meraba kızlar.elifcim tekrar başlıyomusun denemeye.
size bugün kadınlardan topladığım haberleri vereyim.dün bir akrabamın evinde bayağı kadın vardı.hepsi deneyimli kadınlar.birinin üç tane oğlu var. dediğine göre ilkinden sonraki ikiside kaçamak olmuş:1shok:.hatta sonki nasıl oldu hala bilmiyorum diyo...kocası çok turşu acı ve tuzlu yermiş.kendide çok et ağırlıklı beslenirmiş.yorumları siz yapın.kadını biriki hepsi tanıdık 4 kızı 1 oğlu var dediğine göre sık ilişki olurmuş ve onunkilerde kazara olmuş.:1shok:...
akşam çarkıfeleği izledinizmi ordaki kadının kaynanası 13 tane oğlan doğurmuş.tek tip spermi var yorumu yaptım ama adamın başka kadındanda 6 kızı varmış 5 oğlu.yani bilemiycem kızlar.kadının yumurtası belirliyo gerçektendekafamçokkarıştı
ya hakikatten..biz hep kendi yapmamiz gereken diyetleri biliyoruz. ya bu kocalarin yapmasi gereken diyet yokmu yani su x yada y spermleri cogaltmak canlandirmak icin. sakin iliskiden once kahve demeyin bana valla bak o erkek icin onu biliyroum. kiz icin diyet bilen varmi??
mimozacimm
su oglu olan kadin ucuncu nasil bilmiyom diyen
nasil kazayla olmus kacamak yani anlayamadimm
o benim yontemlemii
mimoza'cim merhaba canim. yok ben ara vermedim zaten. her ay denemeye devam. bu ayda herhalde 2'sinde olur yumurtlama ona gore iliskiyide ayarliycam iste. yani yumurtlama testi pozitif cikamdan bir gun once son iliski gunu olacak.
ya senin hamilelik ne kadarlik simdi? hic takvimin falan yok ya, yap soyle guzel bir takvim kizinin sanina yakisan. isim konusunda kakar verdinizmi?
Günaydın Canlar,
Gulnisacım inşallah bir oğlun olur cnm.Elif senide heycanla bekliyorum.Hepinizin Allah gönlüne göre verir inşallah.Kalbinizden hep olucak diye geçirin.Olumsuz düşünmeyin dua yerine geçermiş.
Benimde inşallah tutmustur.Hiçbir belirtim yok gibi bişey ama diğer hamileliklerimdede günüm gecene kadar hiçbir değişiklik olmamıştı vücudumda.Kan testini perşembe yapmaya kara verdim.Nuraycımda çarşamba erken olur dedi.Dr un dediğide 9.gunde kan testi yap dedi o yüzden persembe yaptırcam.
Çalıştığım yerden çok memnun değilim.Ama borçlarımız var mecburen çalışıyorum.Hamileysem biraz daha devam edicem ama yazın en azından agustos ayını yazlıkta geçirmek istiyorum.İnşallah tutmusturda borclarımıda ödeyip bir sürede olsa ev hanımı lurum.Çok yoruldum iş hayatından.
herkese gunaydin arkadaslar
elifnazcim ben dr demistidiye esimede yaptirmistim onun bol bol cola ve asitli icecekler icmesi gerekiyormus sut ve urunlerini onada yedirmedim eger benden gizli yediyse bilemem kizim olursa ondan bilirim:mymeka::mymeka:
ama kiz bebek icin bilemiyorum ki bir burdan tekrar gozden gecireyim soylerim sana
ya canlarım nasılsınız bende aranızdayım ama her zaman yazamıyorum sadece sizin yazılarınızı takip edebiliyorum. ya şu takvim işi nsl bişey pek anlamadım ama nuray cığim sana çok güveniyorum bana da bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim canım benim 7 yaşında bi oğlum var bende öncelikle tabiki sağlıklı olması herşey den önce ama kızım olmasını çok istiyorum. nuray cığım banada bakarsan sevinir ne olur canım doğum tarihim 01.11.1977 son adet tarihim
23.04.2008 öpüyorum seni sağol canım
herkese gunaydin arkadaslar
elifnazcim ben dr demistidiye esimede yaptirmistim onun bol bol cola ve asitli icecekler icmesi gerekiyormus sut ve urunlerini onada yedirmedim eger benden gizli yediyse bilemem kizim olursa ondan bilirim:mymeka::mymeka:
ama kiz bebek icin bilemiyorum ki bir burdan tekrar gozden gecireyim soylerim sana
yeni katılan arkadaşlar;
kızınızın veya oğlunuzun olması için önce allaha dua edin.sonra sağlıkla isteyin aramıza hoşgeldiniz ama nolur takvim olayı konusunda kendinizi çok kaptırmayın çünkü garanti bir şey değil.ve çok zor denk geliyor.ayrıca bakalım arkadaşlardan tutturan olacakmı.allah kolayllık versin.takvim nasıl alınıyo konusuda çok konuşuluyo.arkadaşlar bakalım bu yöntemle hamile kalan arkadaşlar tutturacakmı.önce onları takip edin.çünkü bu adamlar bu olaydan milyonlar kazanıyor.paranıza yazık olmasın.bekleyelim.her isteyene reklam yapar gibi adamların site adresini yazıyoruz.resmen reklamlarını yapıyoruz:mymeka:inşallah tutarda gönül rahatlığıyla alır uygularsınız..nasıl alındığını falan takip ediyorsanız biliyorsunuz demektir.
yeni katılan arkadaşlar;
kızınızın veya oğlunuzun olması için önce allaha dua edin.sonra sağlıkla isteyin aramıza hoşgeldiniz ama nolur takvim olayı konusunda kendinizi çok kaptırmayın çünkü garanti bir şey değil.ve çok zor denk geliyor.ayrıca bakalım arkadaşlardan tutturan olacakmı.allah kolayllık versin.takvim nasıl alınıyo konusuda çok konuşuluyo.arkadaşlar bakalım bu yöntemle hamile kalan arkadaşlar tutturacakmı.önce onları takip edin.çünkü bu adamlar bu olaydan milyonlar kazanıyor.paranıza yazık olmasın.bekleyelim.her isteyene reklam yapar gibi adamların site adresini yazıyoruz.resmen reklamlarını yapıyoruz:mymeka:inşallah tutarda gönül rahatlığıyla alır uygularsınız..nasıl alındığını falan takip ediyorsanız biliyorsunuz demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?