu hiçe sayıyım diorum çocuk gibi hep onunla mı anlaşıcam
Pazartesi direkt müdr beye gidicem ayın 15 inden sora eşim köye gidelim dedi haftasonu ben de size şimdiden söylüyorum dedim
Arkadaşımdan mı izin alıcam
Aldıkça daha kötü oluyo hatta bi kere doktora gidecektim duruşmalar var işin içindem çıkamadım dedim acil değilse sora git dedi
Aaah ahh
Bi örnek daha veriyim bu son
Geçen müdürlük sınavına çalışıcaktım ya Arkadaşım diodu ben tek başıma duruşmaya mı çıkıcam kalem işi mi kabul etmiyordu
Ben de izin alırken müdür beye dedim o da dediki ben izin veriyorum ben amirinin onu takma çelmeni taktıkça daha güvensiz görüyorlar hasta gibi
Ben gidip müdür beye söylücem ı da başlıcak duruşma var vb