Süper bakın inanamıyacaksınız!!!!!!

şimdi şöyle oluyor, hangi 2 basamaklı sayıyı tutarsanız tutun 9un katı bir sonuca ulaşıyorsunuz çıkarma işlemini yaptıktan sonra. örneğin 70 tuttuk diyelim 70-7=63, 9un katı gördüğümz gibi(7 katı). ya da 56 tutalım 5+6=11 56-11=45 gene 9un katı(9un 5 katı) 89 tutalım 8+9=17 89-17=72(9un 8 katı) gördüğümüz gibi hep 9un katları çıkıyor bahsedilen işlem yapılınca.
Tabloda da 9un bütün katlarına aynı sembolü vermişler. yani 9a ne sembol verdilerse 18e 27ye 36ya hep aynı sembolü vermişler. Dikkat ederseniz tabloda 9un bütün katlarının sembolleri(0 9 18 27 36 45 54...) hep aynı gördüğünüz gibi. bu yüzden biz bi sayı tutunca illaki 9un katı bir sonuç çıkıyor, 9un bütün katlarının karşısında da aynı sembol olduğundan küre bilmiş oluyor. Pek bi şey yok aslında. bence ilginç olan bu işlemi yaptıktan sonra kesinlikle 9un katı bir sayıya ulaşmamız..

nasıl bunlduğunu anladım
DİKKAT ETTİYSENİZ HER TRAY AGAİN E BASTIĞIMIZDA SAYILARDAKİ ŞEKİLLERDE DEĞİŞİYO VE BİZİM BULDUĞUMUZ HER SAYI 9 SAYISI VE KATLARINDAN İBARET OLUYO VE HER SEVERİNDE 9 VE KATLARINDAKİ ŞEKİLİ GÖSTERİYO :D

arkadaşlar 81 e odaklı bir oyun :) deneyin görün 81 de hangi işaret varsa ve hangi sayıyı tutarsanız tutun 81 de ki işaret çıkıyor :)

ayrıca bütün rakamlarda deniyebilirsiniz başlayın 99 dan toplamaya sonuç ne olursa olsun 81 de ki işaret olduğunu göreceksiniz :)

arkadaşlar 81 e odaklı bir oyun :) deneyin görün 81 de hangi işaret varsa ve hangi sayıyı tutarsanız tutun 81 de ki işaret çıkıyor :)

senin aklını seveyim aklını gerçektende öle hep 81deki işaret çıkıyo muhteşemsin arkadaşım valla içim rahatladı kızboshayallersmile

ya bende yaptım ama kesinlikle aradaki ince fikri bulamadım.eşime yptırdım daha bakar bakmaz gülmeye başladı bana şaşrdım diye.saf muamelesi yaptı bana ya çözdü adam hemen olayı

Back