Süper bakın inanamıyacaksınız!!!!!!

Ya çok ürktüm diyebilirim onlarca sayı tuttum hepsinide bildi.. :53::53::53::53:

Çoookk ilginç.
Teşekkürler.

ilk yaptım ah nasıl bilir dedim çok şaşırdım ama olay belli.

hangi sayıyı tutarsanız tutun 9 un katı olan bir sayı çıkıyor.ve orada sembollere bakarsanız 9 un katlarının sembolü hep aynı.

aşağıdaki linki tıkladığınızda karsiniza sihirli kure cikacak. Bu kureye bakarak, iki basamakli bir sayi dusunun. örnegin; 34. Onlar ve birler basamaklarindaki sayilari toplayin ve bu dusundugunuz sayidan cikarin.Örneğin : 34 ü aklınızda tuttunuz sonra 3+4=7, 34-7=27 simdi bu sayinin yanindaki sembole bakin ve bu sembolu aklinizda tutun. Sonra sihirli kureye tiklayin.
http://img20.imageshack.us/img20/5718/psychic2tl.swf

ama nasıl yaaa :1::1::1:

Sayıyı tutup rakamlarını toplayıp çıkarınca 9un katı olan bir sayıya denk geliyor.9'un tüm katlarında aynı şekil var.
Sadece 90 ve 99da farklı dikkat ettiyseniz.90da ve 99da aynı olsada olur olmasa da olur.
En büyük 2 basamaklı sayıyı tutsanız bile yani 99u
99- (9+9) =81 oluyor. 81den itibaren 9'un katlarında işaretler hep aynıdır.Sonra siz işlem yapıp küreye tıkladığınızda 9un katlarına denk gelen şekiller değişiyor random olarak. Küredeki de değişiyor.Adam programı yazarken küreye her tıklanıldığında 9'un katındaki şekiller değişsin aynı zamanda küredeki şekilde 9'un katındaki şekille aynı olsun diye kod yazmış. Güzel düşünülmüş ama.

Back