sagol nuray yaa, yazdiklarini okuyunca icim ferhaliyor vallahi...ya bu sag/sol meselesi sacmalik diyorsun ama o kadar cok yazi okudumki internette dunden beri. kadinin sol yumurtaligi alinmis mesela ondan sonra 5 tane oglu olmus. "hamilelik belirtisi" forumuna bakiyordum. kim sag kasigimda cekme var, kramp var dese aradan aylar sonra oglu olacagini ogreniyor. tam tersine sol tarafa giren kramplar ve kiz icin gecerli. dogru ne taraftan yumurtlayacagini teyit edemezsin, dolayisiyla cinsiyet planlamada kullanilacak birsey degil ama yumurtlarken ne taraftan yumurtladigini hissedebilirsin, oyle degil mi? yani benim hissetiklerim sagdan yumurtlama belirtileri degilmiydi?? oxford'dan bir doktorun yazisini okudum dun internetten. yaptigi arastirmalardan sonra adam yuzde 70'e yakin sans veriyor sagdan yumurtladigin ay erkek bebek olacagina.
yerden goge kadar haklisin, nasipten otesi yok ama biraz hayal kirikligi oldu bende. oglumdan sonra 6 senedir ben kiz bebek hayali kuruyordum. tesellim hayirlisinin boyle oldugu...