evet canim ne desen haklisin
alllahim beni islah eylesin insallah
ben dusuk yaptim bitanem bebegim cooook sukur oldu daha dogrusu dusukte degil
kalbi durdu
belki bu sevdam ytuzunden allah beni cezalandirdi
size cook sacma gelecek ama elimde degil canim(((
orkidem mimoza cok dogru soyluyr
1kere hamile kalmak birdaha kalacaginin veya kalsan da sag salim doguracaginin garantisi degilki
bak ben 2 kere hamile kaldim ama simdi ugrasiyorum olmuyor:sm_confused:
iste ama abartma:mymeka:
olur munaniknanik
merhaba canim siz deme ya sen de oldumu.nuray sag olsun takvimim var Allah onada nasip edsin bebis benim kizlar tesadüf oldu canim ben bilmiyordum takvim falan.ama simdi onlari kimselerle degismem benim canlarim onla.valla bilmiyorum nezaman hamis kaldigimi hic dikkat etmedim cünkü?öptümmerhaba ezgincim.siz bana göre daha gençsiniz ve çalışmıyorsunuz.bence elinizde takvim de varsa deneyin derim.2009 takvimi mi var?beslenme bana uymuyor.diğer bütün yöntemlerde bana uymuyor .onları uyguladıkça oğlum oluyor.birtek nurayın takvimi tutuyor.senin kızlar tesadüf mü? yoksa erkek yöntemlerini uyguladında kız mı oldu?kızlarda yumurtlama günlerinden öncemi ilişki ile hamile kaldın.yoksa yumurtlamadan sonra mı?hoşçakal.
ilahi nuray
yaa bunlar varya esimle kavga ettik o ing olarak sordu kimse bilmiyor
turnosol kagidini
napsam nasil etsem kizlar yaa
bunlar anlamiyo yada gercekten yok
butun her yeri didik didik yedim vajen turnasolu diye yok anam
bunlar bilmiyo yaa
gecmis olsun canim limonlu cag ic iyi gelir ama??asidik olunurmu bilmiyorum limon ama iyi vitamin c var.hadi bakalim hayirlisi canim bir oglusun olsun insallahGünaydın Kızlar,
Cok fena grip oldum kemiklerim bile agrıyor.Ayakta zor duruyorum ama ilaç içmemeye çalışıyorum ilaçlar asidik olmamıza neden oluyo.Yarın 11.30 a randevu aldım dr dan.Ben beylerbeyinde oturuyorum dr bakırköy de baya zor olucak hadi bakalım.
haklisin nuraycigim hosgeldin canim.pes pese yaparsin büyütüp gidersin insAllah canim bakmisin 2 zin olur ne güzel olur valla öptümbenim zaten bekleyecek fazla zamanım yok elif naz
eşim 35 yasında.ben hemen hamile kalsam bile 36 yasında baba olacak adam.
ilk cocuk için cok geç bir yaş bence.:sm_confused:
zaten dogum yaparsam sonrasında korunmayı hiç dusunmuyorum
ben tek cocugum iyi birşey degil cocugumun kardeşi olsun isterim mutlaka
gecmis olsun canim limonlu cag ic iyi gelir ama??asidik olunurmu bilmiyorum limon ama iyi vitamin c var.hadi bakalim hayirlisi canim bir oglusun olsun insallah
yazılmayacak seyler degıl ama burdan da paylasmak ıstemıyorum.konumuz bu degil dagıtmayalım mevzuyu ama kimsenin hayatı dısardan gorundugu gibi deil herkesin kendince sorunları vardır:sm_confused:
asılmayacak sorunlarım yok Allaha sukur ama beni sıkıntıya sokan seyler var malesef
mesela dersler bunlardan biri.bıkmısım okumaktan canım ders calısmak ıstemıyor cok isteksizim bu da moralimi bozuyor cunku az zaman kaldı ve bu sınav cok onemli....
merhaba arkadaslar...herkes nasil bakalim???ozlem cok gecmis olsun
gecmıs olsun canıma.s.
benim de cektirmem lazım napacam bilemiyrm
limon baya alkali de siyah çay en asidik içecekler arasında:1shok:
yeşil çayla veya bir baska bir bitki cayı ıhlamur filan olabilir
hadi hayirlisi serdal, insallah gonlune gore olur. atesin bugun arttigina gore dun yumurtlamissindir. e calismada yapmissin. insallah tutar canim.
senin test 48saat oncesinden gostermiş
ilginc...ama herkeste farklı olabiliyor onu biliyorum
bugun 36.8 olduysa kesin dun olmus yumurtlama
hadi bakalım insallah tutmustur :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?