cnmm senede bir gun oda 6 mayis hidirellez deriz bizz
bugunde pastalar borekler yapilirrr herkes piknige eglenceye giderler
ama bugunun sabahi gunes dogmadan hidir baba icin allah rizasi icin kalkar sabah vaktinde
namaz kilar allahdan dilekte bulunursan
kabul olur derler
vee
int arastirr
cikar karsinaa
aferim kiz cano bende 2 kizimda mide bulantisi yokdu??
aregon......erkek bebek......hamile
ozlembay......erkek bebek......belli degil
gulnisa......erkek bebek......hamile
orkidem......erkek bebek......hamile
misswomen......erkek bebek......hazirlaniyor
kardelensima......erkek bebek......hazirlaniyor
serdal......erkek bebek ......hazirlaniyor
liza......erkek bebek......hazirlaniyor
fiona......erkek bebek......hazirlaniyor
kiz bebekler
elifnaz.......kiz bebek......hazirlaniyor
nese1......kiz bebek......hazirlaniyor
hulyacemre......kiz bebek......hazirlaniyor
kizlar kucuk bir notee eger unuttuklarim varsa hatirlatsin malum gebe kadinim unutkanliklarim varrŞeniz
orkidem ya yanilmiyorsam senin hamilelik benimkinden 10 gun onde hissedebiliyormusun yada senin karnindada habire degisimler varmi hareketlilik gibi benim karnimda bisey dolasiyor sanki bu normal degil ya hic bulantimda yok kasik agrilarimda azaldi rv uma daha cook var sen nasilsin
aregon......erkek bebek......hamile
ozlembay......erkek bebek......belli degil
gulnisa......erkek bebek......hamile
orkidem......erkek bebek......hamile
misswomen......erkek bebek......hazirlaniyor
kardelensima......erkek bebek......hazirlaniyor
serdal......erkek bebek ......hazirlaniyor
liza......erkek bebek......hazirlaniyor
fiona......erkek bebek......hazirlaniyor
kiz bebekler
elifnaz.......kiz bebek......hazirlaniyor
nese1......kiz bebek......hazirlaniyor
hulyacemre......kiz bebek......hazirlaniyor
kizlar kucuk bir notee eger unuttuklarim varsa hatirlatsin malum gebe kadinim unutkanliklarim varrŞeniz
Kız Orkide listen pek şeker olmuş eline ve emeğine sağlık ama en önemli kişiyi unutmuşsun NURAYI .......öptüm
Özlemcim meraba canım sana yardımcı olan doktor serhat bey gibi birisi ankarada olsa çalışmalara başlamak istiyorum.Ben ankara dayım burada öyle yardımcı olacak dr tanımıyorum.İstanbula da bu iş için sürekli gidip gelmek çok zor gerçekten.ne yapacağımı şaşırdım burada tanıdığın dr varmı serhat bey gibi yardımcı olacak.Özlemcim seni merakla bekliyorum bana göre herşeyi uyguladın sen bu ay erkek bebişi tutturdun canım.Bende senin gibi dr kontrolünde tam olarak herşeyi uygulamak istiyorum inşallah.
canimm nuary bebek isinee bu senenin sonuna kadar ara verdiii
o suann meslek pesinde
insallah oda sinavlarini hayirlisiyla atlatsinn
onuda eklerizzz
pempislerin arasinaaaaa
yaa o bizim ustamizz o kizi kesin tutturur
yaa kizal ben hazirlaniyor falan yazdimdaa
yaa yanlis anlasilmasin bu perde elbise degill dikime hazirlaniyor gibii
onceeeeeee ALLAHtabiiki yoksa
hersey vesile
inanin bunlarin yanindada boool bool
dua edinnsengözlerimebaksanab
özlemcim nasılsın canım yokmu bi haber bi belirti değerlendirme yapalım canıım.valla çatlıcam meraktan.benimde dişeti tedavim mayıs sonlarına doğru bitiyor.operasyon olduda dinlenmesi gerekiyormuş.antibiotik kullanıyorum.haziran başında başlıyoruz çalışmalara.ev boyancak bu arada.yatak odamı değiştircem.senin gibi uğraş çıkartıyorum kendime napayım.mayıstada günler denk gelmiyor.doktorundan memnunmusun bu arada.bende gelsem mi ki bi o tarafa doğru.mayıs ayı içinde.
ozlemcim ya bi de beni aydinlatsan canim ya ben tam hamilelik oncesi vcok az vajinal yanma vardi bu asidik olur demekmi ilac almadim 2 gun oncesinden karbonatli dusa basladim zaten yanma belli belirsizdi yindede cok rahat degilim asidik ortamda y spermi yasamaz
Karbonatlı vjinal duşla hamile kaldıysan hiç üzülme dr da söyledi bana cok etkili ama hamile kalmayı geciktirebiliyor diye.Cok arastırdım ve bunu deneyenlerin hep oğlu var tamamen alkali yapıyor.
ferdacim
hosgeldin
cnm
kimsin tanit kendini
sagol guzel bilgiler
vermissinde
hepimizin kafasinikaristirdinn
kalsiyum
kahvaltida sutten peynirden bahsetmissin
ama biz bu besinlere rejim yapildigini biliyoruzz
ve bu yazidada tam tersi erkek bebek icin o besinler oneriliyorr
offff aman beeee
ozlemcim cnm ben bisey duydum
hatta buradaydi herhaldee
su karbonatli dus
bir kizin bebegini sakat olmasinda neden olmus
ama bebegi erkek olmuss
vede demiski
sakin yapmayin benim bildigim arkadaslarim var
onlarin bebegide ozurlu oldu diyee
bende yapmistimmm ama bu iliskide yapmadimm
insallah yalandirr
Canım,
Sagol.Böyle birilerinin benimle aynı heyecanı paylaşması cok heyecan verici.Eşim bile sizin kadar heycanlı değil.
Dr uma sorarım birdahaki gidişimde senin için belki onun tanıdığı vardır.Ama sen burda yazdığımız herşeyi uygulayarakta bunu basarabilirsin.En önemlisi dr kontrolunde ol bu calısmaları sagdan yumurtladığında yap.
ferdacim
hosgeldin
cnm
kimsin tanit kendini
sagol guzel bilgiler
vermissinde
hepimizin kafasinikaristirdinn
kalsiyum
kahvaltida sutten peynirden bahsetmissin
ama biz bu besinlere rejim yapildigini biliyoruzz
ve bu yazidada tam tersi erkek bebek icin o besinler oneriliyorr
offff aman beeee[/QUOTE
hoşbuldum canım uzun zamandır sizleri takip ediyorum benimde samiradan aldığım takvimim var ben sadece bu takvime dikkat ediyorum diyet ,vajinal duş filan bunları hiç denemedim denemeyide düşünmüyorum benim amacım sadece takvimin doğruluğu zaten daha çocuğumda yok farketmez yani benim için
ozlem canim ya bugun cenem dustu herhalde cok soru soruyorum ama hep 2 suphem vardi biri gitti canim ya az once cevapladin bir sorum daha vardi bunuda cevapla bir tanem iliski diyetiyle ilgili senin dr iliski saysinin onemi yok demis oyle yazmistin ama benim okudugumdada erkek bebek icin erkek 1 hafta cinsellik yasamamali deniyordu ben iliski diyetini uyguladim ama yumurtlama gunune kadar esimi oyalayim derken bir gun oncesinden korunarak iliski oldu olmamaliydi ama dinletemedim durum bu y spermleri azalmis oluyormu yoksa etkilemezmi canim bunuda cevapla kutfen icimi kemiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?