Süper bakın inanamıyacaksınız!!!!!!

0-9-18-27-36-45-54-63-72-81 sayılarına dikkat edin hepsinin işareti her seferinde aynı oluyor. ve tabi ki iki basamaklı hangi sayıdan rakamlarının toplamını çıkarırsanız 9 un katı olan bu rakamlar elde ediliyor.

örnek yapalım:

88-(8+8)=72
65-(6+5)=54
37-(3+7)=27
21-(2+1)=18
gibi...

:80:

Son düzenleme:

neymis yaa bize de soyleyin cok merak ettim:52:

Evet cnm az önce bahsedildiği gibi 2 basamaklı sayının rakamlarını toplayıp tuttuğun sayıdan çıkarırsan her zaman 9 un katları çıkar matematik formulu=)
Matematiğim berbattır ama aynı simgelerin olmasından yola çıkarak buldum.
O yüzden sayılar değişse de 9 ve katlarının önündeki işaret hep aynı oluyo:34:

inanmiyoruuuuuuuummmmmmmmm :53::53::53::53:
10 kere yaptim 10uda dogru cikti ya bu nasil olur nerden biliyor yaaa sok gecirdim vede korkmaya basladimm:53::53::53:

sayilardan 18in sembolüne dikkat edin,
18in sembolu neyse hesap yaptiginizda hangi sayi cikarsa ciksin 18in semboluyle ayni oluyor yani mesela hesabinizda 54 cikti 54ün semboluyle 18in sembolune dikkat edin ayni ve küredede o sembol cikiyor :27:
semboller tekrar bastan basladiginizda degisiyor, 18e verilen sembol hesabinizdaki sembolle yine ayni oluyor

umarim anlatabilmisimdir :1:

Son düzenleme:
her seferinder rakamların yanındaki şekiller değişiyor öyle bi dağıtmışlar ki aynı anda bi sürü kişi farklı farklı rakamları tutsalar bile hepisi için sonuç aynı cıkar. yani sadece kişilerin tuttukları sayılar değişir ama sonuç değişmez.

ya tamam hepsi 9 n katı onu anladımda.ekranda çıkan olayı çözemedm ben hala çok mu gerizekalı kaldım neee biri bana açıklasın yarım saattr düşünüyorum

Back