Samiracim öyle Diyorsunda Canim Ama Kizdada Cinsel Perhiz Yapip Evde Dirdir Yapmak Yok.eeeehhh Hangisi Kolay Erkek Bebek Için Binbir Bahane Bulup Kaç Bi Ton Dirdir:)))napayim Artik Bende Arada Bi Gidip Fön çektiriyom Adamada Bak Fön çektirdim Boşa Para Verdirtme Bana Diyom:))
kızlar ya herseyde potasyum varmıs zaten sut urunlerinde bile:1shok:
yani bu beslenme işi gerçekten boş gibi baksanıza.kalsiyum hapı içsek bile nerdeyse hiç et sebze meyve filan hicbise yemememiz lazım ki kalsiyum magnezyum vucudumuzda fazla olsun da kız olsun diye..yani çok anlamsız yawwwfisfisfis
asit alkalin olayını uygulamak çok daha kolay.ama tabi bunlar işe yarıyor mu kesin bilgi yok.haybeye sevdigin seylerden mahrum kalma ihtimali de var..
gulnisacımmm
ben basından beri bu potasyum sodyum/kalsiyum magnezyum olayına cok inanmadıgımı soyluorum zaten...herseyde potasyum varmıs kalsiyum cok daha az..kalsiyumu vucutta artırmak cok zor olur.iş buna kaldıysa kız olmaz diyorummyerimseniben
yani potasyum/kalsiyum olayına inanmıyorummmmmmm oyle bir denge kurmak imkansız gibi birşey.
ben de erkek yapmanın zor oldugunu dusunurken bu liste aksini soyluyor ve ben inanmamakta haklı olduguma kanaat ediyorum
anlasabildik miyerimseniben
Gülnisa ya bence de sıkma kendini ya .Benim arkadaşın 4 ay çocuğu olmadı doktor 3 gün boyunca sabah akşam ilişki önermiş bu söylenilenlere göre,ben kesin kızı olcak dedim ama yakışıklı maviş bir oğlu oldu ..Diyete gelince inanmayalım derim ben daha beter sitres yapıp acidik olmaya gerek yok.Önce Allaha sonra takvime inan sitres yapma....
AYY YAZIK YA İYİ BAK BARİ ADAMCAĞIZA.NE YAPALIM İŞTE HEPİMİZ Bİ YOL TUTMUŞUZ GİDİYORUZ.:roflol::roflol: hay Allah iyiligini versin. kuaforler bi duysa varya...sen git fon cektir adami dizginlemek icin...dogru ama benimkininde pestili cikti valla hergun her gun.
DOĞRU DİYORSUN NURAYCIM.AMA BİRDE ŞU VAR BAK EĞER ÖYLE OLMASA HANİ BİR DİZİ VARDI ÇOCUKLAR DUYMASIN DİYE O DİZİDE ÇAYCI HÜSEYİN SELAMİYE HAZIRLADI Bİ İKSİR BALLAR FISTIKLAR ENERJİ DOLU.BAK SELAMİNİN HÜLAGÜSÜ OLDU.EEHH DOĞRULUĞU OLMASA DİZİLERE KONU OLMAZDI HERHALDE.(BUDA KENDİMCE BİR TESELLİ:))YİYORUM TUZLU ŞEYLERİ BOLBOL SONRADA KURBAĞA GİBİ SU İÇİYOM NERDE KALDI TUZ .civcivim inan her kafadan ayrı ses cıkıyor ve ben gunden gune bu işlerin hepsinin safsata olduguna kanaat getirmeye baslıyorum maleseffisfisfis
kız yapmak guya daha kolaydı ama herseyde potasyum varmıs o zaman diyet olayı nasıl olacak?erkek cocugun daha cok olması gerekir ki erkek nufusu azalıyor giderek?
sonra ilişki sıklıgı meselesine gelince ozlemin dr u her bosalmada eşit sayıda x y vardır demiş
tum yazılar aksini soyluyor,yani sık ilişkinin x leri arttırdıgını
sonra tvde bir haberde dr diorki sebze meyve agırlıklı beslenirsen kızın olur,o nasıl olacakki sebzeler ne asidik yapıyor ne de kalsiyum içeriyor
ıspanakta470potasyum varken 80mg kalsiyum var diye dr yasaklıyor
yani kime neye inanacaksın bu durumda,inanın arastrdıkca sasırıyorum.geriye bir tek takvim kaldı,onu da uygulayanlardan görecegiz..
kiz elifcan ben sana ne diyorum canim degisek bu bebeleri ya ben dogum icin turkiyeye gelirim seni bulurum ama sen biran once hamile kal ki denklestirelim ama tek sorun var senin oglan sarisin mavi gozluymus olmadi iste esim acik kumral bende beyaz tenli ama saclarim koyu kahve belli olur degis tokus :uhm::
elifnaz daha once yazmıstım okudun mu.kaba bosalıp sonra sirke damlatarak meni ph ını 4.5 a cekiyorsun.sonra sırınga ile iceri gonderiyorsun.bu yontem 2 gün once ilişki bırakmaktan daha garanti geliyor bana.2-3gun once ilişkiyi bırakınca belki spermler yumurta ile bulusmayacak bile??
cok kolay denemesi bedava yontem.notr bir gunde bundan da erkek oluyorsa artık bırakıyorum bu işleri arastrmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?