Serdalım sagol cnm,
Ayrıca dr a vajinal dusu sordum.Yapabilirsin ama bu hamileliği geciktirebilir dedi.Bilmiyorum yapsam mı.Dr yapabilirsin dedi.
galiba kimse beni farkatmedi bile
hoşgeldin canım aramıza hadi bakalım seninde hamiş haberini duyarız inşallah.sitem ederken cevap geldi tesekkurler sizleri coktandir takip ediyordum ya sanki cok yakindan tanidigim arkadasim oldunuz hepimiz ayni seleri yasiyoruz benimde iki kizim var yeni bir hamilelik dusunuyordum kisa zaman once dusuk yasadim
canım neden geciktiriyormuş ki vajina alkali olduğu zaman spermlerin yumurtaya ulaşması daha kolay oluyr diye biliyordum ben.sen bilirsin yinede iğneyle şansını arttırıyorsun nasılsa duşuda yap aklında kalmasın bence bu ay sen hamile kalıcaksın canım öyle hissettim bi an.Serdalım sagol cnm,
Ayrıca dr a vajinal dusu sordum.Yapabilirsin ama bu hamileliği geciktirebilir dedi.Bilmiyorum yapsam mı.Dr yapabilirsin dedi.
sagolun hepiniz cok iyisiniz zaten sizden ayrilamadigim icin uye oldum sabah kalkinca ilk isim sizleri okumakti gun boyunca defalarca siteye giriyordum araniza katilmaktan cok mutluyum ben de takvim almistim gunlerini denk getirmeye calistim ama dusuk oldu dr um bu ay deneyebilicegimi soyledi adetimi geciktirerek denk getirdim ama henuz erken son adet tarihim 28 mart ti bakalim gorucez
evet canim aynen geri sayim basladi ama ben takvime gore denemistim 10-18 nisan arasindaydi 15 nisan yumurtlama gunumdu rejim karbonatli dus hepsini denedim hayirlisi artik bundan once dusuk oldugu icin ayni seyi yasamaktan korkuyorum cok da umitlenmek istemiyorum
evet canim aynen geri sayim basladi ama ben takvime gore denemistim 10-18 nisan arasindaydi 15 nisan yumurtlama gunumdu rejim karbonatli dus hepsini denedim hayirlisi artik bundan once dusuk oldugu icin ayni seyi yasamaktan korkuyorum cok da umitlenmek istemiyorum
evet aynı şeyi bende merak ettim nasıl tespit ettin yumurtlama gününü.Sen 19.günün yumurtlamışsın yani nasıl takip ettin ovülasyon testi ile mi??
serdalcim d. tarihini sormussun 1974 dogumluyum gercekten tarihler cok yakin
canim adet sonrasi dr a gittim yumurtanin en gec 48 saat icinde hazir olucagini soyledi evdede surekli test yaptim guvenilir bir testti pozitif sonuc alinca ertesi gun iliski oldu zaten akinti kasik agrilari anlamistim 19 gun yumurtlama oldu normalde 15 ci gun olur ama ben adetimi 10 gun kadar geciktirdim o yuzden bu defa gec yumurtlamistim umarim hepimizinde diligi gerceklesir bende sizler icin duaciyim
tarihler yakinmis evet bir oglusumuz olsun cok istiyoruz iki kzim var birde 8 aylik hamileyken bebegimi kaybettim kalp duzensizligi demisti dr oda kizdi yasasaydi 14 yasinda olucakti ikinci hamilelegimdi sonra bir kizim daha oldu suan 12 yasinda
Aaaaa Benimde 25 Ağustos 1975 7 -17 Nisandı ....Erkek bebek istiyorsun değil mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?