Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET CANIM DEDIGIN DOGRU CATLATMA IGNESI ILE BUYUK IHTIMAL ERKEK OLUOR CUNKU SPERM SAYISI FAZLA OLSUN DIYE IGNEDEN SONRA TEK GUN VE TEK ILISKI SOZ KONUSU.BU DURUMDA DA HIZLI GIDEN Y SPERMININ DOLLEME SANSI DAHA YUKSEK OLUYOR.BU YOL DA PEKALA ERKEK BEBEK ICIN DENENEBILIRa.s
OCAKTA YOK
4SUBAT
27SUBAT-4MART
22MART-1NISAN
17-24NISAN
15-17MAYIS
22-24HAZIRAN
15-22TEMMUZ
7-17AGUSTOS
4-9EYLUL
7-11KASIM
30KASIM-9ARALIK
25ARALIK-1OCAK
kısmet canım ınsallah denk getırırsın.benim 3 gun gecıktı dun yaptıgım test negatıf cıktı.bu sabah lekelenme seklınde kanama vardı.gerısı gelecek sanırım yanı bu ay umut yok malesef artık obur aya napalıma.s ama daha fazla gecıkmedııne coook memnunum ılk gunlerı cıkarsak tam 30gunde bır adet olmus olucam cok sevınıorum :sm_cool:
cok saol bıtanem emındım cunku daha once hamıle kaldıgım ıcın bılıorum bu sefer oyle olmadım yanı.pek de uzulmedım acıkcası olur elbet daha cok yenı denıorum olmazsa da saglık olsun napalım:sm_confused: ben de senı cok optum canım cok saol ınsallah kısa zamanda olur:1hug:
saol nurerencim stres yapmamak gerek ama ister istemez oluyo. 22 sinde adet olmuştum nurayın verdiği takvime göre ayın 11den sonra fakat sanırım o zamana yumurtlama dönemi geçiyor.ama yinede denemekte kararlıyım ...umarım en kısa zamanda hepimizin isteği olur.
suzeynep sen nasılsın canım sende gelişmeler var mı ?neler oldu ,sanırım sende deneyecektin benim gibi seviler:))
ınanmıorummmm hamıle mısınnn ne cabukkk:))) cok ıyı cıkmıs hcg dusuk deılkı yaa hatta yuksek bıleee 2 gun gecıkme nedır kı??adet beklenen zamanda 100cıvarı olur dıye okumustum ben.o deger 2 gun sonra 1000olur ve kese de gozukur ayy cok tebrık ederım senı...kacıncı cocuk olacak hayırlısıyla???
ınanmıorummmm hamıle mısınnn ne cabukkk:))) cok ıyı cıkmıs hcg dusuk deılkı yaa hatta yuksek bıleee 2 gun gecıkme nedır kı??adet beklenen zamanda 100cıvarı olur dıye okumustum ben.o deger 2 gun sonra 1000olur ve kese de gozukur ayy cok tebrık ederım senı...kacıncı cocuk olacak hayırlısıyla???