Süper bakın inanamıyacaksınız!!!!!!

Kızlar oku işaretin üzerine getiriyorsunuz o işareti kaydediyor o yüzden doğru çıkıyor :)

:1: derincim olur mu öyle şey yahu. niye kimse benim yazdığımı okumuyo ki. bunun mantığı şu. iki basamaklı bi sayıyı rakamları toplamından çıkartırsan eğer sonuç her zaman 9 ve katları şeklinde oluyo. bu sitede de 9 ve katlarının işaretleri hep aynı çıkıyo. o şekilde oluyo yani kaydirigubbakcemile5

:1: derincim olur mu öyle şey yahu. niye kimse benim yazdığımı okumuyo ki. bunun mantığı şu. iki basamaklı bi sayıyı rakamları toplamından çıkartırsan eğer sonuç her zaman 9 ve katları şeklinde oluyo. bu sitede de 9 ve katlarının işaretleri hep aynı çıkıyo. o şekilde oluyo yani kaydirigubbakcemile5

Mantıklı, nitekim benimki çıkmadı da doğru 9'un katlarıyla alakası olmadığı için. :)

aynen :)
hiçbi sayı tutmadan tıklıyorum tıklıyorum çeşit çeşit şekil çıkıyor :D

biliyordum daha önceden paylaşım için teşekkürler...

kızlar arkadaş açıklamış işte hala niye şaşırıyorsunuz ki.hangi sayı ile işlem yaparsanız yapın 0-9-18-27-36-45-54-63-72-81- sayılarını bulursunuz.ve bu sayıların karşılığındaki semboller aynıdır dikkat ederseniz.her işlemde o semboller değişiyor bu kadar basit.....

Son düzenleme:
çözdüm bu işi.insanlara basit işlem yaptırıp çıkan sonuca bakmaları sağlanıyor.oradaki birçok sayıdan bulduğumuz sonucu bulmak için fareyi üzerine getiriyoruz o da farenin son kaldığı yeri gösteriyor.bu başka şekilde olamaz di mi?:37:

Back