dozu ne kadar? az doz ile çok sıkıntı olmuyor sanırım ama 75mg ve üstünde birden bırakınca bağımlılık belirtisi gösteriyor.Terleme yok ama çenemde ve boynumda kasılma birde gözümde ve dudağımda seğirme var üç gündür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dozu ne kadar? az doz ile çok sıkıntı olmuyor sanırım ama 75mg ve üstünde birden bırakınca bağımlılık belirtisi gösteriyor.Terleme yok ama çenemde ve boynumda kasılma birde gözümde ve dudağımda seğirme var üç gündür.
Canım merhaba kolay gelsinMerhaba bayanlar;
Biz @misspitty ile beraber bipolar hastalarıyla tanışmak istiyoruz.
Hastalık geçmişiniz,yaşınız,ilk teşhisiniz,hissettikleriniz,tedavi süreciniz kısacası biz sizleri merak ediyoruz.
İnsan her yaşta her zaman birbirinden yeni bir şeyler öğrenebilir.
Hadi birbirimize destek olalım,arkadaş olalım.
Sıkıntılar paylaştıkça azalır konuşmak hele de hastalığı hakkında konuşmak her kadını rahatlatır ben buna eminim.
Unutmayın yalnız değiliz.
Sevgiler
Hico
Günaydın canım.dozu ne kadar? az doz ile çok sıkıntı olmuyor sanırım ama 75mg ve üstünde birden bırakınca bağımlılık belirtisi gösteriyor.
Yok bebeğem farklı gelişme yok.huvv sakin hico takip edemediğim farklı gelişmeler mi oldu yavrum sende ? ilaçlara ek bişeyler vs. sakijn ol azaltmayada gideceksin 5 sene oldu benim günde 16 tane ilaç alıyordum ben . şuan rahatsızlığım kaynaklı aldığım ilaç sayısı 3 evet 3 azalacaklar zamanlada sakin oll sen geçecek hepsii. Kasılma bendede çok olurdu onun için gabateva alıyordum şimdi kullanmıyorum kasılmamda yok çok gerginsem sıçrıyorum okadar.
Geliştirmiyo derken neler yapmasını istiyorsun mesela ??Kızlar,çok sık yazıp sizi bunaltıyorum ama eşimle ilgili şöyle bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum.Eşim tamam bipolar hastası,bununla mücadele etmeye çalışırım ama asıl sorun hastalığının arkasına sığınıp iş konusunda çok atıl davranıyor.Şu dönemde tabi ki işle ilgilenmesini beklemiyorum ama üç yıldan beri iş konusunda da kendini geliştirmiyor.Bu durumda bende epey sıkıntı yaratmaya başladı
Vayneymişciğimmmm hoşgeldin canım.Canım merhaba kolay gelsin
Kafamı veya bedenimi rahatlatacak
Doğal yöntemlerin varsa özel mesaj atar mısın
Ara ara bunalıyordum yine oldu son günlerde iyi değilim nefesim Zorlanıyor korkuyorum
aman arttırmasın iyi öyle.serequeller neden 2 adet?kaçar mg?Günaydın canım.
37.5 mg akşam 21.00 da 1 tane.
50 mg dan 2 tane canım.Tek doz uyumama yetmediği içinaman arttırmasın iyi öyle.serequeller neden 2 adet?kaçar mg?
zamanında cedrina vermişti muadildi bunlar sanırım.sonra serequel olarak değiştirmişti .ben çabuk direnç geliştirmiştim. 50mg ye.son zamanları.sonra serequel i kesmişti.50 mg dan 2 tane canım.Tek doz uyumama yetmediği için
3 gün 50 mg içtim gayet iyiydi sonra uyuyamadım 100 e çıkardı.Evet cedrina ve serequel aynı etken maddeli.Yalnız serequelin XR formunu kullanıyorum uzun salınımlı .Cedrina gibi anında bayıltmıyo insanı.zamanında cedrina vermişti muadildi bunlar sanırım.sonra serequel olarak değiştirmişti .ben çabuk direnç geliştirmiştim. 50mg ye.son zamanları.sonra serequel i kesmişti.
Malesef canım bende hiç kullanmadım
Çalışmıyor canım,iyi eğitimli birisi ama bir türlü işi üzerine çalışmıyor.Düzenli bir geliri de olmuyor haliyle,gelen işleri yorulurum ben diye almak istemiyor vs vs.Yani işin aslı hastalığının arksına sığınıp tembellik yapmaya çalışıyor.Geliştirmiyo derken neler yapmasını istiyorsun mesela ??
Allah’a şükür yokVayneymişciğimmmm hoşgeldin canım.
Önceden panik atak teşhisin var mıydı?
Şunun için soruyorum ; bipoların döngüsel evrelerinden kaynaklı bir kaygı\endişe hali mi?
Yoksa panik atak krizi mi?
Ne kullanıyorsun ilaç olarak?Allah’a şükür yok
Önceden de nefesim zorlandı panik atak olucam sandım düzeldim şükür
Kaygılarım hep var
Çok kafama takarsam sonum kötüye gidiyor
Ben bunu kendim keşfetmiştimNe kullanıyorsun ilaç olarak?
Kafana taktıkların yüzünden kaygın artıyor nefesin kesiliyor takmaman lazım ama o bizde imkansız.
Bunun için çok bunaldığında ya koşacaksın ya da son ses hareketli müzik dinliyceksin ve tabi ilaçlara da devam.
Bipolar mıydın sen?Ben bunu kendim keşfetmiştim
Kafama takarsam nefesim kesiliyor ve kendimi kaybetmeye yakın oluyorum
Sadece fulsar o da doktor bıraktırmıştı yavaş yavaş kesmişti
Ama sora ben kötü hissedince başladım bazen almıyım diyorum olmuyo
İçince iyi geliyo
Zaten bilirsin reçete ile satılmıyo hiç yan etkisi de yok
Kafama takmamam mümkün olabilir ama herşey Harika gitmesi lazım
Çoğu zaman gidiyo ama ufacık şey olsa yandım ben
Bezen sebepsiz de oluyo ama nadir diyelim
İkisi de yokkiBipolar mıydın sen?
Yoksa sadece anksiyete problemin mi var?
Canım kökten çözüm ayrılıp kurtulabilirsin çocuğun yoksaKızlar,bir kez daha fikirlerinize çok çok ihtiyacım var.Eşim biliyorsunuz bipolar.Şu atak döneminde sırf onu daha fazla germemek için müdahale etmedim ama bin lirayı geçen bir kıyafet masrafı yaptı.Ayrıca gittiği pek çok yere taksi ile gitmeye özen gösteriyor.Dışarı her çıkışında bir şeyler alıyor.Bugün de 1800lira civarında bir saat almış.Ben daha stajyerim elime geçen para çok bir şey değil,onun da işi var ama sabit bir geliri yok.Hafta sonu ağbimin düğünü vardı inanın elbiselerimden tutun tüm masrafımı ailem karşıladı.Ayrıca ben de düğünümde bana takılan bir bileziği ağbime taktım.Ben tutumluyumdur elimden geldikçe sıkarım.Ama eşim hem iş konusunda çok gayretsiz hem de çok masraf yapıyor.Ailem hasta olduğu için değil ama bu tembelliği nedeniyle tamamen kararı bana bırakmakla birlikte evliliğimin sarsılabileceğini ifade ediyorlar.Arada kaldım,çok sıkkın canım