Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu şahsın polemiye girmiş olması yine kendine çıkar salamasıyla ibaret ne kadar çok konuşulursa o kadar prim yapar ne dir o masum rolleri bi şey merak ettim gerçekten bizim burda adamı varmış gaziantepli kimdir o kızlar?????
İYİ FİKİR BEN İKİZ ÇOK İSTERİM ZATENCivcivim
Aslında bazen doğurganlık hapı yutmak istiyorum
Bu durumda ikiz bebek sahibi olabiliyormuşsun
Hindistanlı bir kadın bu haplardan yutmuş veeeeeeeeee 7 tane doğurmuştu
Onlarda erkek olsun istemişler 3 kızları varmış
Rabbim bir vermiş 3 erkek 4 kızzzzz
Ne dersin????kaydirigubbakcemile5
Valla ne güzel olurdu rabbim bir kız bir erkek aynı anda bana verse
iyi yapdin orkidem.beni fazla sormuyorsunuz.:dilcikar:biliyorum fazla sizler gibi yazamiyorum ama yinede okumak icin heycanla giriyorum
herkes uyuyor herhalde.ebruli canım oğlun çok tatlı maşallah saçları hele ayy yerim ben onu.allah izin verirde benimde bir oğlum olursa bende uzatıcam saçlarını.sakin bir çocuğa benziyo oğlun.bu arada sende ikinciye hamile kalırsın inşallah dilediğin zamanda.
canımm dileklerin için teşekkür ederim.inşallah seninde bıcır bıcır bi kızın olur.oğluşlarınada maşallah.uzatın uzatın saçları ensecikler üşümesin.Evet canım benim ikinci oğlum daha sakin dir ve babasına benziyor tipi,,,büyük oğlum bana benzer,,,,saç uzatmayı babası çok severa.s o yüzden havalar soğuyunca hemen uzatır bizim çocukalrın saçlarını,,,Allahım inşallah canım seninde gönlüne göre bir erkek evlat verir,,,,:Saruboceq:
gunaydin iyi pazarlar
kizlar daha sabah erkenden masallah baslamissiniz yazmaya
canım sanada günaydın bugün geç kaldın.eeeee biraz bende yazayım ama demi.seni görüyordum çevrimiçi bekliyordum geç yazdın ya.nasıl gidiyo canım hava nasıl sizin oralarda.
günaydin canlarim ebrulievet bende fazla giremiyorum cünkü ufaklik rahat yazdirmiyor.sen 1 kizin olmasini istiyorsun dimi Allah insAllah veriri canim.benimde 2 kizim var bir oglum olmasini isterdim,Allah biliyor.sen oglularinda takip yapdin mi?(.esin zigara iciyormu??onuda duymusdum icmiyenlerin genelde oglu olurmus.benimki iciyordu kizlarim oldu?Allah bagislasin tatli bir oglun var.uzun sacli he he he:asigim:Günaydın gülnisa cım,,,günaydın arkadaşlar,,,,ben de girdim siteye bir saattir dün yazılanları okudum,,,,baya yazılmış dünden beri,,,,ama konu hep aynı scs buda gerçekten sıktı artık dileyen parasını vermek siteyen zaten internette adresi vardır bu şahsın girer siteye konuşur,,,alacaksa alır burda bunun tartışmasını yapıpta,,,bizim o güzelim sohbetlerimiz ve güzel yöntemlerimizi konuşma şevkimiz kırılıyor,,,
günaydin canlarim ebrulievet bende fazla giremiyorum cünkü ufaklik rahat yazdirmiyor.sen 1 kizin olmasini istiyorsun dimi Allah insAllah veriri canim.benimde 2 kizim var bir oglum olmasini isterdim,Allah biliyor.sen oglularinda takip yapdin mi?(.esin zigara iciyormu??onuda duymusdum icmiyenlerin genelde oglu olurmus.benimki iciyordu kizlarim oldu?Allah bagislasin tatli bir oglun var.uzun sacli he he he:asigim: