ahhh ablam ahhh
yani bir iliskiyi hatirliyorumm yumurtlama gununden uc gun once oldu bir digeride tam yumurtlam gununde 31 martta olduu
yaa biz uc yildir bu yontemi kullandik bide ona kiziyorum bisey olmadi diyee
iste birde esimi iliskiden tam 4 gun uzak tuttumm oda 4 nisanda olduu(ama bu korunmasizz oldu)
aslinda digerleride cok derin olmamisti bir kereye mahsus olduu ama
sanssssfisfisfis
orkidem kiz bebek icin asidik olun diyorsun nasil asidik olunur ya bu insanin elindemiki
kafami karistirtin zaten hep asidikmiyim diye dusunuyordum ya iliski oncesi bende hafif bir yanma vardi bu asidik belirtisimiydi acaba
orkidem kiz bebek icin asidik olun diyorsun nasil asidik olunur ya bu insanin elindemiki
kafami karistirtin zaten hep asidikmiyim diye dusunuyordum ya iliski oncesi bende hafif bir yanma vardi bu asidik belirtisimiydi acaba
bacım senin derdin ne kızmı oğlanmı...kesin oğlan istiyosundursırnaşık şey şaka şakaanam ben hepten fransız kaldım anlamaya çalışıyom ama yok anlayamıyom nedir bu asidik alkalik asidik olunca kızmı oluyomuş ayyy benim nie bunlardan hiç haberim yooksenağlama
mimozam canumm
ben bilimsel olarak yola cikarak oyle soyledim
yoksa dunya ortalamasindaa tabbiki allahin verdigi bir duzen var ne guzell
ama gecenlerde dr biri erkek bebeklerde azalma var
bununda nedeni sirf duzensiz beslenme demistii
yani dusun asidik oratamdaa kiz olabiliyoo erkek gununde bile babychoiceye gore
ama ama maalesef notr gunde bile asidiksenn erkek bebek olma ihtimali azmiss
ya valla bisey bildigimden degill
sirf sagdan soldan duyduklarimm
allah su nurayi iyiki karsima cikarmis vallahi toptan cahil kalacaktimm
herseyi onun sayesinde ogrendimm
ay bende sizin gibi isim düşünecek günleri görebilecekmiyim.Allah bu ay nasip eder inşallah hayırlısıyla
kiz mimoza hakikatten icini dokmussun. tatlim sen uzun zamandir bizimlesin, biliyorsun yani sadece deniyoruz, detlesiyoruz birbirimizle. ya birakin artik su evlada kiymak muhabbetini. oldu bir tatsizlik ama orda kalsin artik ne olur. inanin daral geldi artik yaa.
bekara kari bosamak kolay gelirmis, kalmisin tabi kiza hamile rahat rahat konusuyon ordan. bak benimde bi kizim olsunda o zaman gorusuruz. ay ne olur neseli muhabbetlere donelim artik. hem sen cok kafani yorma boyle seylere de bana tiyo vermeye devam et bakalim. bak hepinizin kizi var valla tavsiyeleriniz gore yapiyorum herseyi. bi kizi bulduramayin bana sorarim hesabini ona gor...jeyyar
mimozaaa kiz cindemii dedin yoksaa
bu cinlilerin takviminemi donus yapsakkkk
ablacim vallahi ben bunu burdan okumustum hemde sizlerden biri yazmisti galiba ozlemdi
kadin vajinal enfeksiyonu varsa asidik oluyormus demisti insallah yanlis hatirliyorumdur ama eger dogruysa ben kizima isim hazirlayayim barisenağlama
kız eliff canım kızın olsun istiyon ya bu işler böle olmuyo oğlanı yaparsın sen yine:tomato:
kızma şaka şaka.inşallah allah dualarını kabul eder..valla ben salladım ama ilişki günüm yumurtlamadan önceydi sadece bundan eminim.alkalimi asidikmi onlarla ilgilenmiyordum,:1no2:
mimozacim bunu bende duymustum ya cinde cok cocuk yasak oldugu icin onlar anne karnindayken cinsiyet ogrenip kizsa aldiriyorlarmis ailelerin cogu erkek cocuk tercih ettikleri icin 10 -20 yil sonra 50 milyon cinli erkegin kadinsiz kalicagini gazetede okumustum ayni seyi hindistanda yapiyormus son 10 yilda 20 milyon kiz cenin aldirilmis
bu korkunc bir sey
mimozacim bunu bende duymustum ya cinde cok cocuk yasak oldugu icin onlar anne karnindayken cinsiyet ogrenip kizsa aldiriyorlarmis ailelerin cogu erkek cocuk tercih ettikleri icin 10 -20 yil sonra 50 milyon cinli erkegin kadinsiz kalicagini gazetede okumustum ayni seyi hindistanda yapiyormus son 10 yilda 20 milyon kiz cenin aldirilmis
bu korkunc bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?